• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli deilim ama nianlym:(

ben yerinde olsam alır karşıma konuşurum.
baktım düzelmiyo hadi bakalım sen sağ ben selamet derdim..şu zamanda burdaysa ilerde ne olur allah bilir.

senin ailenin sorması abes olmaz , hatta gerekirse tavırlı sorabilirler , ne zaman yapmayı düşünüyorsunuz bu işin fazla uzaması taraftarı değiliz diyebilirler .... aksi takdirde karşı taraf da eğer rahat insanlarsa kendilerini hiç sıkıntıya sokmazlar , nasılsa onlar hallerinden mutlu derler ....

seninki nişanlılığın anlamını kavrayamamış herhalde..
nişanlılık dönemi evliliğe hazırlık dönemidir..
bunu ona hatırlatmalısın...
hazırlık birşey yapmıyor sevgili gibi takılır nişanlılın ona verdigin artııı rahat oluşu ailelerin biliyor oluşu....
bu rahatlıgı ona verme..
ailem kızıyor de...
ailesiylede konuşsun senin ailen..
bu ayıp değil..
bizlerde nişanlı fazla tutulmaz.. ailen düğünüe nezaman yapnayı planladıklarını sosrsun..
ona bizde hazırlığımızı yapalım desinler .. baban hatta desin...

doğru baban konuşsun ayıp değil ya bu birazda tavır koysun bizde böyle gibilerinden
işte o zaman işin kokusu çıkar
baktın yine icraat yok adamın niyeti belli deyip postalarsın

14 yas biraz cok deyilmiCADIARZU

kacan kovalanir canim, sen su telefonunu bi kapat bakalim bir hafta napcak, eger ses cikmassa bilki seni sevmiyor umursamiyor, seni sevmeyeni deger vermeyenide sen sutla:sinifsinif:

(3 kurusluk adama 5 kurusluk deger verirsen kalan 2 kurusa seni satar)

cnm olur öle şeyler erkekler dugun yaklasınca streste gırerlermıs germe kendını bırak sende arama bakalım arıcakmı acele etme osana dugun tarıhını sorsun sen nezamn evlenıcez nezaman dugnmz olcak deme belkı maddı olanagı yoktur oyuzden hıc konuyu acıp huzur kaçmasın dıe dusunuodur belkı cok guzel planları vardır guzel seyler dusun guzel olsun canm ok

senden oldukça buyukmus senı el ustund tutmalı cok ustune dusmelı dur bakalım arama sorma ölece bırak pesınde kossun bakalım nedena ramıosun dersede sen hıc aramıosun ben aramasam dersın bırak bakalım herseyı akısına eger aramazsada yolu acık olsun ucuz yırttın demektır :)

Kız evi naz evi madem beyy efendi kafasına göre kaval çalıyor biraz da sen oyna bakalım.
Ne demek kuzenleriyle alışverişe çıkacak benim haberim olmayacak.(ben mi çok fesadım?)
Açık açık konuş bana düğün tarihi söyle de .Neden çekiniyorsun ki?

cnm bence nişanlın sorumluluk almaktan korkuyor.
senin yaşın kaç bu arada.

Hmmmm....

Sahsi fikrim....Karsima alir adam akilli konusurdum...Derdin ne? Neden bana böyle davraniyorsun? Nedir bu sogukluk? derdim....kafamda soru isareti yapan herseyi sorardim..

Sonra bakardim hal ve hareketleri degistimi, egerki yine ayni tas ayni hamam ise....

Yoluma bakar ve güle güle derdim....cünkü simdiden böyle ilgisiz davranan evlendikten sonra dahada ilgisizlesir.....

aynen katılıyorum :lepi:balık baştan kokar arkadaşım aklını başına al.

şimdi şehirdışındamı.nişanlanmaya karar verdiğinizde yaklaşık bi tarih yokmuydu kafanıza.yaşı sana göre biraz ileri olduğu için evlilik kavramındanda korkuyor olabilir.ayrıldık demişsin bi ara ciddi bişeymiydi senden soğutacak kadar

bence bu adamdan bi nane olmaz sorumluluk almaktan korkuyo evlenincede böyle olursa sen çekersin

şimdi şehirdışındamı.nişanlanmaya karar verdiğinizde yaklaşık bi tarih yokmuydu kafanıza.yaşı sana göre biraz ileri olduğu için evlilik kavramındanda korkuyor olabilir.ayrıldık demişsin bi ara ciddi bişeymiydi senden soğutacak kadar

dün şehir dışındaydı geldımı bilmiyorum.hiç konuşmadık gittiğinden beri.aradım mesguldu 2 kere de msj yazdm cvp yok

hayatım bu nasıl nişanlılık, adam ortada yok, bence bu arkadaş başka bir işler karıştırıyor gibi, yine de dikkatli ol, ama bundan sana fayda olmayacağı o kadar belli ki, bence bu işi hiç uzatma yolla gitsin.
Nişanlılıkta böyle yapan adam evlenince (evlenirse tabi) kimbilir neler yapar. Çok gençsin önüne daha neler çıkar,yaşı 35'gelip böyle yapan adamdan sana hayır gelmez.

bana nisanlinin baska niyetleri var gibi gelior. sanki kendinden sizi sogutmeye calisior gibi sezdim.
baska kokualr da geldi burnuma ama umarim yanilirim.

o kokular banada gelıyor ya telı benden saklamalar sesını kısmalar bıze gelırken arabada bırakmalar bunu gibi şeylerr:(

canım ciddi ciddi konuşmanın zamanı gelmiş sor bakalım neymiş derdi senle heee baktınki olmuyor olmayacak diyor hiç üzülme tabiki arada aşk ve sevgi var ama emin ol evledikten sonra çok üzülür çok yanar ve kendini suçlayarak depresyona girersin.bende eşimle nişanlıyken bi ayrılmıştık sonra tekrar geldi barıştı benle bu sefer aileler kabul etmedi soğuk soğuk nikah yapıldı.sonra herkes elini ayağını çekince borçlarla başbaşa kaldık ne zor günlerdi allahım....
babama telefon açtım yardım et diye etti ama bana bi laf söyledi halen 2 yıl geçmesine rağmen kulaklarımda çınlıyor.(ahh kızım kendin ettin kendin buldun yandınmı heee babanım sana beddua elbette etmem ama yan da gör görki sana gidenle barışma dediğimi şimdi anla.)anladım ama iş işten geçmişti.şimdi çok şükür az bi borcumuz kaldı.sakın kendini bile bile ateşe atma arkadaşım sakın.

canım ciddi ciddi konuşmanın zamanı gelmiş sor bakalım neymiş derdi senle heee baktınki olmuyor olmayacak diyor hiç üzülme tabiki arada aşk ve sevgi var ama emin ol evledikten sonra çok üzülür çok yanar ve kendini suçlayarak depresyona girersin.bende eşimle nişanlıyken bi ayrılmıştık sonra tekrar geldi barıştı benle bu sefer aileler kabul etmedi soğuk soğuk nikah yapıldı.sonra herkes elini ayağını çekince borçlarla başbaşa kaldık ne zor günlerdi allahım....
babama telefon açtım yardım et diye etti ama bana bi laf söyledi halen 2 yıl geçmesine rağmen kulaklarımda çınlıyor.(ahh kızım kendin ettin kendin buldun yandınmı heee babanım sana beddua elbette etmem ama yan da gör görki sana gidenle barışma dediğimi şimdi anla.)anladım ama iş işten geçmişti.şimdi çok şükür az bi borcumuz kaldı.sakın kendini bile bile ateşe atma arkadaşım sakın.

canım konuştum ne yapmak istiyorsun ciddi ciddi konuştum ama dedığım gibi bahanesi işlerinin yoğunluğu hep aynı şeyleri söylüyor. işleri tabıkı olacak beni her sn ara demiyorumki. gün içinde birbirimizn ne yaptığını nere gittiğini bilmeyiz biz ben ararsn gündüz ölelikle öğreniyorum.bu işler sandığımdan da zormuş yada bazıları zorlaştırıyor:(

Back
X