• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli deilim ama nianlym:(

En azından henüz nişanlıyken görmüşsünüz bazı şeyleri bence evlenipte hergün keşke demektense şimdiden yolunuzu ayırın en azından daha az acı çekersiniz. Bırakın ilgisizliğini onun şimdi sizi el üstünde tutup şımartması gerekiyor. O sizi kaybetmekten korksun.

Arkadaşım sen bence birkaç gün arama, aynı soğukluğu sen göster bakalım o zaman ne yapacak. Eğer gerçekten işi bahane ise, seni özleyip neden böyle davrandığını sorar. Yok başka sebepler varsa, sen onu aramadığında daha rahat eder tabi. Sen bunu bir dene ona göre karar ver

ya bu plansız yapılan işler gerçekten sıkıntılı oluo canım şimdi konu açıldı diye yazıorum genel yanii

nişan ve söz 2 gencin hayatını planlamak için yapılan basamaklardır, bu anlarda genelde büyükler türkiyeyi kurtarmak yerine gençleri ciddiye alıp dinleseler olmazmı??

soran niye olmuo çocuklar nişanı düğünü ne zaman düşünürsünüz diyye, ailelerin durumlarına göre bir orta yol tarih belirlenir ve nişan yapılır.

büyüklerde büyük suç tecrübeli olmalarına rağmen gençleri sıkıntıya sokuyolar

Arkadaşım sen bence birkaç gün arama, aynı soğukluğu sen göster bakalım o zaman ne yapacak. Eğer gerçekten işi bahane ise, seni özleyip neden böyle davrandığını sorar. Yok başka sebepler varsa, sen onu aramadığında daha rahat eder tabi. Sen bunu bir dene ona göre karar ver
canım bugün 2 3 kere aradı açmadım aksam üzeri bidaha da aramadı dediğim gibi biraz kendimi geri çekmeyi düşünüyorum tele cıkmayacm bi şekilde yüzümü göstermemeye çalışacam bakalım neyapacak.biraz süründürmek istiyorum hala yaptıklarını hazmedemiyorum ya:(

canım bugün 2 3 kere aradı açmadım aksam üzeri bidaha da aramadı dediğim gibi biraz kendimi geri çekmeyi düşünüyorum tele cıkmayacm bi şekilde yüzümü göstermemeye çalışacam bakalım neyapacak.biraz süründürmek istiyorum hala yaptıklarını hazmedemiyorum ya:(
evet canım yaptığı şeyler sanki senin sabrını denercesine çok ağır şeyler.
bakalım senin bu uzak soğuk tavrına yaklaşımı nasıl olucak. eğer seviyorsa hatasını anlar düzeltir.
ama eğer zaten bıktırmaya çalıştıysa eğer açıkça konuşur hiç değilse...
hayırlısı olsun düşünüp de üzme kendini...

ayy çok üzüldüm cnm ama aramamak kendini naza çekmek bi işe yaramazkii

çünkü konu senin onu çok arayıp bunaltman değil onun ilgisizliği bence

yapman gereken şey ciddi ciddi konuşmak ama yanınızda kimse olmicak

evde olmicaksınız bak ben sennle bir yola adım atmışım böyle yapmanın sebebi ne ben bunları

kabul etmiyoruz ya devam ederiz ya bitiriz bunuda hiç üzülmeden ciddice söliceksin

nişanlın bayağı garipmiş . . şimdiden böle yapıosa ilerisini düşünmk istemiorum .bazı insanlar Evlendiktn sonra evrim geçiriolar.kimisi iyi yönde kimisi kötü . . seninkinin hangi yöne doğru yöneleceği belli gibi . . aslnda çocıuğun evlilğede pek niyeti yook gibide neyseee. . .nişanlının maddi durumu nasıl iyimi .hani olurda maddiyat yüzünden düğünü uzatmk isteyebilir. . . ayrıca başına buyruk hareket etmesi çok saçma . . . sana başım ağrıyor diyen insan kuzenleriyle alışverişe gidiyor.baş ağrısı bi anda geçmiş demkki :kızgın: bi süre kendinle başbaşa kal . arkdaşalrnla gez dolaş.oda senin haberini artık başkalarından alsn .seninkini şurda gördükk faln filan die. telefonlarını geç aç. ve hemn kapatmaya çalış .hep başklarıyla programn olduğunu söle .biraz kudursun

allah kolaylık versin canım yaa.bu yüzden nişan evresini uzatma taraftarı degilim ben..keşke sizde 9 ay beklemeseydiniz..istemey geldiklerinde veya nişanda konussaydınız su kadar süre sonra evlilik olucak diye...inşallah hallolur herşey gönlünce olur

görücü usulu filanda değil hadi öyle olsa belki hala size alışmaya çalışıyordur soğukluğun sebebi budur denilebilir.. ama üç yıllık bir flört dönemi olmuş garip gerçekten böyle davranması...bence konuşun açık açık herşeyi... hissetiklerinizi bu şekilde kendisinden sizde soğursunuz çünkü... belki çok geçerli bir nedeni vardır.. durumu anlatır sizde anlayışlı karşılarsınız...

Back
X