Evli erkekler neden aldatıyorlar..

• Konu Sahibi Konu Sahibi ofof23
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
O

ofof23

Ziyaretçi
Dün başıma gelen bir olayı anlatmak istedim ve inanın dünden beri başıma ağrılar vurdu. Çalıştığım işyerinin müşterilerinden biri benimle konuşmak istediğini söyledi. Önce kabul etmedim sonra ısrar edince açıklama gereği duydum. Önce o bana benden hoşlandığını ilk aşk falan olduğundan bahsetti ve bende "ben boşanma aşamasındayım şu anda hayatıma bir erkeği dahil etmek istemiyorum böyle mutluyum" dedim. Daha sonrasında benim boşanmış olduğuma çok şaşırdığını zaten hep aklından bu kızı nasıl bırakıyorlar gibi düşündüğünü dile getirdi ve asıl bomba kendisinin de evli olduğuyd. Daha bir senelik evli olduğunu ama aynı dilden konuşamadıklarını mutsuz olduğunu ama boşanmayı düşünmediğini ailesini üzmek istemediğini gibi bir açıklama yaptı. Ben aşırı derecede sinirlendim ve gerekli cevabı gerekli olan şekilde tabi ki verdim fakat, asıl benim sinirimi bozan şey evlilik kurumu bu kadar basitmi.Hemen hemen aynı şeyleri yaşayan bir kadın olarak bunu hazmedemiyorum Bu erkekler ne istiyorlar. Hele ki böyle erkeklere olumlu evap veren ve bu iğrençliklere alet olan kadınlar nasıl yapabiliyorlar. daha 1 senelik bir evlilikte ne değişmiş olabilir. Bir de bana eşinin sürekli ilgi beklediğini yüzsüzce söylüyor. Umarım dua ediyorum o adamın eşi en kısa zamanda gerçek yüzünü görür. Ben ve benim gibi kadınların suçu ne, neden bizim gibi kadınların hayatlarını mahvediyorlar. Lütfen hemcinslerim böyle erkekleri adam yerine koymayın, Bu erkekler insanlıktan çok çok uzaklar. Dünden beri zaten sarsılan güvenim yok oldu. Bu erkekler hep böyle mi? daha bir senelik evlilik yazık değil mi o kadına. İnanın adam görünümündeki mahlukat öyle şeyler anlattı ki eminim eşi dünya tatlısı bir kadındır. Lütfen alet olmayalım, lğtfen. Bu adamlar sevmeyi bilmiyorlar.benneyaptımki

Tabiki genellememek lazım ama
sanırım çoğunluğu aç gözlü,ayrıca
bu tiplere pirim veren bayanlarda doyumsuz,aç gözlü sanırım...

Dün başıma gelen bir olayı anlatmak istedim ve inanın dünden beri başıma ağrılar vurdu. Çalıştığım işyerinin müşterilerinden biri benimle konuşmak istediğini söyledi. Önce kabul etmedim sonra ısrar edince açıklama gereği duydum. Önce o bana benden hoşlandığını ilk aşk falan olduğundan bahsetti ve bende "ben boşanma aşamasındayım şu anda hayatıma bir erkeği dahil etmek istemiyorum böyle mutluyum" dedim. Daha sonrasında benim boşanmış olduğuma çok şaşırdığını zaten hep aklından bu kızı nasıl bırakıyorlar gibi düşündüğünü dile getirdi ve asıl bomba kendisinin de evli olduğuyd. Daha bir senelik evli olduğunu ama aynı dilden konuşamadıklarını mutsuz olduğunu ama boşanmayı düşünmediğini ailesini üzmek istemediğini gibi bir açıklama yaptı. Ben aşırı derecede sinirlendim ve gerekli cevabı gerekli olan şekilde tabi ki verdim fakat, asıl benim sinirimi bozan şey evlilik kurumu bu kadar basitmi.Hemen hemen aynı şeyleri yaşayan bir kadın olarak bunu hazmedemiyorum Bu erkekler ne istiyorlar. Hele ki böyle erkeklere olumlu evap veren ve bu iğrençliklere alet olan kadınlar nasıl yapabiliyorlar. daha 1 senelik bir evlilikte ne değişmiş olabilir. Bir de bana eşinin sürekli ilgi beklediğini yüzsüzce söylüyor. Umarım dua ediyorum o adamın eşi en kısa zamanda gerçek yüzünü görür. Ben ve benim gibi kadınların suçu ne, neden bizim gibi kadınların hayatlarını mahvediyorlar. Lütfen hemcinslerim böyle erkekleri adam yerine koymayın, Bu erkekler insanlıktan çok çok uzaklar. Dünden beri zaten sarsılan güvenim yok oldu. Bu erkekler hep böyle mi? daha bir senelik evlilik yazık değil mi o kadına. İnanın adam görünümündeki mahlukat öyle şeyler anlattı ki eminim eşi dünya tatlısı bir kadındır. Lütfen alet olmayalım, lğtfen. Bu adamlar sevmeyi bilmiyorlar.benneyaptımki

Okuyunca bende coook sinirlendim arkadasim...adam karaktersizin tekiymis...boyle adamlari Allaha havale etmek gerek ...Allah bildigi gibi yapsin...sizi de o mahlikata agzinin payini verdiginiz icin tebrik ediyorum...ama butun erkeklerinde boyle olduguna inanmiyorum.kadinlarin icinde de yok mu sanki ahlaksizlar? bence butun erkekleri ayni kefeye koymamak lazim...ALLAH herkesi hayirli insanlarla karsilastirsin...

Bence bosanma asamasinda oldugunuzu soylemeye gerek yoktu cunku bu durumda yaralı kadınlar bu avcilar icin pesine dusulesi bulunmaz birer avdirlar. Evli erkeklerin hem de yeni evlilerin aldatma hikayelerini o kadar cok gordum ve duydum ki artik sasirmaz hale gelmisim. Bu tiplerin amaci kendi egolarini tatminden baska birsey degildir, bunlarin tek dusundugu sey cinselliktir. Ayrica mutsuzum ama su su sebepten dolayi ayrilamiyorum da o kadar klasik bir yalandir ki bu kadar kaliplasmis yalanlari hala nasil soyluyorlar anlamis degilim demek ki yine de bu yalanlara inananlar var :)

Evli erkekten kacacaksın gordugun yerde :)

Son düzenleyen: Moderatör:
bencede boyle saçma seyler yasanması çok iğğğrençç...
bence kendı hayatınızdan boşanmak uzere oldugunuzdan bahsetmemelıydınız ..eğer sızı bırdaha rahatsız etmesını ıstemıyorsanız...
özel hayatınız hakkında bırseyler paylaşmak (tanımadıgınız bır adama) cesaret verır...özelınızı anlattıgınız ıçın yakınlık hıssettıgınızı dusunebılır...

böylelerini şeyinden asıcaksın ibret-i alem olsun :kızgın: şeytan diyo bul karısını söyle herşeyi, donuna kadar alıp koysun kapının önüne kötükedihüso piss..

böylelerini şeyinden asıcaksın ibret-i alem olsun :kızgın: şeytan diyo bul karısını söyle herşeyi, donuna kadar alıp koysun kapının önüne kötükedihüso piss..

bunlardan o kadar cok var ki en iyisi bi yere toplayip ilaclayarak gebertmek kötükedihüso

Ne iğrenç biri bu insan!!!
Resmen yasak ilişki ima etmiş
:oklava:
Böylesine keşke herkes tepki verse böylece ne aldatılan olur ne aldatan.
1 senelik taze gelini aldatmaya nasıl kıyar ya nasıl adam bunlar?!?

bir kadının etegine tutuunup asalak gibi yaşıyor işte böyleleri...............

evlenmesine 2 gun kalmis biri de bu tarz bi konusma yapmisti benle

bence aldatan erkek, karısının da aynı şeyi yapabileceğini düşünse aldatmazdı sanırım..

bir olay duymuştum.. adam kadını defalarca aldatıyor.. kadın en sonunda öğreniyor.. tepki vermiyor ama.. adamı o da aldatıyor.. ve boşanıp aldattığı adamla evleniyor.. 1.eş acılardaydı.. karım beni aldatmış, nasıl yapar bunu diye, gece gündüz içer olmuş, hatta iflasa sürüklenmişti.. oh olsun.. öyle değil böyle yapılır dedi kadın ve mutlu mesut bir yuvası varmış şimdi.. 1.eşte perişan halde yaşıyor..

Erkeklerin bu duruma gelmesinin sebebi yine biz kadinlariz bana göre...:delphin:

Evli oldugnu bile bile onunla ask yasayan metresi olmayi kabul eden yine bir kadin degilmi?:hulya:
Veya esinin onu aldattigni bilip üc maymunu oynayan aman beni birakmasin diye onurunu gururunu ayaklar altina aldiran yine bir kadin degilmi?:çok üzgünüm:
Yada oglunun karisina gicik oluyor diye bosver yavrum bosa sen bunu sana kizmi yok diyen yine bir kadin degilmi??:kahve:

Erkeklerin degismesine gerek yok...onlar asirlardir böylelerdi.......ama biz kadinlarin degismesi gerek....

Bunlara prim veren biziz.....

böyle maymundan bozma herifler evlerinde tiranlık yapar karılarının hayatı burnundan getirir aynı zamanda boşanmaya da yanaşmaz dışarıda da kibarlık budalası kesilirler.

bir de karısını çekiştirmiş bunlara uygun bir sıfat var ya neyse birşeysiz avrat derler böylelerine

şu erkeklerde hep aynı şeyi söylüyor
mutsuzum,anlaşamıyorum,ayrılamam çünkü ailemi üzmek istemiyorum
yaaaaaaa madem bir yola çıkıyorsunuz biraz yaratıcı olun beeeeeeeeeeeeeeee

Erkeklerin bu duruma gelmesinin sebebi yine biz kadinlariz bana göre...:delphin:

Evli oldugnu bile bile onunla ask yasayan metresi olmayi kabul eden yine bir kadin degilmi?:hulya:
Veya esinin onu aldattigni bilip üc maymunu oynayan aman beni birakmasin diye onurunu gururunu ayaklar altina aldiran yine bir kadin degilmi?:çok üzgünüm:
Yada oglunun karisina gicik oluyor diye bosver yavrum bosa sen bunu sana kizmi yok diyen yine bir kadin degilmi??:kahve:

Erkeklerin degismesine gerek yok...onlar asirlardir böylelerdi.......ama biz kadinlarin degismesi gerek....

Bunlara prim veren biziz.....

tek sebep biz miyiz yani? kadinlar boyle yapmasa bence yine onlarin icinden gelir yine sanslarini denerler, her nesilde surer bu durum ..erkek kadin meselesi degil aslinda bu, erkekler aldatiyorsa kadinlar da pekala aldatiyor...Erkeklerin dogasinda var ama biz bunu engellemeliyiz seklindeki yaklasimi kabul etmiyorum. Ahlakli adam olmak bu degil yani ahlakliysa kadin istese de yapmaz

Bence bir insanin nefsine ragmen yanlis seylerden kacinmasinin tek yolu, yapacagi seyin mutlaka bir yaptirimi oldugunu bilmesinden gecer, bence bu da inanc meselesidir. Yaptigi seylerin soucunda bu dunyada ya da obur dunyada bir karsiligi olmayacagina inanan veya kafasinda bu tur meseleleri olcup bicmeyen insan icin her haraket mubahtir, yapmamasini gerektiren bi durum yoktur.

Son düzenleyen: Moderatör:
boşanmanın eşiğindeyim demekle ona yeşil ışık yaktığını zannetmiş olabilir. keşke demeseydin. karısından bahsetmesini dinleyecek kadar muhabbet etmen de hata. ben olsam konuyu anlar anlamaz dehlerdim o adamı. evet bu adamlara prim veren biz kadınlarız malesef.

tek sebep biz miyiz yani? kadinlar boyle yapmasa bence yine onlarin icinden gelir yine sanslarini denerler, her nesilde surer bu durum ..erkek kadin meselesi degil aslinda bu, erkekler aldatiyorsa kadinlar da pekala aldatiyor...Erkeklerin dogasinda var ama biz bunu engellemeliyiz seklindeki yaklasimi kabul etmiyorum. Ahlakli olmak bu degil

Her erkek bir degil....Ahlakli olan insan kadin erkek fark etmiyor zaten aldatmaz.:delphin:

Evet bence biz kadinlar buna prim vermesek erkeklerde bu denli azitmaz....:hulya:

Evdeki cantada kekli disardaki ilede gönlümü eglendiririm, Anam bacim zaten benden yana deyip kafasina göre takilamaz.:kahve:

Biz kadinlarin sinirlari cok belli....ama toplum olarak erkege bu siniri koyamiyoruz, asil sorun burda bence.

Esi ile sorunu olan ogluna, bosver oglum sana kizmi yok diyen bir Anne farkli, Karina saygi duy, aldatma, iyi davran yoksa senden yana olmam diyen bir Anne farklidir.

Erkegin evli oldugnu ögrendikten sonra suratina tükürüp hadi yallah diyen bir Kiz farklidir, ama ben asik oldum banane karisindan diyen bir kadin farkildir......

Evet, bana göre bircok erkegin dogasinda var bu....ama biz bunu engelleyemeyiz diye birsey yok....engelleyebiliriz tabiki...onlara prim vermeyerek

anlamıyorum... karısı dünyadakı en kötü kadın bıle olsa boşanmadan başkalarına göz koyanları anlamıyorum! barı gelıp söyleme be adam :/ adamın zaten nıyetı heyecan yaşamak, başka da bışey değil.

ışte evli bir erkeğin ağzından dökülen yasak aşk şarkısının sözleri..

bi sanatçımızda bunu marifetmiş sanatmış gibi kasedine koymuş pehhhhhhhhhh :olmaz:
3 yalnış 1 doğru hatalar diz boyu
gerçek bu yalan söyleyemem
iki aşk arasındayım
affet beni allahım
bu gerçeği artık gizleyemem,

ıçimde sessiz çığlıklarım
Evlilerde sever inkar etme dilim

Bir yanda aşkım bir yanda yuvam
ne yardan geçerim
ne de onsuz gülerim

çırpınan bir can iki yol ayrımı
sabır bana allahım sabır sona vardı

Son düzenleme:
boyle adamları karsınıza alıp konusmaya degmez...konusmak deger vermektır...tanımadıgın ınsanı dılemekte öyle...yıne gelır yakında...

Back
X