Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
seninki nişanlılığın anlamını kavrayamamış herhalde..
nişanlılık dönemi evliliğe hazırlık dönemidir..
bunu ona hatırlatmalısın...
hazırlık birşey yapmıyor sevgili gibi takılır nişanlılın ona verdigin artııı rahat oluşu ailelerin biliyor oluşu....
bu rahatlıgı ona verme..
ailem kızıyor de...
ailesiylede konuşsun senin ailen..
bu ayıp değil..
bizlerde nişanlı fazla tutulmaz.. ailen düğünüe nezaman yapnayı planladıklarını sosrsun..
ona bizde hazırlığımızı yapalım desinler .. baban hatta desin...
Hmmmm....
Sahsi fikrim....Karsima alir adam akilli konusurdum...Derdin ne? Neden bana böyle davraniyorsun? Nedir bu sogukluk? derdim....kafamda soru isareti yapan herseyi sorardim..
Sonra bakardim hal ve hareketleri degistimi, egerki yine ayni tas ayni hamam ise....
Yoluma bakar ve güle güle derdim....cünkü simdiden böyle ilgisiz davranan evlendikten sonra dahada ilgisizlesir.....
cnm bence nişanlın sorumluluk almaktan korkuyor.
senin yaşın kaç bu arada.
şimdi şehirdışındamı.nişanlanmaya karar verdiğinizde yaklaşık bi tarih yokmuydu kafanıza.yaşı sana göre biraz ileri olduğu için evlilik kavramındanda korkuyor olabilir.ayrıldık demişsin bi ara ciddi bişeymiydi senden soğutacak kadar
canım ciddi ciddi konuşmanın zamanı gelmiş sor bakalım neymiş derdi senle heee baktınki olmuyor olmayacak diyor hiç üzülme tabiki arada aşk ve sevgi var ama emin ol evledikten sonra çok üzülür çok yanar ve kendini suçlayarak depresyona girersin.bende eşimle nişanlıyken bi ayrılmıştık sonra tekrar geldi barıştı benle bu sefer aileler kabul etmedi soğuk soğuk nikah yapıldı.sonra herkes elini ayağını çekince borçlarla başbaşa kaldık ne zor günlerdi allahım....
babama telefon açtım yardım et diye etti ama bana bi laf söyledi halen 2 yıl geçmesine rağmen kulaklarımda çınlıyor.(ahh kızım kendin ettin kendin buldun yandınmı heee babanım sana beddua elbette etmem ama yan da gör görki sana gidenle barışma dediğimi şimdi anla.)anladım ama iş işten geçmişti.şimdi çok şükür az bi borcumuz kaldı.sakın kendini bile bile ateşe atma arkadaşım sakın.