- 3 Aralık 2015
- 9.510
- 13.248
- 168
- 34
- Konu Sahibi Pink_Women
-
Bence yanliş dusunuyorsun..Siz nerede yaşıyorsunuz? Benim çevremde ben hiç gençlerin öyle evli barkli adamla gezdigini görmedim. Genelde erkekler eşleri yanında olsa dahi gözleri ile bütün genç kızları taciz ediyorlar. Eşleri de kızların eşine kur yaptığını sanıyor.
Yapan kızlar illaki vardır ama azınlık. Suçu kadınlara atmaya gerek yok. Sokak başı erkeklerin tacizine uğruyor tüm kadınlar.Önce erkekler bir kendini düzeltsin.Sonra kadınlar kadınları yargılamaya başlayabilir.
Erkeklerde ayarmasın arkadaş.... ailesinin çoluğunun çocuğunun rızkını karı kız kovalamak için heder etmesin... bırakın şu kadın kadın deyip burnunu kaldırmayın erkeklerin yahuu... benim babam erkek değil miydi? Parasıda vardı pulu da... 50 sene annemden başka kadının yüzüne gözü değmedi...Bence yanliş dusunuyorsun..
Kose baslarinda iki serseri erkek var diye ..
Kadinlar kizlar ayartmasa evli erkekleri..
Kadini en buyuk dusmani yine kadin..
Olayı yanlış anladınız zannediyorumErkeklerde ayarmasın arkadaş.... ailesinin çoluğunun çocuğunun rızkını karı kız kovalamak için heder etmesin... bırakın şu kadın kadın deyip burnunu kaldırmayın erkeklerin yahuu... benim babam erkek değil miydi? Parasıda vardı pulu da... 50 sene annemden başka kadının yüzüne gözü değmedi...
Hep kadınlar ayartır zaten bu masum adamcağızları. Yavrucaklara devletin koruma kararı falan çıkarması lazım hatta. Mazallah ayartamazlar, adamlara tecavüz etmeye yeltenirler falanBence yanliş dusunuyorsun..
Kose baslarinda iki serseri erkek var diye ..
Kadinlar kizlar ayartmasa evli erkekleri..
Kadini en buyuk dusmani yine kadin..
Gerçekten çoğunu önemsemiyorumBenim kocama da cok bakıyorlar((((
Neler hissettiğinizi anlıyorum
+1 aynen katılıyorum. Duygularıma tercüman olmuşsunuz.İşte adı üstünde 16-20 yaşında kızlar değil daha çocuk bunlar yahu... Cinsiyetinin daha yeni farkına varan, beğenilme meraklısı çocuklar. Ki bana göre 25 yaşına kadar kız da olsa erkek de gelişimleri karakterleri tamamlanmıyor. 35-40 yaşına gelmiş sübyancı kuduruk kocalarınıza toz kondurmamak için karşı tarafa abanıyorsunuz. Ne işin var senin el kadar çocukla diyemiyorsunuz ? Benim abime karısının yanında gözünü diken kıza öyle bir laf söyledi ki abim ömrü billah bir daha bekara bile kafasını kaldırıp öyle bakamaz o kız... Önce erkekler kendini bilecek... Siz hemcinslerinizi suçlamaya, eşlerinizi affetmeye devam ettiğiniz sürece bu böyle olacak. Kimse kusura bakmasın...
Münferit olaylar illa ki var... Ama çoğunlukla kandırılmış taraftalar...
Zaten 40'ı geçince bu erkek milleti mutasyona mı uğruyor nedir ? Toplu taşıma araçlarında gençlerden rahatsız olmadığım kadar onlardan rahatsız oluyorum. Bakışlarından bilhassa. Yanınızda oturuyorlarsa bacaklar 9o derece açık, dizini değdirse, geçerken yanınızdan sürtünse bunu meziyet erkeklik sanıyorlar. Zerre kadar empati yok.. Benim evladıma, eşime, kardeşime de bunu yapan biri bulunur aklının ucundan geçmiyor ahlaksızların... Bu adamlar işte bunlar... Fırsat yaratamazlar ama hiçbir fırsatı da kaçırmazlar...
Bazı kadınlara evli erkek cazibeli geliyor. Diyelim ki bu doğru. Erkek için o kadına git öte demek çok mu zor.? Talep geldi diye karşılık vermek mecburi mi ? Karşılık vermezse ayıp mı olur ? Ne olur ben anlayamıyorum bunu ? Nedir bu hafifletici sebep arayışı bu erkekler için ? Karısından başkasına gözü kaymayacak bir erkeğin... Evladını düşünecek herşeyden evvel.....Olayı yanlış anladınız zannediyorum
Burda kimse aldatan erkek ise suçsuzdur
Kadınlar ayartıyor hepsini deyip erkekleri masumlaştırmıyoruz
Bazı kadınlara evli erkekler cazibeli geliyor diyoruz
Cazibeli gelme konusunda da yine erkekleri suçlamak mantıklı değil
Aa lütfen onların nefsi varBazı kadınlara evli erkek cazibeli geliyor. Diyelim ki bu doğru. Erkek için o kadına git öte demek çok mu zor.? Talep geldi diye karşılık vermek mecburi mi ? Karşılık vermezse ayıp mı olur ? Ne olur ben anlayamıyorum bunu ? Nedir bu hafifletici sebep arayışı bu erkekler için ? Karısından başkasına gözü kaymayacak bir erkeğin... Evladını düşünecek herşeyden evvel.....
Şu kısacık bayram tatilinde
İnanır mısınız
3 tane böyle örnekle karşılaştım
Midem bulanıyor
Konuları duyunca sanki kanım çekiliyor
İki-üç çocuklu erkeklerin kendilerinden yaşça çok küçük bayanlarla ilişki yaşamasının sebebi ne?
Veyahut ta daha lise çağında ki kızların 30-35 yaşında kaç çocuklu adamlarda buldukları ne?
İnanın çok yakın çevremde ki insanlar bunlar
Kadınlarin meslekleri yok
Çocuklarını almış gelmişler küçük bir şehir
Bir işe girmişler çabalıyorlar ayakta kalmaya
Ama hem aileleri hem etrafları o kadar baskı kuruyorlar ki
Evine geri dön diye
Pes edecekler eminim çünkü tek bir destekleri yok
Neden insanların gözü dışarda?
Neden 16 yaşında ki kız kendi dengi ile değilde 2 çocuklu adamla...
Kıza evine dön deniliyor yok diyor ben halimden memnunum diyor
Ben hayatın bu yüzüne hiç alışamıyorum
Böyle bir sınavda olan arkadaşların Rabbim yardımcısı olsun
Bu hatayı yapanı ıslah eylesin
Bizleri de bu çarpık ilişkilerden uzak eylesin inşallah..
KesinlikleErkekler dunya uzerine gelmis en igrenc yaratiklar
Hanımefendi Ada'mların aldatması ya da karşılık vermesi değil şuan konuşulanBazı kadınlara evli erkek cazibeli geliyor. Diyelim ki bu doğru. Erkek için o kadına git öte demek çok mu zor.? Talep geldi diye karşılık vermek mecburi mi ? Karşılık vermezse ayıp mı olur ? Ne olur ben anlayamıyorum bunu ? Nedir bu hafifletici sebep arayışı bu erkekler için ? Karısından başkasına gözü kaymayacak bir erkeğin... Evladını düşünecek herşeyden evvel.....
bu tip insanlara biz dangalak diyoruz. Bu dangalaklığın cinsiyetide yok aslına bakarsanız. Güldüm kusura bakmayın.....Ben hastanede yattım taburcu olurken eşim asistan doktora durumumu sordu bende yanlarındayım doktor yorulmasın dedi eşimde çalışmıyor zaten dinleniyor dedi doktor oh ne güzel beni de al dedi bizde şok olduk tepki vermedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?