Evli değilim ve hamileyim.

Yazik degilmi bi cana kiycaksin aldirirsan.herkes baska baska sinavlardan geciyor ben ve benim gibiler bi bebege sahip olmak icin cabaliyoruz.omur boyu vijdan azabi cekmicekmisin ona kiyarsan.bu senin sinavin ac bi bak kurtaj videolarini izle. yazik bebegine sakin yapma.sevgilinlede konus evlenin.sana kimsenin bakmasina ihtiyacin yok allah yaninda olsun yeter.islediginizde zinaya giriyor tovbe edip af dileyin allah tan.omur cok kisa buda sizin sinaviniz.kiymayin o kucucuk cana.

Benim bebeğim olmuyor ama bu yazılanları okudukça çok üzüldüm

Esin olmadan hamilelik geciriceksin ve dogum ve ailesi istemiyor vs vs zor bir durum senin karar vermen gerek bence sevgiline söylemelisin sonucta ikinizin bebegin tek kendin karar vermen dogru olmaz...

ne kadar kolay değil mi "aldır" demek.
aldır, yani öldür, cana kıy demek.
Allah herkese hakettiğini yaşatsın, ne diyeyim.

Eger o adamin gercekten hayatini adacagin kisi olduguna eminsen sakin ama sakin aldirma ne gerekiyosa yappp.... ve onada mutlaka soyle. Bazen insanlar korkup hemen kolay yolu secebiliyor ama yapma aldirma ne gerekiyosa onu yapin. Ama yok sevgisine inanmiyrsan ve de olmayacsgini dusunup kendinde bu cesareti goremiyorsan aldir ve litfen dikkat et korunmasiz iliskilerin cezasini masum bir can cekmesin. Allah pismanlik yasattirmasn

Ne yapsın ama aldırmak kötü bişey ama başka çaresi varmı
madem sorumluluk alamıyordu, ailesinden korkuyordu evlenmeden yemeseydi o haltları.
şimdi hatasının bedelini ödemek zorunda.

Ama askerde ki ailem bana bakmaz onun aileside bakmaz ?
Bu çocuk senin sınavın işe gir hemen doğuma kadar para biriktir ailen de kabul edicem mecbur.Sakın aldırma belki de birdaha çocuk sahibi olmayacaksın vicdan azabından ölürsün

Bende ole dusunuyorum ne kadar cok aldir diyen cikmis.bu dunya gecici zaten buyuk bir gunaha girmisler.bide ustune bi canami kiycaklar.bu haftalarda kalp atisini duymaya gidiyorlar.minicik kalbi olustu allahin ona verdigi cani hangi hakla alcaklar.bunun hesabi sorulmuycakmi bu dunya gecici bi gunaha ortak olmayin. aldir deyip.dunyada olum disinda herseye care bulunuyor.size emanet bi cana kiymayin buranin obur dunyasi da var.

Durumu sevgilisinle konuscak.cocuk zaten evlenmek istiyomus.aldirmak disinda bir suru secenegi var zaten.

Kotu bisey yazmak istemiyorum ama afedersinde o adam dusunmus mu bi kizi ? yasi ufak cahillik diyelim ki. biz bu kadar modern olmadik daha evlenmeden birliktelik yasiycak kadar.zaten ikiside biliyordu yapmadan asla kinamiyorum.uzuluyorum ben burda bole yazilar okudukca.ama buda onlarin sinavi.ya hayat boyu kaybetcekler yada herseyi goze alip o bebege bakip hergun bin kere sukretcek allah a iyki aldirmamisim deyip.ben inaniyorum kiymiycagina.rabbim ona dogma hakki vermis.ona ol diyen rabbim biz her yolu deniyoruz neden olmuyor buda bizim sinavimiz.eger o simdi o cana kiyarsa rabbim affetmezse cehennemde yancak. peki o bebekten dahami onemli sevgilisinin askerde uzulmesi.acin bi izleyin allah askina suan nasil orda buyumeye calisiyor o masum.kimin ne hakki var ona kiymaya.

Ailesi bakmayacakmis kız sokakta mi kalsin

Kizin yasina neden bu kadar takildiniz. Ha 18 ha 20.. yas, varolan durumu degistiriyor mu? Hayir.

Mutlaka durumu erkek arkadasina bildir. Tek basina yapmadin o cocugu. Ne karar alacaksaniz birlikte alin. Bu stresi tek basina cekme. Nasil ki birlikte sevistiniz sonuclarina da birlikte katlanin. Cok ozel ve zor bir durum bu. Aldir ya da aldirma diyemem. Bicak sirti bir mesele.

Bakmazlarda ailesi bu sinavi kaybetmis olur.sokakta kalmaz o kizin anneside bi ana sonucta merhametsizdir atar sokaga diyelim illa rabbim bi kapi acar.diyorum ya ona kiymak disinda secenegi cok zaten.guclu olcak yaptiklari hatanin bedeli bu sonucta.rabbim hayirli bi kapi acsin insallahh.belkide bos gebelik dis ggebelik yada kimyasal gebelik kontrollerine git once ihmal etme.belkide duscek ama sen kiyma ona derim

Profillin 18 gozukuyor.Herhalde tepki alamak için 20 yaşındayım demişsin.ama yemezler cnm
Yahu sende arkadaşım 2 yaşmi aradigin dogru veya gercek kiz hakikaten hamileyse bence sorun bu yaşı konusunda yalan söylemesi degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…