Evli erkek cazibesi! Yaşça küçük bayan çekiciliği!

Siz nerede yaşıyorsunuz? Benim çevremde ben hiç gençlerin öyle evli barkli adamla gezdigini görmedim. Genelde erkekler eşleri yanında olsa dahi gözleri ile bütün genç kızları taciz ediyorlar. Eşleri de kızların eşine kur yaptığını sanıyor.
Yapan kızlar illaki vardır ama azınlık. Suçu kadınlara atmaya gerek yok. Sokak başı erkeklerin tacizine uğruyor tüm kadınlar.Önce erkekler bir kendini düzeltsin.Sonra kadınlar kadınları yargılamaya başlayabilir.

İşte adı üstünde 16-20 yaşında kızlar değil daha çocuk bunlar yahu... Cinsiyetinin daha yeni farkına varan, beğenilme meraklısı çocuklar. Ki bana göre 25 yaşına kadar kız da olsa erkek de gelişimleri karakterleri tamamlanmıyor. 35-40 yaşına gelmiş sübyancı kuduruk kocalarınıza toz kondurmamak için karşı tarafa abanıyorsunuz. Ne işin var senin el kadar çocukla diyemiyorsunuz ? Benim abime karısının yanında gözünü diken kıza öyle bir laf söyledi ki abim ömrü billah bir daha bekara bile kafasını kaldırıp öyle bakamaz o kız... Önce erkekler kendini bilecek... Siz hemcinslerinizi suçlamaya, eşlerinizi affetmeye devam ettiğiniz sürece bu böyle olacak. Kimse kusura bakmasın...
Münferit olaylar illa ki var... Ama çoğunlukla kandırılmış taraftalar...

Kadın, erkek, din,dil, ırk farketmiyor, Rabbim hepimizi vicdanlı ahlaklı insanlarla karşılaştırsın.. Bana göre çogunluk kah...olmuş malesef..

Zaten 40'ı geçince bu erkek milleti mutasyona mı uğruyor nedir ? Toplu taşıma araçlarında gençlerden rahatsız olmadığım kadar onlardan rahatsız oluyorum. Bakışlarından bilhassa. Yanınızda oturuyorlarsa bacaklar 9o derece açık, dizini değdirse, geçerken yanınızdan sürtünse bunu meziyet erkeklik sanıyorlar. Zerre kadar empati yok.. Benim evladıma, eşime, kardeşime de bunu yapan biri bulunur aklının ucundan geçmiyor ahlaksızların... Bu adamlar işte bunlar... Fırsat yaratamazlar ama hiçbir fırsatı da kaçırmazlar...

1.Kadınların kendilerini erkekler üzerinden tanımlamaya mecbur kaldıkları toplumsal yapı (ki bu çarpık düzenin ateşine odun taşıyan erkeklerden çok kadınlardır ülkemizde.)

2. Zekaları, yetenekleri hor görülürken vücut ölçüleri, makyajları, saçları övülen; dişilikten başka bi meziyetleri olmaması gerektigi empoze edilerek büyüyen, yine bunun üzerinden rekabete zorlanan genç yığınlar

3.Ülkemizdeki baba-kız ve anne-kız iliskilerinin icler acısı durumu

4. Ergenlikteki özgüven düsüsünü dogru destekleyemeyen aile, o özgüveni ve gücü 40 yaşında bi aç kurdun ilgisinde arayan zavallılar

Daha uzar gider. Sebep çok sonuç her ne kadar can sıkıcı olsa da olağan yani.

Bu aldatma,yasak ilişki olayları psikolojik sorunları olan, belli etmeseler bile özgüven problemi olan insanlar tarafından yapılıyor bence. Kendine güveni,saygısı olan hiçbir kadın kendini öyle bir konuma düşürmez. Psikolojisi düzgün olan bir erkek de yarı yaşındaki kızı yanında sevgilim diye gezdirmez. Eğitim,eğitim,eğitim. Bu toplumu düzene sokacak tek şey eğitim.

Al birini vur otekine.. bu akilsiz kizlarda erkeklerde ayni.. midem kaldirmiyor artik.. lisedeyken boyle bi kiz vardi.. evli cocuklu bir adamla sevgili olmus.. cevaplarida hazir ama o esini sevmemiski hic, ailesi zorlamis.. bizi ayirdilar vsvs.. dunyanin sonu geliyor.. oyuncak olmus hersey..

Ben konumun hiç bir yerinde
Ne yalnızca kadınları nede tek başına erkekleri suçladım
Söylediğim insanlar İstanbulda yaşıyor

Bizzat birinin evli kadınla birlikte olan arkadaşım için söylediği şu
Ee kızım ne yapacan bu kız şimdi kendi yaşıtı 25 'lerinde bir adamla evlense ömür boyu sıkıntı cekecek
Evim arabam olsun diye çalışacak bu arada çocuklarına bakacak önceden yipranip belki aldatilacak ama kırk yaşında adamın evi arabası bir miktar parası var
Çalışmak zorunda kalmaz evde oturur adam kendinden önce çöker
Aynen bunlari söyledi
Aslına bakarsan sadece sosyal medya da kaliyor eşini aldatan adamlara ve evli erkekle beraber olan kadinlara
Adamın anası babası feda olsun oğluma diyor
Akrabalar niye biz bilmem x abiyle biz niye kuselim merhaba yeni gelin diyor
Kolay kolay kimse tepki göstermiyor adama
Ama ayni anda kadına bosanmamasi icin dünyanın baskisi yapiliyor
Evli adamla beraber olan kadında baskı falan görmüyor yeter ki o adamla kendisi evlenmeyi basarsin bütün suçları siliniyor

Evet evet hepsi de zorla evlendirilmis
Hiçte sevmemiştir ama yıllardır evlidir
Ha bide zaten bosanacagiz yalanı var

Konuyu tam olarak nasıl anladınız bilmiyorum ama şöyle bir açıklama yapayım
Ben iki tarafı da suçluyorum zaten
Yalnızca 16 yaşında ki kızın geri dönmeyisi ağrıma gittigi için onu açıkça ifade ettim
Bide bu anlattıklarımdan hiç biri benim eşim değil çok şükür
Bana hitaben yazmışsınızda

Evet evet hepsi de zorla evlendirilmis
Hiçte sevmemiştir ama yıllardır evlidir
Ha bide zaten bosanacagiz yalanı var
Yok ya Allah bu kizlarada erkeklerede akil fikir versin.. aileleri tarafindan nasil egitim goruyorlar anlamis degilim.. kicini basini acip facelere resim atanlarimi istersin, kizlarla facede seks konusanlarimi istersin, kendini bekar gibi tanitan erkeklermi istersin.. ohoooo neler var.. kiyametin alametleri .. pis igrenc insanlar toplulugu.. bide yaptiklariyla ovunur hale gelmisler..

Tabi tabi o hiç suçlu gibi değil
Yazıkmış ona da öyle diyorlar
Evet erkek suçlu erkek kadar kadının da suçu yok mu
Var ama

Ve çok üzücü

Hayır size hitaben yazmadım ben... Çoğul konuştum " kocalarınıza " dedim... Alınganlık yapmanızı gerektirecek bir şey yok mesajımda. Ama aldatma hikayelerinde herkes öteki kadın, evli erkekle ilişki yaşayan kadın suçlamasına giriyor. Kocaların suçu yok mu ? Bende aldatıldığım için boşanmış bir kadınım... Diğer kadın değil eşimdi muhatabım... Kadının kim olduğunu da ahlakını da sorgulamadım. Adam bu yola çıktıysa "evli barklı adamsın utanmıyor musun" diyen kadında olmuştur. " Bana ne karısı düşünsün diyen de "... Kendine de uçkuruna da sahip çıkamayan bir adamla ne yaparsanız yapın aile olamıyorsunuz.... Kendi ayaklarımın üzerinde durabileceğim bir işim bile yoktu boşanma kararını aldığım zaman üstelik...
O yüzden bana kadınların sineye çekmelerine uydurdukları kılıf olarak düşünüyorum öteki kadını suçlama dürtülerini...

Benim kocama da cok bakıyorlar((((
Neler hissettiğinizi anlıyorum

Dünyayı b.k götürüyor artık ondan şeytan desen zaten boşta durmuyor konunda anlattıkların ve onlar gibilerde şeytanın yamağı olmaya dünden hevesli uçkur sevdasından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…