Forumda da denk geliyorum Adam evli hatta çocuğu var. Herkes aynı şeyleri yazıyor: karısıyla zaten anlaşamıyormuş, sevmiyormuş, boşanacakmış. Allah aşkına sizde hiç akıl yok mu? Vicdanda mı yok? Böyle bir günaha Nasıl ortak olabiliyorsunuz ? Nasıl o kadının çocuklarının ahını alabiliyorsunuz? Hepsi de bir de ağlıyor o kadınlar için çocuklar için. Sizde zerre kadar merhamet duygusu olsa daha Adamın evli olduğunu duyduğunuz an uzaklaşırsınız. Aşk mış sevgiymiş. Aşkınız da sevginiz de batsın. Bir de yok işte ben böyle hayal etmemiştim vs diyorsunuz. Bunun adı başka bir şey de.. Neyse.
Bunları kim olarak yazıyorum biliyor Musunuz? Ben bu laflara çok aşinayım. Babamda yaşadık biz bunu. Ben 18 küçük kardeşim 7 yaşındaydı.
Aynı şeyleri duydum
-zaten anneni sevmiyormuş( evet ondan 20 yıl aynı yastığa baş koydular )
-ben hiç böyle hayal etmemiştim( başka erkek mi kalmadı)
-ben beyaz gelinlik giyemedim sen giydin( benle kendini ne diye kıyaslıyorsun ben evli Adamla mı ilişki yaşadım bir de Adam evliyken KAZAYLA hamile mi kaldım)
Aldığı ahların haddi hesabı yok. Sadece annemin ahı yeter ona yerin dibine girmesi için.
Şimdi sevgili genç kızlar
Ben de gencim bakın 22 yaşındayım. Benim de kalbim var hormonlarım var ama ondan evvel bazı değerler vardır ahlak gibi vicdan gibi. Ben evliyim hem de kendimden 14 yaş büyük biriyle. Evli olduğunu duyduğum an sen yoluna ben yoluma derdim. Ben de aşık oldum ama birinin ahını alacak kadar düşmem asla
Bakın kınamıyorum insan kınadığını yaşamadan ölmezmiş. Gerçi yaşadım da tekrar yaşayacak takatim yok. Lütfen hem kendi hayatınızı hem başkalarının hayatını mahvetmeyin. Bugün eşine yalan söyleyen yarın size de söyler. Bugün onu aldatan yarın sizi de aldatır unutmayın