Kotu bisey yazmak istemiyorum ama afedersinde o adam dusunmus mu bi kizi ? yasi ufak cahillik diyelim ki. biz bu kadar modern olmadik daha evlenmeden birliktelik yasiycak kadar.zaten ikiside biliyordu yapmadan asla kinamiyorum.uzuluyorum ben burda bole yazilar okudukca.ama buda onlarin sinavi.ya hayat boyu kaybetcekler yada herseyi goze alip o bebege bakip hergun bin kere sukretcek allah a iyki aldirmamisim deyip.ben inaniyorum kiymiycagina.rabbim ona dogma hakki vermis.ona ol diyen rabbim biz her yolu deniyoruz neden olmuyor buda bizim sinavimiz.eger o simdi o cana kiyarsa rabbim affetmezse cehennemde yancak. peki o bebekten dahami onemli sevgilisinin askerde uzulmesi.acin bi izleyin allah askina suan nasil orda buyumeye calisiyor o masum.kimin ne hakki var ona kiymaya.
Benimde bebeğim olmuyorSuan o kadar sinirliyim ki 4 yil yapmadigim tedavi kalmasin..
Buda gelsin sey patladi desin..
Rabbim sen goruyorsun..
Bende onu diyorum rabbim ona verdiyse vardir bi bildigi.ona kiyma hakki anneye babaya ait diye birsey duymadim.tartmadim zaten bana dusmez.ben sadece bi gunaha engel olmak icin yazdim peki siz aldir derken neye gore tarttiniz ? O bebege kim can verdiyse almak ona duser.biz insanlara degil.evet allah herkese akil vermis istedigimiz gibi kullanma ozgurlugunude vermis.ama hesaba cekilceksinizde demis.herkes kendi vijdanin sesini dinliycek sonucta.ben bana duseni soyledim.Allah kime verip kime vermeyeceğini bilir. irade denen birşey var. merak etme aldırsa da günah ona sevap ona.Doğurup bakamayıp depresyona girmesi de günah. herşeyi günahla mı tartıyoruz? Mantık nerede? Kuş oldu.
Bende onu diyorum rabbim ona verdiyse vardir bi bildigi.ona kiyma hakki anneye babaya ait diye birsey duymadim.tartmadim zaten bana dusmez.ben sadece bi gunaha engel olmak icin yazdim peki siz aldir derken neye gore tarttiniz ? O bebege kim can verdiyse almak ona duser.biz insanlara degil.evet allah herkese akil vermis istedigimiz gibi kullanma ozgurlugunude vermis.ama hesaba cekilceksinizde demis.herkes kendi vijdanin sesini dinliycek sonucta.ben bana duseni soyledim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?