Evli erkek cazibesi! Yaşça küçük bayan çekiciliği!

Pink_Women

Hoppalaaa
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2015
3.973
3.452
83
36
Şu kısacık bayram tatilinde
İnanır mısınız
3 tane böyle örnekle karşılaştım
Midem bulanıyor
Konuları duyunca sanki kanım çekiliyor
İki-üç çocuklu erkeklerin kendilerinden yaşça çok küçük bayanlarla ilişki yaşamasının sebebi ne?
Veyahut ta daha lise çağında ki kızların 30-35 yaşında kaç çocuklu adamlarda buldukları ne?
İnanın çok yakın çevremde ki insanlar bunlar
Kadınlarin meslekleri yok
Çocuklarını almış gelmişler küçük bir şehir
Bir işe girmişler çabalıyorlar ayakta kalmaya
Ama hem aileleri hem etrafları o kadar baskı kuruyorlar ki
Evine geri dön diye
Pes edecekler eminim çünkü tek bir destekleri yok
Neden insanların gözü dışarda?
Ben hayatın bu yüzüne hiç alışamıyorum
Böyle bir sınavda olan arkadaşların Rabbim yardımcısı olsun
Bu hatayı yapanı ıslah eylesin
Bizleri de bu çarpık ilişkilerden uzak eylesin inşallah..

Son düzenleme:
Benim üniversite ortamimda böyle çok fazla kadın vardı. Yaşları 20 21 22. Adamlar 40 ve üstü. Çoğu parası olduğu için beraberdi. Bi kısmı da evli olduğunu sonradan öğrenmiş işte aşığım adam zaten karısını sevmiyor falan diyorlardı. Onlarla görüşmeyi kestim. Biri Daha vardı çok yakınım. Evli bir adamla beraberdi. Adam esinden ayrilacagini soyluyordu. Adamın karısı hamile kaldı. Benim arkadaşımın ailesi durumu öğrendi. İlişkileri bitti ama olan hamile kadına oldu. Hala etrafımda bu tür ilişki yaşayan insanlar var. Onlara aciyorum. Ve bu durumu o kadar normal bir durummus gibi yasiyorlar ki hayret ediyorum.

Çünkü kadın sindirilmiş artık, bir erkeğe bağımlı yaşamak normal olmuş,
O yüzden evli bir çok kadın çike çekiyor, çekip gitdemiyor çoğu, çekip gidenler de böyle bağımlı tayfa tatafından yıldırılıyor yapamazsın diyerek.
O yüzden gencecik kızlar işi gücü elinde adamları tavlama derdinde, bakmayın namus mamus laflarına, böyle kişileri destekleyen çoook.
Kadınlar kendilerini bu kadar değersiz görürken erkeklerin kadına tavrını eleştirmek gelmiyor içimden.

O yüzden kadın önce kendisi var olmalı, sonra birinin eşi, sevgilisi vs si olsun

Ben bu durumlarda kadından çok erkeği suçlu buluyorum.
Gözün dışarda ise ne diye evleniyorsun? Hayır evlendikten sonra neden yine gözün dışarda oluyor? Hadi ona da tamam madem gözün dışarda neden çocuk yapıyorsun?
Evli kadın gözünü dışarı diker aldatırsa da suçu bu sefer kadında bulurum.
Çünkü evli kişilerin hayatlarındaki insanlara karşı sorumlulukları var.

Baştaki soruya cevabımı hemen yazıyorum.Genç kızlar işte böyle yaparlar adama boşatırlar iki üç çocuğundan ayırırlar neden ben güzelim gencim adamı böyle elde ederim diye düşünüp ego kasıyor.Adamlar da 30 35 yaşında olmalarına rağmen genç kızları etkileyecek karizmaya sahip olduklarını zannediyor hepsi bu.

Ben sana bir örnek verim. Bir iki gündür teyze kızıyla oturup evlilik programı izledik. Az çok biliyorsun çarpık ilişkiler, saçma sapan şeyler ne ararsan var. Dun rüyamda evlilik programına katıldığımi, ordaki bir beyle yasak ask yaşadığımi gordum, güya beyfendi başka biriyle gorusuyormus bu en basiti. Yani hemen etkilenip gidip yasak ilişki yasayacagim anlamına gelmiyor ama böyle böyle topluma empoze ediliyor böyle durumlar. İnsanlara cazip geliyor kısacası.

Bu dizilerin/abidik gubidik programlarin da etkisi var. O dizilerin/programlarin sadece Tv de kaldigini ogrenemedik. Gercek hayatta daha kolayi var. Bi adama baglan, o seni el ustunde tutsun. Sosyal medyadan bi kac makyajli resim paylas. Al iste bitti sana hayat.

Okumak , uretmek, calismak zor geliyor. Bireyleri suclamayalim. Toplumu suclayalim.

Tv programları, diziler bu tür şeyleri o kadar normalleştirdi ki. Bak dizilere herkesin birbirini aldatmak için haklı! nedenleri var. Bir topluma yıllarca bunu dayatırsan olacağı budur.

Erkeklerin nedene ihtiyaçları yok zaten. Onların her daim bahaneleri var. Amaç belli. Bilmiyorum böyle nereye kadar gidecek.

Ya şu gerçekte var ki
Bizzat kendi hayatımdan örnek vereyim
Hamileyim doğum için hastaneye gittik eşimle akşamı doğum yaptım zaten
Muhasebede ki kız konuşurken beni kaale almadı resmen
Eşimin gözlerinin içine bakıyor
Gözleri gülüyor resmen ya
Kekeledi heyecandan konuşurken
Kur yapıyor
Kaçamakta bakmıyor bizzat benim gözümün içine baka baka
Lan kocam benim elini tutmuşum doğuma gelmişim ney kızım derdin
Evli olduğunu anlına yazmalı mıyım
Anlaşılmıyor mu hareketlerimizden
Yolda gidiyoruz mal gibi bakmalar
Konu ile alakalı değil biliyorum ama
Bazı kadınlara evli erkekler çekici geliyor galiba
Allah erkeğinde kadınında arlısıyla karşılaştırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…