Evli erkek cazibesi! Yaşça küçük bayan çekiciliği!

Tam da söylemeye çalıştığım şey bu... benimle evlenen ve evlilik yemini eden adamdır benim muhatabım... dışarda ki karı kız değil... anlamıyorum bu kocama güveniyorum da etraf kötü argümanlarını...
Teknolojinin gelişmesi ile birlikte hiç bir mahremiyet kalmadı... herşey adamların elinin altında.... Hiç dışarı çıkmayan adam bile yapıyor kendi çapında bir şeyler... hergün bir sürü başlık açılıyor....

Yani 16 yaşında çocuk diyorsunuz. o adam tam şikayet etmelik aslında. Adam gibi bir ülkede hapse girecek adamın sübyancılığını kıza yükleyemem ben şahsen.

Hanım efendi sizin yakınınızda 18 yaşından küçük biri alıkonmuş.
Siz de gelmiş azgın kızlar evli erkeklere sarıyor temalı konu mu açıyorsunuz? Öncelikli derdiniz bu mu yani?

İlk başta bahsetmenize ragmen kaç sayfa okudum birinde bile dogru düzgün 16 yaşındaki kız cocugu için birşey yazılmamış, neyse ki "canınfıstıgı" yazmış. Bu nasıl bir duyarsızlıktır böyle.

Sizin dibinizde suç işleniyor, farkında mısınız?

O çocuk geri dönmek istesin istemesin farketmez, bu konuda rızaya bakılmaz.
Zaten düşünceleri kolayca manipule edilecek yaşlarda, cocugun dediklerine ne bakıyorsunuz?
Arayacaksınız polisi şikayet edeceksiniz.

Ayrıca 16 yaşındaki kız çocugunu eve getiren erkek şerefsiz olmuyor, bir de "evli erkek cazibesi" olarak adlandırıyorsunuz ya... Artık size ne desem az gelecek.

Ya bayan
2 çocuklu adamla kaçacak kadar
Aptal
..az önce evli ve çocuklu bir arkadaşımın yuvasını yıkan kadının boşanmış ve çocuklu bir kadın olduğunu öğrendim. Biliyor ki bu adam evli, çocugu var..ama sıkıntı yok yani..Tiksindim resmen, hem o kadından, hem arkadaşımın kocasından..

Hanımefendi Ada'mların aldatması ya da karşılık vermesi değil şuan konuşulan
Kadınların bazılarının evli erkek hayranlığı
E Ada'm karşılık verirse adi ş..siz dir o ayrı
Ve yaşça küçük bayan çekiciliği konu aynı zamanda ama hep ayartan kızlar masum erkekler temalı konuşmalar. Neredeyse evladı yaşındaki kıza eli gözü uzanan adama sapık ruh hastası vs demiyor birkaç kişi haricinde kimse... erkekleri bu hale bu mertebeye getirip koyan kadınlardır...

Kadin milletinin kocam beni sevmiyor, durust ve sadik bir adam degil demektense sectigi yontem: erkegin dogasi bu, kizlar da kocisimi bastan cikariyor.
Yok oyle bir dunya, o zaman bizi niye kimse bastan cikaramiyor, tek eslilik sadece kadina kodlanmis bir ozellik mi? Hayir. Bizim toplumumuzda erkeklerin cogu duzenli bir hayati olsun, coluk cocugu, istediginde seks yapabilecegi, yemegini yapan, camasirini yikayan bir kadin bulunsun diye evleniyor. Sonrasi seri ihanetler zaten. Bir de biz kadinlar olarak ihanetin sucunu erkegin karakterine (ya da karaktersizligine) degil, dogaya ve diger kadinlara yukkledikce, erkekler de ben yapabilirim nasil olsa bu isten siyiririm moduna giriyor.
Neticede birlikte oldugu kadini gercekten seven, en ufak yanlisinda kaybedecegini bilen, durust ve mutlu bir erkegin esini aldatacagini asla dusunmuyorum. Aldatan adam esini sevmiyordur, kaybetmekten korkmuyordur ve en onemlisi ne karsisindakine ne kendine saygi duymuyordur.

Sizinle pek anlaşamadık
Konum ne yalnızca kızları
Nede tek başına erkeklere hitap etmiyor
Peki 35 yaşlarinda evli bir kadının
Otobüste evli bir erkekle
Hal ve tavırlarından bahsetsem
Ben genele hitaben söylüyorum bu konuyu her hangi bir şahsa yüklemedim

Hanımlar
Ben konumda ne tamamen kadınları suçladım
Nede tamamen erkekleri
İkisi de başlı başına büyük bir yanlışın içinde
Yalnızca burası çok geniş bir forum olduğu için
Farkındalık yaratması için bu konuyu açtım
Buralarda aynı hatayı yapan arkadaşlar varsa yorumlarla birlikte kendine gelsin diye
Hepimiz hemen hemen aynı şeyleri düşünüyoruz ve ifade ediyoruz
Rabbim hiç birimizi böyle şeylerle imtihan etmesin...
Her hangi bir tartışma ortamı oluşmadan konumun kapanmasını istiyorum Mune

Bazı yorumlara çok şaşırdım
Genelde kızlar kur yapıyor gibi söylemlerdi
Bize her bakan erkeğin gözüne baksak oooo bize de çok kur yapan olurdu herhalde

Tek tarafa yüklenecek bir durum değil zaten. Savunmalar tek taraflı. İtirazlar buna. Peki ben size şunu desem benim eşim beni aldattığı için boşandım. Hemde evli bir kadınla aldattı. Ben boşandım o kadın hala evli. Bu sadakatsizligin namussuzlugun cinsiyeti yok demek istiyorum. Ama ille de kadınlar yerden yere vuruluyor buna karşıyım. Ortada bir ahlaksızlık varsa kusur en az yarı yarıya olmalı....

Aksine ben adamı suçlu görüyorum
Çünkü kaç yasinda ki insan
En başta o düşünmeliydi evlatlarını
Rabbim sizinde kalbinizde ki tüm acıları sildirsin bir daha hatırlamayın o günleri insaallah

Kime ne yuklediginize bakmıyorum.
Dibinizde alenen suç işleniyor ve siz de buna tanık oldugunuz halde şikayette bulunmadınız degil mi?

O çocuk sizin kızın da olabilirdi. Saglıklı düşünememiştir, hata yapmıştır, kanıp evden kaçmıştır vs nedenleri önemli degil.
Şu an birilerinin kızı evden kaçmış ve kendisinden yaşça çok büyük birisi tarafından alıkonmuş durumda.

Bahsettiginiz adam subyancı, bu cocuk da istismar ediliyor, rızası var vs demeyin kabul edilmez.
Gidin şikayet edin bir an önce. İsimsiz bir telefon ihbari dahi yeterli.

Kimin kocası kimle gezmiş vs. bırakın bunları. Aldatan adamın karaktersizligini bile konu etmiyorum şu an.

Konunuzun kapanmasını istediginiz için yazıyorum, çünkü ikna yollarım tıkanmış gibi duruyor.
Bakın sizin tanık oldugunuz bir suç sözkonusu. O cocugun ailesi kim bilir nasıl arıyordur kızlarını.
Eğer yapmazsanız sizin adınıza ip'den ben şikayette bulunacagım, evinize polislerin gelmesini istemezsiniz sanırım?
Telefonla isimsiz ihbarda bulunun lütfen. Kimsenin haberi dahi olmaz aradıgınızdan.

Kızın ailesi biliyor
Evini açmışlar ve gelin olarak çıkarmışlar
Sizce benim yapabileceğim bir durum var mı bu konuda

Bazı yorumlara çok şaşırdım
Genelde kızlar kur yapıyor gibi söylemlerdi
Bize her bakan erkeğin gözüne baksak oooo bize de çok kur yapan olurdu herhalde
Aynen de öyle... erkeklerin fazla olduğu bir ortamda çalışıyorum işim gereği... giydiğimden tutun oturup kalktığıma ağzımdan çıkan her kelimeye azami dikkat etmek zorundayım... Erkekler hiç bir fırsatı kaçırmıyor çünkü... konu dışı biraz ama geçen gün mutfak dolabının kapağında sorun vardı. İş yerine götürdüm ustadan rica ettim. Adam bana ağzını yaya yaya demesin mi " haftasonu gelir evde yaparım ben bunu ? "
Senin ne işin var benim evimde bi kendine gel " dedim. Aldım kapağı çıktım yukarı. Ben bu adamın amiriyim üstelik. Adamdaki cürete bak. Hergün buna benzer kaç yoklamadan geçiyoruz. Biz insan değil miyiz de çözülmüyoruz?

Ben zaten sosyal sorumluluklarina sahip bir insanım
Sağolun siz

Kızın ailesi biliyor
Evini açmışlar ve gelin olarak çıkarmışlar
Sizce benim yapabileceğim bir durum var mı bu konuda

Nasıl yani?
Ailenin izni ile evlendirilmiş mi?
Tamamen bu duruma da karşıyım ama nikah yoksa yine suçtur.
O çocugun 3yıl sonra düşünceleri tamamen degişecek pisman olacak belki de, daha önünde uzun yıllar var, egitim hayatı var, yazık etmeyin. Hem vazgecirmeye calısın hem de yine de siz şikayette bulunabilirsiniz. Ailesinin izninin nikah yoksa bir geçerliligi kalmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…