• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli deilim ama nianlym:(

şimdiden böyleyse.. hiç yüz verme..

bence o kendini ayrılığa hazırlıyor gibi geldi... yani bittiğinde zorluk çekmemek için uzak duruyor. bu işin sonu yok gibi görüyor sanırım aileside o yüzden herkes soğuk...

bence sende umursama o arayıncaya kadar bir müddet arama bakalım. biterse de bitsin. evlenip ayrılmak nişan atmaktan daha zor olur.
böyle giderse zaten ne düğün olacağı var. olsada bu çocuk değişmediği sürece evlilk de yürümez.

valla bence nişanlının evlenmek gibi bir niyeti yok zaten, ayrılığı senin istemeni bekliyor ve aklınca seni kendinden soğutuyor, bence uzatma ayrıl, daha nişanlıyken bu kadar üzülmeyi hiç bir kadın haketmiyor.

sanki yeniden düşünülmesi gereken bir karar gibi?
kafanda büyük soru işaretleri varsa iyi düşün
evlenince de aynı şeyleri yaşayabilirsiniz

arkadaşım bu işin içinde bi iş var CADIARZUsen şükretki evlenmeden göstermiş gerçek yüzünü iş miş bahane ayrıca yaşında küçük yol yakınken dön.

bu ne yavvvv boşver arkadaşım sen de onu arama sorma hiiçç ama hiiççç sallama yaa.. yaşın da çok gençmiş daha yaa çekilir mi bi ömür boyunca böylesi iyi düşün de doğru kararı ver yani..

msjlar atıyorsun peş peşe cvp vermiyor arıyorsun telefonlar meşgul.surekli telefonda ama bir nişanlısını arayamıyor.???

şehirdişina giip gelio ne zmn gidio ne zmn donuo hiçbirşeyden haberin yok

bence de tekrar gozden geçir kararını

canım gerçekten güzel şeyler yazmak isterdim sana hani geçer düzelir vs. ama öyle görünüyorki nişanlılığın sonuna gelmek üzeresin. hayırlısı olsun tabi evlenmeden gerçek yüzünü gördün. ama biliyorumki nişanlılıktan vazgeçmek de zor paylaşımlar yaşananlar unutulmuyor inşallah karşına değerini bilen birisi çıkar ve bugünleri hatırlamassın bile.

Ya ailesi sizi istemiyor,o da ailesiyle sizin aranızda kalmış,ya da kendi de istemiyor,ne demek evlilik lafı açılmıyor?Şimdiden böyle davranıyorsa evlendikten sonraki ilgisizliğini düşünemiyorum bile.Şanslısınız ki kendini baştan belli etmiş.İlişkinize bir şans verip siz kendinizi geri plana alın ve hiç aramayın sormayın,bakalım tepkisi nolacak?Eğer aynen devam ederse ayrılırsınız zaten.Şu da bir gerçek ki,evlendikten sonra değişir düzelir denen hiçbirşey düzelmiyor da,değişmiyor da.

anlattıklarınızdan nişanlınızın sizden soğukluğunu anlamamak mümkün değil..

size başım ağrıyor diye yalan söylüyor, ve tesadüf eseri abiniz alışverişte kuzenlerle görüyor..

o alışverişe sizinle çıkmalıydı.. nişanlıyken insan nerdeyse wc ye bile birlikte gitmek ister... nişanın etkisi bir başkadır çünkü..

nişanlınız ve ailesi soğukmuş..

ortada bir plan var bence..

nişanı kız tarafı atarsa takılan altın dahil herşeyi erkek tarafına geri veriyor..

ama erkek tarafı atarsa kızda kalıyor..

bence onlar, nişanı sizin atmanızı bekliyorlarki altınlar onlara geri dönsün..

kim ne derse desin evlılıkte aile faktöru en önde gelır
suan aılesını dınlıyor olabılır bellıkı sızı aılesı ıstemıyor
ve bu evlılıkte mutluluk söz konusu bıle olamaz
o sana her ne kadr aılemı boşver senı sevıyorum dersede ınanma derım bı kac ay sonra aılesı keısnlıkle ona yön verecektır
ıyı düşün evlılık bu
nışanlandı ayrıldı demesınler dıye bıseyler devam etmez emın ol bende nışanlımdan ayrıldım suan tekrar nışanlıyım
ve aynı senınkı gıbıydı
3 yıl bırlıkte ıdık nışanlandık hıc heves kalmadı vurdum tekmeyı gıttı
ama bendekı tek fark aılesı benı cok severdı saolsunlar
sende ıyı düşün derım o bu şu ne der deme olur mu
hayrlısı olsun

anlattıklarınızdan nişanlınızın sizden soğukluğunu anlamamak mümkün değil..

size başım ağrıyor diye yalan söylüyor, ve tesadüf eseri abiniz alışverişte kuzenlerle görüyor..

o alışverişe sizinle çıkmalıydı.. nişanlıyken insan nerdeyse wc ye bile birlikte gitmek ister... nişanın etkisi bir başkadır çünkü..

nişanlınız ve ailesi soğukmuş..

ortada bir plan var bence..

nişanı kız tarafı atarsa takılan altın dahil herşeyi erkek tarafına geri veriyor..

ama erkek tarafı atarsa kızda kalıyor..

bence onlar, nişanı sizin atmanızı bekliyorlarki altınlar onlara geri dönsün..

benim zoruma gidende o zaten arkadaşım baana demeliydi beraber çıkalım bişeyler alacm aşkım isterdim bunu demesini.ama beyfendı yok başım feci azsonra arayım diyor ve bi duyuyorum ki dışarda kuzenleriyle alışverişte ohh ne ala yaa:(( gece msj atmış bi güle güle dememişim de boşuna kapris yapmışım şehir dışında ne yaptıysa artık 1 gün kalmıs hıc aramamıs evine gelmiş ben geldım diye msj saolsun ya haber etmıs hayret ya bişey olmamıs gıbı üste çıkıyor bide ararsa açmayacm bir süre göstermeyecm yüzümü daha fazlasını hak ediyor aama:kızgın:

bu adam şimdi böyley$e evlendikten $onra düşünemiyorum bile..:1closedeyes:
daha ne bekliyor$un canım...$eni daha fazla üzme$inimi..ondan ayrılman için yeterli $ebepler var zaten ortada hem yaşında daha genç acele etme derim evlilik için..:olmaz:

Bayanlar herzaman daha ağır davranmalı..Bırak o koşsun senin peşinden..

Erkekler böyledir fazla yüz vermiceksin..Ewlendikten sonra bile ağırdan satıcaksın kendini.Yoksa hiçbi değerin kalmıo..Tecrübeyle sabittir

şimdiden sana böyle davranıyorsa evlendiğinizde ne yapacaksınız.
nişanlılık döneminde hep seninle yanyana olmak istemeli aslında
bence sen yapacağını yapmışsın.bundan sonra bırak o seni arasın sen arama belki böyleleikle problemi neyse oda çıkar ortaya
birde kayınvalidem artık aramıyor falan demişsin
annesine aşırı düşkünlüğü varmı belki onun etkisinde kalıyordur.

şimdiden sana böyle davranıyorsa evlendiğinizde ne yapacaksınız.
nişanlılık döneminde hep seninle yanyana olmak istemeli aslında
bence sen yapacağını yapmışsın.bundan sonra bırak o seni arasın sen arama belki böyleleikle problemi neyse oda çıkar ortaya
birde kayınvalidem artık aramıyor falan demişsin
annesine aşırı düşkünlüğü varmı belki onun etkisinde kalıyordur.

onun söylediklerine tabiki önem veriyor ama öyle canım ciğerm değiller yani ne bilim daha doğrusu fazla yanyaana göremedim onları

o kokular banada gelıyor ya telı benden saklamalar sesını kısmalar bıze gelırken arabada bırakmalar bunu gibi şeylerr:(

canım benim sen böyle birşeye sessizmi kalıyorsun şaştım valla.. Nişanlınının tavırları hayaraalamet değil. ayrılmak istesen hiç de karşı çıkacağını sanmıyorum bence sen iyi düşün tart bakalım sana yaptıkları gerçekten seni düşünen değer veren birinin tavırlarımı..
Sana hastayım diyor başkalarıyla takılıyor yok yaa bunda masumiyet aramam önce sen artık evleneceksiniz herşeyde öncelik senin olmalı...

onun söylediklerine tabiki önem veriyor ama öyle canım ciğerm değiller yani ne bilim daha doğrusu fazla yanyaana göremedim onları

o zaman tatlım bu işin altında başka şeyler var
bence sessiz kal bırak o arasın biraz kendini çek bakalım
bu ilgisizliğine nasıl tepki verecek

Back
X