Evli erkekle gecen 10 yıl

Buraya bunları yaznan canını daha çok yakar.Bence konunu kapatmalısın.Herkes suçlu.Sizi ögrenmesine ragmen evliligini devam ettiren eş de suclu bana gore.Zaten sizin yuvaniz olmazdı.Simdi onlar mutlu yasayacak.olan sizin yillariniza oldu.siz isteniz bunumve bedelini cekecsksiniz ne yazikki

karısı mıydın
yani adam gelse özür dilerim baskı yok vs. dese geri dönersin
belli
beter olun

kandırıldın?
bahanede hazır oh mis..
herkes kendinden sorumlu elin adamının size döktüğü dillere inanmamakta sizin sorumluluğunuzdu..
maşallah sevgi bitene kadar sorun yokmuş..e bir 10 yıl daha bitmeseymiş konuyu o zaman açacaktınız herhalde..
10 koca yılın elin evli adamının kapatması olmayı kendinize yakıştıran sizsiniz, tercihinizin bedelini de yaşamışsınız.. suçu üzerinizden atmaya çalışmak sonucu değiştirmiyor ne yazık ki..

Ben evliyim. Eşim beni aldatırsa kadından bana ne. Beni eşimin bana ettiği ihanet bağlar. Kadın elbette suçlu eğer evli olduğunu bile bile devam ettirdiyse. Ama yine de kendimi küçültüp kocamın suçu yokmuş gibi gidip kadına yüklenmem. Sahip çıkaydın derler bilmem anlatabildim mi.

Evli erkeğin karısını boşayıp metresiyle evlenmesi milyonda bir olur. Şanstır, talihtir vs vs ama sonuçta milyonda birdir, çok nadirdir. Bu tarz ilişki yaşayan her genç kız da o milyonda bir olmanın derdine düşüyor ama olmuyor işte.

imam nikahı öyle sizin dediğiniz şekilde olmuyor yalnız karısı falan değilmişsiniz..
madem pişmansınız önce bir nesi olduğunuzu kabullenin..

Ya kandirmayin kendinizi imam nikahli falan diye. Sonradan gelip tahta kurulurum sanmissiniz baktiniz olacagi yok gerisin geri dondunuz. Ayni liseli asiklarin hepsinin bi gumus yuzukle aileden habersiz nisanliyim dedileri gibi. Imam nikahliyim diye sadece kendinizi kandirirsiniz. Nasil bosandiniz mi bari? Bosanmadan mi ayrildiniz? Maden imam nikahiniza bu kadar guvendiniz neden cocuk yapmadiniz. Ayrica adam bosanmak isteseydi cekismeli de olsa 10 yilda biterdi bosanma davasi. Ama dedigim gibi. Ileride evlenirseniz ve yasattiginizi yasarsaniz sikayet eder misiniz? Iki cocugunuzla metresinden donecek kocanizi bekler misiniz?

Bile bile lades.. adam 1 sene sizi kandirmis suclu! kalan 9 sene icin ikiniz de suclusunuz!! esine ve 2 cocuguna yasattiginiz seylere hala pisman da degilsiniz. Hala gencligim itibarim gitti..saka gibisiniz.. dilerim o esi bu kocasi olacak pislikten kurtulur. Siz cok da umrumda degilsiniz

Gerçekten durumunuza üzüldüm, asıl şerefsiz o adam. Ama sizi de anlayamadım. Tamam bilmiyorken suçunuz yok hatta öğrendiniz ve bir süre şoktan dolayı yapmanız gerekeni yapamadınız ona da hak verirdim ama 10 sene.

Bazı seçimler yaparız ve hayatımızı belirler. Gayet bile isteye yaşamışsınız istemedim demenin arabesk bir hal takınmanın manası yok. İstemişsiniz, yaşamışsınız geçmiş gitmiş. Şimdi önünüze bakın.

+++
İşte anlatmak istediğim. Kuyruk acısı olan gelmiş kadına çatmış. Konu sahibi elbette suçlu. Ama sanki tek suç kadınınmış gibi yapılan yorumlar var yuva yıkan nedense sadece bu kadın. Adam masum yuvasını dağıtmış olmuyor ne hikmetse. Tiksiniyorum sadece bayanı suçlayan yorumlardan.

Adam niye boşasın ki karısını?
Nasıl olsa yedekte tutmuş sizi.
Her anlamda da isteğini alıyor.
Zevki geçinde de bırakmış. Abes bişey göremedim ben.
Siz kendinize metres sıfatını 10 yıl yakıştırmışsınız.
Biz ne diyelim.
Beter olun..

Ya hadi bilmeden bı sene yaşadın sonraları hep adamın zoruylaymis gibi anlatmissin ya ona güldüm dağ basindami yaşıyoruz adam koca 10 yıl başına silahmi dayadı , baya baya kuma olmayı kabul etmişsin oturmussun assagi . O adam tehdit etse başıma silah dayasa ayrilamazsin ayakları yapsa kaç yazar ölmek onursuzca yaşamaktan çok daha iyidir ... Bu tarz şeylerin arkasına sığınıp mahvettiginiz hayatlara , gunahlara kılıf uydurmayin... Allah akıl fikir versin siz ve sizin gibilere..

Dunyada adalet oldugunu düşünmüyordum. En azindan biraz varmis.
Yazdigin gb pisman falan olsan bilerek gecirdigin dile kolay 9 sene vicdan azabindan ölürdün. Adami baya baya yiyip simdi yalniz kaldigin icin kötüsün. Yenisini bulunca gecer.

Dini alet etmeyin pis islerinize. Fuhus yapanlarda legallestirmek icin gunu birlik imam nikahi kiyiyor. Onlardan ne farkiniz var?

tehtidler vs ler olmasaydı hala bırakmayacaksınız gibi geldi anlattıklarınızdan, yani pek de akıllanmamışsınız hala.. o iki çocuğa ve kadına üzüldüm. yuva yıkanın yuvası olmazmış

Dini alet etmeyin pis islerinize. Fuhus yapanlarda legallestirmek icin gunu birlik imam nikahi kiyiyor. Onlardan ne farkiniz var?
Bence bu kadar ağır konuşmaya hakkınız yok. En azından içinizde tutun ağzınızı çirkinleştirmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…