- 25 Eylül 2011
- 7.571
- 11.486
- 498
- Konu Sahibi Gelincik003
-
bilmediginz seyler var yargilamayin. Ben baski yapmadim kendisi istedi bosanmayi dava acti karşı taraf istemedi si buyukleri araya girdi. Ben zaten imam nikahli olarak onun karisiydim zaten benle yasyodu öbür evi maddiolarak gecndryodu. Benim birakmamin sebebi gordugum baski tehtitler ve bunun gibi seyelr
Bu kadar yorumun icinde bi tek sizin yorumunuz rahatlatti beni herkesin imtihanı farkli bin verende Allah ben kaldim . Direk kadın suclaniliyo ama bilmiyorlar kocalarinin ne laflar soyledigini elde etmek için kadını baştan cikaran erkektir devam ettirmek ya ettirmemek kadına kalır kalır baslatan erkektir . Kadın baslatyosa zaten amaç belli kadinin niyeti belli ben öyle biri değildim kandirildim bu yüzden buraya yazdım ama sizin gibi insanlarin sayısı az maalesef
Ben evliyim. Eşim beni aldatırsa kadından bana ne. Beni eşimin bana ettiği ihanet bağlar. Kadın elbette suçlu eğer evli olduğunu bile bile devam ettirdiyse. Ama yine de kendimi küçültüp kocamın suçu yokmuş gibi gidip kadına yüklenmem. Sahip çıkaydın derler bilmem anlatabildim mi.Evli misiniz bilmiyorum ama ilerde eşiniz sizi aldatır ve metresi de gelip size hata yaptım özür dilerim derse o zaman da bu kadar yüce gönüllü olursunuz umarım.
Ben hatalar karşısında cooooookk affedici bir insan değilim. Yılları gitmiş evet konu sahibinin ama kendi yılları giderken de başka bir kadının annenin çocukların yıllarını da götürmüş yıllarca onları mahvetmis belki de. Kusura bakmayın bu kadına aciyacak halim yok. Yıllar ne getirir bilinmez insanın başına herşey gelebilir tabii ki evet ama Allah akıl fikir vermiş bir zahmet kullansın herkes!
bilmediginz seyler var yargilamayin. Ben baski yapmadim kendisi istedi bosanmayi dava acti karşı taraf istemedi si buyukleri araya girdi. Ben zaten imam nikahli olarak onun karisiydim zaten benle yasyodu öbür evi maddiolarak gecndryodu. Benim birakmamin sebebi gordugum baski tehtitler ve bunun gibi seyelr
Ya kandirmayin kendinizi imam nikahli falan diye. Sonradan gelip tahta kurulurum sanmissiniz baktiniz olacagi yok gerisin geri dondunuz. Ayni liseli asiklarin hepsinin bi gumus yuzukle aileden habersiz nisanliyim dedileri gibi. Imam nikahliyim diye sadece kendinizi kandirirsiniz. Nasil bosandiniz mi bari? Bosanmadan mi ayrildiniz? Maden imam nikahiniza bu kadar guvendiniz neden cocuk yapmadiniz. Ayrica adam bosanmak isteseydi cekismeli de olsa 10 yilda biterdi bosanma davasi. Ama dedigim gibi. Ileride evlenirseniz ve yasattiginizi yasarsaniz sikayet eder misiniz? Iki cocugunuzla metresinden donecek kocanizi bekler misiniz?bilmediginz seyler var yargilamayin. Ben baski yapmadim kendisi istedi bosanmayi dava acti karşı taraf istemedi si buyukleri araya girdi. Ben zaten imam nikahli olarak onun karisiydim zaten benle yasyodu öbür evi maddiolarak gecndryodu. Benim birakmamin sebebi gordugum baski tehtitler ve bunun gibi seyelr
+++Buraya bunları yaznan canını daha çok yakar.Bence konunu kapatmalısın.Herkes suçlu.Sizi ögrenmesine ragmen evliligini devam ettiren eş de suclu bana gore.Zaten sizin yuvaniz olmazdı.Simdi onlar mutlu yasayacak.olan sizin yillariniza oldu.siz isteniz bunumve bedelini cekecsksiniz ne yazikki
Bence bu kadar ağır konuşmaya hakkınız yok. En azından içinizde tutun ağzınızı çirkinleştirmeyin.Dini alet etmeyin pis islerinize. Fuhus yapanlarda legallestirmek icin gunu birlik imam nikahi kiyiyor. Onlardan ne farkiniz var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?