Evli erkeğe aşık olan kadınlar

Ay ben öyle bir şey demedim sana.:eek:
Bana göre her taraf suçlu. Sadece bir çocuk olarak elinde olmayan sebeplerden ötürü yaşamak zorunda kaldığım olaylara vesile olan herkesin suçlu olduğunu söylüyorum. En başta bayrağı babam tutuyor, annemde bu suçlamalardan payını almış bir insan boşanmadığı babamdan bizi korumadığı için. Çünkü sadece babamın değil anneminde kızıyım. Babamın yaptıkları kadar annemin yapmadıklarınada kızıyorum.
Sonradan farklı şeylerden konuştuğumuzu kabul ettim.
Kıracak sözüm olduysada özür dilerim...
Hayır hayır sana söylemedim. Söyleyen arkadaş üzerine alır sanıyorum.

Ben de özür dilerim farkında olmadan kıracak laf ettiysem. Aynı şekilde düşünüyoruz zaten. Benim karşı çıktığım mesele biraz farklıydı. Yoksa kimseyi aklamak derdinde değildim.

Sizin babanız bir kadınla beraber olup annenizin hayatının içine etti mi ?
Çocukluğunuzun 5 yılı bir o.ospu yüzünden acılarla kavgalarla geçti mi ?
Mesela atıyorum kadının evinde babanızı beklemek zorunda kaldınız mı?
Ya da anneniz boşanmak istiyor diye ölüm tehtitleri aldı mı ?
Ya da anneniz şu anda psikolojik rahatsızlıklarla uğraşıyor mu ?
Eğer cevabınız hayırsa bırakın bu kadını korumacaları
Bizi anlayamazsınız
Evet babalarımıza kızıyoruz. Yüzüne vuruyoruz. Ama içimizden kadına da çok kızıyoruz
Bırakın da sadece kadına sayıp sövelim çünkü çocukluğumuzu huzurlu aile ortamını çalan biri de o.
Babamıza yeterince saydık birazda kadına sayalım nolacak ?

"O metresle adam arasında neler yaşandı bilemiyoruz" demişsiniz, çocukların hayatında neler yaşandı biliyor musunuz ? Evet ben kadına orospu diyorum. Hemde koca bir fahişe. Tamamen cinsel tatmin. Kimse beni aşk olduğuna inandıramaz. Gerçekten kadına laf sayarken gelip savunulması çileden çıkarıyor. Kadına empati yapacağımıza çocuklara yapın bir kerede
Bu konunun amacı o
İç rahatlatmak
Tamamen katılıyorum
Arkadaşlar konu sahibi benim. Ve kadını size burada anlatsam roman olur.
Bakın erkeği suçlamıyor diyenler bir konum var lütfen okuyun ve neler yazdığımı görün rica ediyorum
Bu da o kadın için açtığım konu aslında açmayacaktım ama günlerdir bu aşk palavralarını göre göre isyan bayrağını çektim. Ben bu yalanları çok duydum
Kadın babamla parası için birlikte. Kadın görgüsüz. Kadın bizim kıt kanaat zor tuttuğumuz parayı savuruyor. Kadınla bir mağazaya giriyorsunuz çalışanların ağzına ediyor.
Ama sorsan aşığım diye ağlar

Evliliği suçlamak bizim haddimiz değil Canım. Ailesi dağılan biri olarak yazıyorum sana bunları.
Adamlar suçsuz diye kimse yazmıyor burada. Yalanın dolanın en büyüğü onlarda. Onlar zaten işi başlatanlar. Ama bak ben buradan erkeklere seslenenemem ki burası kadınlar kulübü. Zaten lafım geçecek olsa önce kendi babama geçerdi geçmedi. Yaşadıklarımı bir konumda var okuyabilirsin Can'ımın Nasıl yandığını belki anlarsın
Şimdi o kadın evli diye babama hayır deseydi belki babam gidip başka bir kadına aynı yalanları söyleyecekti. Ama o hayır diyen kadın kullanılmayacaktı. O hayır diyen kadın bu suça ait olmayacak insanların ahını almayacaktı küçücük kardeşimin gözyaşlarının sebebi olmayacaktı.
Senin çocuğun var mı? Senin hiç Yuvan oldu mu? Aşık oldum demek ne kadar kolay? Ben de aşığım eşime ama Allah esirgesin beni böyle bir işten.
Sen ne yazarsan yaz BASİTSİN canım çok üzgünüm

Benim icin istediginixi dusunebilirsiniz her ne dusunurseniz dusunun ben kendimi bildikten sonra sizin benim icin dusundukleriniz benim icin birsey ifade etmez

Evet bir insani sevmek basitlikse o basitlikten dolayi hicbir zaman pismanlik duymadim (cunku sadece sevdim sevdigimi basitlige cevirecek bir harekette de bulunmadim)

Ha bu arada kardesinin yasadigi seyleri gayet iyi biliyorum belki sizden kardesinizden cok agir seyler yasadim babam olacak adam bir kere degil defalarca aldatti annemi haddini hesabini bilmeyecegim kadar

Evet o kadinlar sucluydu ama o kadinlardan once suclu benim babam olacak insandi

Yazilacak anlatilacak cok sey varda siz kafadan kendinizi doldurmussunuz bir kere o yuzden yazacaklarim sizin icin nirsey ifade etmez ama siz sunu bi düşünün

Kendi kanimizdan canimizdan olan babakarimiz bizim duygularimizi haysiyetimizi itibarimizi

Ayni yastiga baskoyduklari zir zamanlarinda yanimizda olan annelerimizi dusunmemislerde nize bunlari yasatmislar elin kadinindan mi bizi dusunup bize acimalarini bekliyicez

Zaten haysiyet onur sahibi bi insan bunu yapmaz yaptigi sey karakteriyle alakalidir ama yaptigi seyin zarari bize dokunuyorsa beni babam dusunup merhamet etmemis elin kadinin mi dusunmesini bekliyicem

anneniz boşanmıştır inşallah... elin kadınına bu kadar ağır laf edip ahımız ömür boyu yeter dediğinize göre kendi öz babanıza daha büyük belalar ahlar okumanız lazım...

malesef babanız sizi düşünmüyorken merhameti yabancı kadından beklemek iş güzarlık olur...

burda hem baba hem kadın suçlu ama her zaman evli tarafın daha ahlaksız olduğuna inanmışımdır..
Konulardan babamla alakalı olanı bulup oku. Tüm yaşadıklarımı sığdıramam ben üç
Paragraf yazıya. Birini bir
Şeyle itham etmeden önce iki üç kez düşün

Ya neden Canım?
Kimse ana hic kimse bi baskasi icin baskasiyla birlikte olmaz

Ne yani ben birine asik degilim ama o bana asik(ki numara diyorsunuz) diye onunla birlikteligi mi kabul edicem

Insanlarin 100%90 kendi mutluluklari icin yasiyor ne zannediyorsunjz babaniz o kadini sevmiyorda kadin ona aşık (aşik numarasi yapiyor) oldugu icin aciyor diye mi birlikte

Erkekler o hayatlarindaki 2. Kadinlara acidiklari onlari mutlu etmek icin mi onlarla birlikteler kendilerini hic dusunmuyorlar iyilik olsun diye mi yapiyorlar yapmayin Allah askina sizin babanizda benim babamda o kadinlari degil kendilerini kendi mutluluklarini dusunuyorlar

Ya neden Canım?
Her çiçekten bal alma durumu söz konusu, üstü kapalı yazıyorum ama anlamışsınızdır, erkekler aşık oldukları için birlikte olmaz, karşı taraf bunu aşk sanar yalnızca.
Erkeklerin aldatınca ki müdafaası heyecan arıyordum, bana cilve yaptı bende fırsatı kaçırmadım, erkekler kendi aralarında ne kadar çok kadınla birlikte olursa başarı olarak görüyorlar, 3-5 arkadaş toplaşıp kadınlardan bahsettiklerinde veya felekten bir gece çalalım dediklerinde içlerinden biri kadınlara bakmazsa ne o kılıbık mısın karından mı korkuyorsun muhabbeti olur.
O yüzden diyorum ya diğer kadınlar suçlu lakin en büyük suç erkeklerde, irade yok ve sürekli onları savunurken de şöyle denir kadının nefsi bir boğum erkeklerin 9, ne alakaysa artık, hormonlara yenik düşerlermiş, kadında hormon yok çünkü.
İrademiz yok demiyorlar da hormonları ve cilve yapan kadınları suçluyorlar, bugün eşini aldatan ve karısı tarafından yakalanan birine sorun karısından daha çok suçlar diğer kadını, diğer kadın gazozuma ilaç katıp zorla sahip oldu diyecekler neredeyse, oysa gezip tozarken aşkım seni seviyorumlar, karımla mutsuzum, çocuk için duruyorumlar, ayyyy aynı yatakta bile yatmıyorumlar, karım çirkinler havada uçuşur.

Eğer birilerinin kalbini kırdıysam ben de özür dilemek isterim
Benim erkeği koruyup kadını suçlar gibi bir tutum içinde olduğumu söylemiş çoğunuz. Ben evlendikten sonra babamın evli ve o kadından çocukları olduğunu öğrendim ? Gözümü kin ve nefret bürüdü. Zamanla geçti. Artık babamla ilgili bir şey hissedemiyorum çünkü babam olarak görmüyorum. Bu bir insan için ne demek biliyor Musunuz? Yıllarca size tek fiske vurmamış Prensesim den başka hiçbir şekilde hitap etmeyen babanızı ölmüş gibi hissetmek ? Ben babama sayısız küfür edebilirdim( harbiden yapardım ) ama hiçbir küfür şu hissettiklerimi karşılamaz. Onu silmişim bundan ağırı olamaz.
Kadınla ilk tanıştığımızda oturdu saatlerce konuştu anlattı anlattı şöyle sevdim böyle sevdim. Annen hep eleştiriyormuş her şeyine karışıyormuş vs. O an onun sadece bir günlüğüne bizim evimizde yaşadığımız şeyleri görmesini isterdim ? Bu muydu bu kadar kolay mıydı? Annemi suçlamak, binbir zorlukla fakirlikte çocuk büyüten o kadını babam için saçını süpürge eden?
Babam suçlar o onun ... Dir. Sen kimsin ?
Evli bir Ada'mla beraber olan bir yaratık?
Burada kadını suçlama diyenler başlarına gelmeden anlamazlar. Ancak günün birinde o kadın çocuğunuzun karşısına geçip sizin emeklerinizi yetersiz bulduğunu söyleyince Anlarlar. Neymiş çantasında babam terlerse diye yedek tshirtle geziyormuş. Annem yapmamış. Aşka bak..

Evli erkek bana evli olduğunu söylemeden 3 ay benle sevgili oldu. Ve bekar bir erkekten hiçbir farkı yoktu. Sen şimdi bu adamımı savunuyosun?
ben o adama şerefsiz dedim zaten uçkur için derler, inanan aşığım arkasına sıgınan kadın da iğrençliğin alasıdır.

evli oldugunu bile bile devam eden kadın metrestir paçavradır.
aksini savunacaksınız galiba??

Yok canım yanlış düşünüyorsun.2.kadına aşık olunca aşkı ömür boyu sürer.Bir daha hiçbir kadına yan gözle bakmaz.
Not:Mesaj ironi içerir.Belki ciddiye alan olur
2.kadın 3.evlat gibidir çok tatlı olır derler o da var ama bu işi bi kere yapan bence devamını da getirir.ben hep öyle düşünürüm o yuva yıkan kadınların da gün geldiğinde aldatılacağını ve 3.kadın olacakalrına inanırım

Eğer birilerinin kalbini kırdıysam ben de özür dilemek isterim
Benim erkeği koruyup kadını suçlar gibi bir tutum içinde olduğumu söylemiş çoğunuz. Ben evlendikten sonra babamın evli ve o kadından çocukları olduğunu öğrendim ? Gözümü kin ve nefret bürüdü. Zamanla geçti. Artık babamla ilgili bir şey hissedemiyorum çünkü babam olarak görmüyorum. Bu bir insan için ne demek biliyor Musunuz? Yıllarca size tek fiske vurmamış Prensesim den başka hiçbir şekilde hitap etmeyen babanızı ölmüş gibi hissetmek ? Ben babama sayısız küfür edebilirdim( harbiden yapardım ) ama hiçbir küfür şu hissettiklerimi karşılamaz. Onu silmişim bundan ağırı olamaz.
Kadınla ilk tanıştığımızda oturdu saatlerce konuştu anlattı anlattı şöyle sevdim böyle sevdim. Annen hep eleştiriyormuş her şeyine karışıyormuş vs. O an onun sadece bir günlüğüne bizim evimizde yaşadığımız şeyleri görmesini isterdim ? Bu muydu bu kadar kolay mıydı? Annemi suçlamak, binbir zorlukla fakirlikte çocuk büyüten o kadını babam için saçını süpürge eden?
Babam suçlar o onun ... Dir. Sen kimsin ?
Evli bir Ada'mla beraber olan bir yaratık?
Burada kadını suçlama diyenler başlarına gelmeden anlamazlar. Ancak günün birinde o kadın çocuğunuzun karşısına geçip sizin emeklerinizi yetersiz bulduğunu söyleyince Anlarlar. Neymiş çantasında babam terlerse diye yedek tshirtle geziyormuş. Annem yapmamış. Aşka bak..
Yaşadıklarınız çok zor, o kadını öyle konuşmaya cesaretlendiren, yüreklendiren babanız, evinizin içindekileri, annenizle yaşadıklarını anlatan babanız, kadın suçlu mu evet, bile isteye evli biriyle birlikte olduğu, çocuk doğurduğu, sizleri ve annenizi zerre düşünmediği, kadın olarak empati yapmadığı için suçlu lakin babanız kusura bakmayın, kırmak için yazmıyorum ama onun yatacak yeri yok, size bu travmayı yaşatmaya hakkı yoktu çünkü.

Sizin yaşadıklarınıza benzer bir olayı çok sevdiğim bir komşu abla yaşadı, eşi senelerce aldatmış, aldattığı kadından bir oğlu olmuş, adamla birlikte olan kadın ayrılınca oğlanı adama vermiş kadın, al çocuğunu karın büyütsün diye, aslında maksat yaralamak yıkmaktı belki de ama ters tepmiş, bebekmiş oğlan geldiğinde ve o komşu ablamız nasıl bir melek düşünün, o çocuğu kendi çocuğuyla birlikte büyüttü, evlendirdi, çocuktan bahsederken oğlum diyor, kendi evladından ayırt etmez asla, içinde kimbilir ne fırtınalar yaşadı ama çocuğa asla sezdirmedi, belki çocukta öğrendi sonrasında, o ayrıntıyı bilmiyorum ama düşünsenize o çocukta kimbilir içten içe nasıl utandı neler yaşadı, komşu ablamıza da çok düşkün bir delikanlı, çokta efendi yetiştirdi abla.

ben o adama şerefsiz dedim zaten uçkur için derler, inanan aşığım arkasına sıgınan kadın da iğrençliğin alasıdır.

evli oldugunu bile bile devam eden kadın metrestir paçavradır.
aksini savunacaksınız galiba??

Tekrar söyleyeyim benim söylemek istediğim erkekleri melek yapmayın.

Forumda da denk geliyorum Adam evli hatta çocuğu var. Herkes aynı şeyleri yazıyor: karısıyla zaten anlaşamıyormuş, sevmiyormuş, boşanacakmış. Allah aşkına sizde hiç akıl yok mu? Vicdanda mı yok? Böyle bir günaha Nasıl ortak olabiliyorsunuz ? Nasıl o kadının çocuklarının ahını alabiliyorsunuz? Hepsi de bir de ağlıyor o kadınlar için çocuklar için. Sizde zerre kadar merhamet duygusu olsa daha Adamın evli olduğunu duyduğunuz an uzaklaşırsınız. Aşk mış sevgiymiş. Aşkınız da sevginiz de batsın. Bir de yok işte ben böyle hayal etmemiştim vs diyorsunuz. Bunun adı başka bir şey de.. Neyse.
Bunları kim olarak yazıyorum biliyor Musunuz? Ben bu laflara çok aşinayım. Babamda yaşadık biz bunu. Ben 18 küçük kardeşim 7 yaşındaydı.
Aynı şeyleri duydum
-zaten anneni sevmiyormuş( evet ondan 20 yıl aynı yastığa baş koydular )
-ben hiç böyle hayal etmemiştim( başka erkek mi kalmadı)
-ben beyaz gelinlik giyemedim sen giydin( benle kendini ne diye kıyaslıyorsun ben evli Adamla mı ilişki yaşadım bir de Adam evliyken KAZAYLA hamile mi kaldım)
Aldığı ahların haddi hesabı yok. Sadece annemin ahı yeter ona yerin dibine girmesi için.
Şimdi sevgili genç kızlar
Ben de gencim bakın 22 yaşındayım. Benim de kalbim var hormonlarım var ama ondan evvel bazı değerler vardır ahlak gibi vicdan gibi. Ben evliyim hem de kendimden 14 yaş büyük biriyle. Evli olduğunu duyduğum an sen yoluna ben yoluma derdim. Ben de aşık oldum ama birinin ahını alacak kadar düşmem asla
Bakın kınamıyorum insan kınadığını yaşamadan ölmezmiş. Gerçi yaşadım da tekrar yaşayacak takatim yok. Lütfen hem kendi hayatınızı hem başkalarının hayatını mahvetmeyin. Bugün eşine yalan söyleyen yarın size de söyler. Bugün onu aldatan yarın sizi de aldatır unutmayın
Benim şuan hayatimda ki insan zorla evlendirilmis.cocugu var.imam nikahiyla evliler dugunleri olmamis.Kadin icin anneannem gibi diyo hep.Tanistigimizda kadin evde yoktu ama kadin geri dondu.Bu arada cocugun annesi falan ayni evde yasiyolar.Bana ben tekrar evlenicem falan diyo.Kadina da demis hatta.kadin şuan o evde.neymis cocugun psikolojisi bozuluyomus.kovuyom gitmiyo diyo.Bende napicagimi bilmiyorum.Anneis babasi akrabalari falan hep kadini sevmiyo nefret ediyo diyolar.Amaa ayni evdeler halaa.kadinda beni seviyomus.sana karismiyom ben diyomus

Benim şuan hayatimda ki insan zorla evlendirilmis.cocugu var.imam nikahiyla evliler dugunleri olmamis.Kadin icin anneannem gibi diyo hep.Tanistigimizda kadin evde yoktu ama kadin geri dondu.Bu arada cocugun annesi falan ayni evde yasiyolar.Bana ben tekrar evlenicem falan diyo.Kadina da demis hatta.kadin şuan o evde.neymis cocugun psikolojisi bozuluyomus.kovuyom gitmiyo diyo.Bende napicagimi bilmiyorum.Anneis babasi akrabalari falan hep kadini sevmiyo nefret ediyo diyolar.Amaa ayni evdeler halaa.kadinda beni seviyomus.sana karismiyom ben diyomus

Bu yaşadığınız seyi masum mu kılar. Bu adam o kadınla cocugu dilendiriyordu hani. Yine kandırmış seni. Sen o adamin evli olduğunu ve çocuğu olduğunu ogrendigin an bitirmeliydin. Dünyada başka adam kalmadı sanki.

Back
X