Evli erkek cazibesi! Yaşça küçük bayan çekiciliği!

Başka forumlarda ....lar yattıkları evli erkeklerle övünüyorlar artık rezalet diz boyu

Bence yanliş dusunuyorsun..
Kose baslarinda iki serseri erkek var diye ..
Kadinlar kizlar ayartmasa evli erkekleri..
Kadini en buyuk dusmani yine kadin..

Erkeklerde ayarmasın arkadaş.... ailesinin çoluğunun çocuğunun rızkını karı kız kovalamak için heder etmesin... bırakın şu kadın kadın deyip burnunu kaldırmayın erkeklerin yahuu... benim babam erkek değil miydi? Parasıda vardı pulu da... 50 sene annemden başka kadının yüzüne gözü değmedi...

Ya bazı yorumlarda yazmışlar
Eşlerinin yanında bakıyorlar
Kadınlarda kızlar kur yapıyor zannediyor
Affedersiniz de bi siz akıllısınız değil mi
Bi siz çözersiniz durumu
Benim kocam benim yanımda birine kur yapacak dar ederim Oray'ı ona
Var evet evli erkekler hoşuna gidiyor bazı kadınların
Egolarını tatmin ediyorlar
Paralarını yiyorlar
Açın gözünüzü Can'ım inanın çok safsınız!!

Olayı yanlış anladınız zannediyorum
Burda kimse aldatan erkek ise suçsuzdur
Kadınlar ayartıyor hepsini deyip erkekleri masumlaştırmıyoruz
Bazı kadınlara evli erkekler cazibeli geliyor diyoruz
Cazibeli gelme konusunda da yine erkekleri suçlamak mantıklı değil

Hep kadınlar ayartır zaten bu masum adamcağızları. Yavrucaklara devletin koruma kararı falan çıkarması lazım hatta. Mazallah ayartamazlar, adamlara tecavüz etmeye yeltenirler falan

Benim kocama da cok bakıyorlar((((
Neler hissettiğinizi anlıyorum
Gerçekten çoğunu önemsemiyorum
Ama anlattığım gibi bi kaç olayda çok bozuldum
Ben soruyorum eşime bakarak cevaplıyor
Sinirlendiğimi ve yapmak istediği pisliği anladığımı belli ediyorum bende

Bence ailelerden sebep durum böyle, sevgisiz yuvada büyüyen kızlar küçük yaşta yaşlı adamlar o kadar ilgi gösterince o yöne kayıyor. Diğer yandan adamların bu kadar rahat olmasının sebebi de ailelerin yetiştirme tarzı. Çünkü aferin benim aslan oğluma 10 tane kızla da yatar helall diye pohpohluyorlar....

Bence salak kızlar ana babalarından göremediği sevgi ve ilgiyi görünce uçuyorlar.Adamların canına minnet genç kız çıtır. Allah ıslah etsin. Fırsat vermesin.

+1 aynen katılıyorum. Duygularıma tercüman olmuşsunuz.

Kesinlikle katılıyorum. Toplu taşıma araçlarında aynen dediğiniz gibi hep 40+ üstü tipler tarafından rahatsız ediliyoruz. Gençler geçerken, otururken bir kendini topluyorlar.

Şimdiki erkekler ne yapacaklarını bilemiyor azmışlar kızlarda daha ham, ileride pişman olacaklar

Bazı kadınlara evli erkek cazibeli geliyor. Diyelim ki bu doğru. Erkek için o kadına git öte demek çok mu zor.? Talep geldi diye karşılık vermek mecburi mi ? Karşılık vermezse ayıp mı olur ? Ne olur ben anlayamıyorum bunu ? Nedir bu hafifletici sebep arayışı bu erkekler için ? Karısından başkasına gözü kaymayacak bir erkeğin... Evladını düşünecek herşeyden evvel.....

Aa lütfen onların nefsi var

Amin öncelikle. Konu hakkındaki tecrübe ve gözlemlerim şu şekilde;

1) Bu ülkede zina suç değil, polisle basmadığınız sürece hiçbir yol tam ispata çıkmıyor, hele hele sanal aldatma veya "aldatma kalkışmasının" hukuk literatüründe yeri bile yok. Hukuk kuralları o kadar aşağı bir ahlaki seviyeyi baz alıyor ki, evrensel ahlak anlayışına sahip bir insanı kollaması söz konusu değil.

2) Bencillik.
Sadık olamayacak kadar bencil bireyler yetiştiren bir toplumuz. Kısa hayatını tek bir kişiyle ziyan (!) edip, diğer olasılıklardan mahrum kalmak bu egoist ruhları içten içe kemiriyor. E hal-vakit de yerindeyse zaten hiç durmamalı. Değilse de buna uygun çareler de bulunur, dert o olsun!

3) Emeğin hiçbir değeri yok.
Ne insanlara verilen, eşe verilen emeğin ne de alın terinin bu toplumun nezdinde enayilik dışında bir tanımı yok. Siz eş-çocuk-iş- ev çırpına durun! Kızlar zaten bir facia, bu dünyaya gelmişken herşeyin en iyisine layıkken ve bunu yorulmadan elde edebilecekken, kendini yıpratma budalalığını neden göstersinler ki? Zaten artık "namus" demeye korkar olduk, herkesin kalbi temiz, evli Ada'mla yatıyor olabilir ama siz biliyor musunuz, sokaktaki aç kediler için ağlıyor aslında?

4) Şizofreni.
Ciddi biçimde yaygın olduğuna kaniyim. Evinde başka, dışarda bambaşka. Dilinde başka, kalbinde bambaşka.
Gündüz benimle camide, gece birinin kocasıyla alemde ( tabii ki o esnada içine ne giyiyorsa, o zaman da içi temiz)
Beş dakika önce yıllardır sevdiğin, her bakışını, her ifadesini bildiğin, misal evde huzurla meyve yediğin adam, beş dakika sonra (veya aynı esnada) netten kadınlara yavşayan bir sapık!

5) Cehalet.
Boşanan kadın, kolay hedef bu cahil, kötü niyetli ve kendini bilmez toplumda. Tehlikelere açık, dedikoduya malzeme. Aileler de kendini bilmezse, bir de şükürsüz evine dönmediği için. Evli kadının, boşanma aşamasında ve sonrasında düşürüldüğü eli kolu bağlı ve muhtaç pozisyon da karşı tarafa cesaret veriyor. Zaten ceza ve yaptırım yok. Bir de boşanan kadına karşı bu itibarsızlaştırma hepten güç veriyor niyeti bozuklara.

Bu işte bir yanlışlık var ama neyse..
Allah iyilerle karşılaştırsın.

Hanımefendi Ada'mların aldatması ya da karşılık vermesi değil şuan konuşulan
Kadınların bazılarının evli erkek hayranlığı
E Ada'm karşılık verirse adi ş..siz dir o ayrı

Ben hastanede yattım taburcu olurken eşim asistan doktora durumumu sordu bende yanlarındayım doktor yorulmasın dedi eşimde çalışmıyor zaten dinleniyor dedi doktor oh ne güzel beni de al dedi bizde şok olduk tepki vermedik

Kizlarin ne hissettigi ya da neden evli erkeklerle takıldığı umrumda bile degil, iliskilerde esas olan durustluk ve sadakat olmali.
Kizin biri gelip kocamin ustune bile atladiysa kizi degil, ustune atlayan kizi reddetmeyen esimi suclarim, cunku bana sadakat sozu veren, beni sevdigini iddia eden, bana karsi sorumluluklari olan kisi o kiz degil eşim. Bana ne elin kizindan, kizin bana karsi bir yukumlulugu yok ki.

bu tip insanlara biz dangalak diyoruz. Bu dangalaklığın cinsiyetide yok aslına bakarsanız. Güldüm kusura bakmayın.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…