Üzüldün mü yoksa bütün sınırını benden mi cikardin orayı bilmiyorumBenim bebeğim olmuyor ama bu yazılanları okudukça çok üzüldüm
20 yaşındayım 5 haftalık hamileyim evlilik dışı hamile kaldım aldırsam mı bilemiyorum ? Sevgilime daha söyleyemedim söylesem eminim hemen gerekli olanı yani evlenme isini onaylar zaten evlenmek istiyorduk ama kendisi asker ve daha 11 ay var bu süreçte ne yaparım tek başıma ? Lütfen bi yol gösterinSevgilimin annesi ve babası beni istemiyor oda var onlarda bana sahip çıkmaz evlensek bile aileme ise korkudan söyleyemiyorum bile
20 yaşındayım 5 haftalık hamileyim evlilik dışı hamile kaldım aldırsam mı bilemiyorum ? Sevgilime daha söyleyemedim söylesem eminim hemen gerekli olanı yani evlenme isini onaylar zaten evlenmek istiyorduk ama kendisi asker ve daha 11 ay var bu süreçte ne yaparım tek başıma ? Lütfen bi yol gösterinSevgilimin annesi ve babası beni istemiyor oda var onlarda bana sahip çıkmaz evlensek bile aileme ise korkudan söyleyemiyorum bile
Ne yapsın ama aldırmak kötü bişey ama başka çaresi varmıne kadar kolay değil mi "aldır" demek.
aldır, yani öldür, cana kıy demek.
Allah herkese hakettiğini yaşatsın, ne diyeyim.
Aldırmak mı dedinn??? Bence hemen yere yat ve ölü taklidi yap. Biz buralarda kürtaj sevmeyiz.[/QUOTE
Alemsin ya of ne güldüm akşam akşam
madem sorumluluk alamıyordu, ailesinden korkuyordu evlenmeden yemeseydi o haltları.Ne yapsın ama aldırmak kötü bişey ama başka çaresi varmı
Bu çocuk senin sınavın işe gir hemen doğuma kadar para biriktir ailen de kabul edicem mecbur.Sakın aldırma belki de birdaha çocuk sahibi olmayacaksın vicdan azabından ölürsünAma askerde ki ailem bana bakmaz onun aileside bakmaz ?
Askerde çocuk ne yapabilir askerlik psikolojisi zaten kötü adamı mi üzecekDurumu sevgilisinle konuscak.cocuk zaten evlenmek istiyomus.aldirmak disinda bir suru secenegi var zaten.
Ailesi bakmayacakmis kız sokakta mi kalsinKotu bisey yazmak istemiyorum ama afedersinde o adam dusunmus mu bi kizi ? yasi ufak cahillik diyelim ki. biz bu kadar modern olmadik daha evlenmeden birliktelik yasiycak kadar.zaten ikiside biliyordu yapmadan asla kinamiyorum.uzuluyorum ben burda bole yazilar okudukca.ama buda onlarin sinavi.ya hayat boyu kaybetcekler yada herseyi goze alip o bebege bakip hergun bin kere sukretcek allah a iyki aldirmamisim deyip.ben inaniyorum kiymiycagina.rabbim ona dogma hakki vermis.ona ol diyen rabbim biz her yolu deniyoruz neden olmuyor buda bizim sinavimiz.eger o simdi o cana kiyarsa rabbim affetmezse cehennemde yancak. peki o bebekten dahami onemli sevgilisinin askerde uzulmesi.acin bi izleyin allah askina suan nasil orda buyumeye calisiyor o masum.kimin ne hakki var ona kiymaya.
Yahu sende arkadaşım 2 yaşmi aradigin dogru veya gercek kiz hakikaten hamileyse bence sorun bu yaşı konusunda yalan söylemesi degilProfillin 18 gozukuyor.Herhalde tepki alamak için 20 yaşındayım demişsin.ama yemezler cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?