Evli erkekler neden aldatıyorlar..

• Konu Sahibi Konu Sahibi ofof23
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İşte evli bir erkeğin ağzından dökülen yasak aşk şarkısının sözleri..

bi sanatçımızda bunu marifetmiş sanatmış gibi kasedine koymuş pehhhhhhhhhh :olmaz:
3 yalnış 1 doğru hatalar diz boyu
gerçek bu yalan söyleyemem
iki aşk arasındayım
affet beni allahım
bu gerçeği artık gizleyemem,

İçimde sessiz çığlıkların
Evlilerde sever inkar etmeliyim

Bir yanda aşkım bir yanda yuvam
ne yardan geçerim
ne de onsuz gülerim

çırpınan bir can iki yol ayrımı
sabır bana allahım sabır sona vardı

iki aşk arasındayım
affet beni allahım

ne yardan geçerim
ne de onsuz gülerim

lafa bakar mısın "evliler de sever"
evli olunca sevmeler bitiyormus gibi, esini sev !
hayret ya
ferhat gocerin de var oyle sarkilari sevmiyorum ben
zaten diziler de hep aldatmaktan yana, aldatanlari da ne kadar masum gosteriyorlar
hani napsin seviyor iste dercesine

İşte evli bir erkeğin ağzından dökülen yasak aşk şarkısının sözleri..

bi sanatçımızda bunu marifetmiş sanatmış gibi kasedine koymuş pehhhhhhhhhh :olmaz:
iki aşk arasındayım
affet beni allahım

ne yardan geçerim
ne de onsuz gülerim

iki aşk arasındayım
affet beni allahım

ne yardan geçerim
ne de onsuz gülerim

erkeklerın bır çogu bölee...
dısarıdakı kadına sevıyorum dıye aglar...
eve gıder salya sümük benı bırakma dıye yalvarır...:olmaz:

Bence bosanma asamasinda oldugunuzu soylemeye gerek yoktu cunku bu durumda yaralı kadınlar bu avcilar icin pesine dusulesi bulunmaz birer avdirlar. Evli erkeklerin hem de yeni evlilerin aldatma hikayelerini o kadar cok gordum ve duydum ki artik sasirmaz hale gelmisim. Bu tiplerin amaci kendi egolarini tatminden baska birsey degildir, bunlarin tek dusundugu sey cinselliktir. Ayrica mutsuzum ama su su sebepten dolayi ayrilamiyorum da o kadar klasik bir yalandir ki bu kadar kaliplasmis yalanlari hala nasil soyluyorlar anlamis degilim demek ki yine de bu yalanlara inananlar var :)

Evli erkekten kacacaksın gordugun yerde :)

Açıkçası ben karşımdakinin evli olduğunu konuşmaya başladığımızda bilmediğim için ve aşırı derecede ısrar edince hoşlanıyorum çok etkilendim falan deyince bende bu tür bir açıklamanın daha kesin bir dil olacağını düşünerek durumu anlattım. Ama karşımdaki mahlukat yüzsüzce kendinin de evli olduğunu söyleyince bulunduğumuz ortamda tanıdık olduğu için ona" eğer başka bir ortamda olsaydık sizi rezil ederdim allah eşinize sabır versin ve tez zamanda gerçek yüzünüzü göstersin siz dışardan bayağı adam gibi görünüyorsunuz ama içinizi anlatmaya gerek yok umarım beni anladınız ve allah sizi ıslah etsin" deyip ortamdan çıktım. Sonradan bende pişman oldum kendi durumumu anlattığıma ama, aşırı ısrar söz konusu olunca o yolu denemenin iyi olacağını düşündüm o anlık.

başlarına gelecek var galiba hayatta da ondan aldatıyorlar.bir düşünsün bakalım karısının kendisini aldattığını nasıl bir duygumuş.erkekler çok pis iştahlı oluyorlar tabi %20lik bölümü hariç allah helal süt emmişlere düşürsün ne diyelim...

Erkeklerin bu duruma gelmesinin sebebi yine biz kadinlariz bana göre...:delphin:

Evli oldugnu bile bile onunla ask yasayan metresi olmayi kabul eden yine bir kadin degilmi?:hulya:
Veya esinin onu aldattigni bilip üc maymunu oynayan aman beni birakmasin diye onurunu gururunu ayaklar altina aldiran yine bir kadin degilmi?:çok üzgünüm:
Yada oglunun karisina gicik oluyor diye bosver yavrum bosa sen bunu sana kizmi yok diyen yine bir kadin degilmi??:kahve:

Erkeklerin degismesine gerek yok...onlar asirlardir böylelerdi.......ama biz kadinlarin degismesi gerek....

Bunlara prim veren biziz.....

kesinlikle gülsüm sultan çok çok haklı bence ve ben zaten bunu buraya bu sebepten dolayı yazdım. ben ki bir erkeğin bana bunu teklif etmesiyle kendimi öyle aşşağılanmış hissettim bir de başka bir kadın bunu kabul edebiliyor. İşte bunu benim kafam ruhum kabul etmiyor bu nasıl insanlık ve kesinlikle kadınların değişmesi gerektiğini bende düşünüyorum. kadınlar bu aşşağılık insanlara prim vermedikçe bunlar da bu yollara başvuramazlar. toplum olarak ne kadarda hızlı adımlarla hatta koşarcasına çöküşe gidiyoruz allah yardım etsin bizlere...

böyle insanlara hepimiz bu şekilde tepki versek , acaba aldatmalarda azalma olurmu? yoksa zorla mı olur o zaman da bir takım şeyler.adam eşini sevmiyorsa tabii dışarıda arayacak, kadın da öyle.sevgi saygı ya başka şey değil.eşini sevip yapan olduğunu zannetmiyorum ben.

ya böyle insanlar evliliğin ne demek olduğunu bilmiyolar. ne olduğunu bilmedikleri bi kurumun içine dahil olmuşlar. baştan yanlış tabiki. ama bacım bence sen bunları takma herkes kendi bacağından asılır. kendisine zarar verir hanımına da zarar verir diyebilirsin ama gerçekte hanımına zarar veremez ne ederse kendine eder herkes günahını kendi çeker. masumlar elbet sonunda huzur ve afiyete erer.
tekrar söylüyorum bu tipler yüzünden beynini meşgul etmeye değmez başını ağrıtığına değmez. gerekirse şikayet et yapışırsa sana git emniyete

mutlu edemiyorsan meşkulde etmeyecen kardeşim.
hepsi aynı biride aynı beşide aynı.
yok benim kociş mociş yapmaz diyenleride gördük...şakkıdı
kimseye güven olmaz. herkez kendi. kıçını kurtarmaya baksın...
bu bencil heriflerin ne yapacağı belli olmaz.. :mymeka:

ne demiş büyük düşünür ve filazof hülya avşar? benim kocam asla aldatmaz deme

ben sıze bısey soyleyımmı arkadaslar bır ornek sadece benım 5 yıllık sevgılım sen guzelsın ben guzelle evlenememem hapse gırerım dıye dun gıttı sozlendı baskasıyla cıddıyım bak tabı baska sepeplerde vardı ama buda dahıldı.cırkın sozlum dedı eee sonra ne olcak adam cırkın eş alıp guzel kadınlara bakacak once bu zıhnıyetı atmak lazım bence kafadan cok duydum bu gıbı orneklerı karısı kapalı ama adam acık kadınlara bakıyo sınır oluyorum

böyle insanlara hepimiz bu şekilde tepki versek , acaba aldatmalarda azalma olurmu? yoksa zorla mı olur o zaman da bir takım şeyler.adam eşini sevmiyorsa tabii dışarıda arayacak[/COLOR], kadın da öyle.sevgi saygı ya başka şey değil.eşini sevip yapan olduğunu zannetmiyorum ben.

ben bu kırmızı şekilde alıntı yaptığım kısımlarına katılmıyorum bende bir evlilik bitirdim ve ben evliykende bana yaklaşan açılan teklif eden oldu ve eşimde bana saygı duymuyordu sevmiyordu ama ben onu aldatmayı hiç düşünmedim. Şu anda bile soyadını taşıyorum diye emanet diye bana ahirette sorulmasın diye kimseyle hiç bir şey yapmaya kalkışmıyorum. ben sana hak vermiyorum. mutsuzsan daha fazla yıpranmadan yıpratmadan ayrıl ondan sonra yolunu çiz önüne bak kimle ne istiyorsan onu yap. Zaten bunu yapacak kadar dürüst insan olsa evliliği için bir şeyler yapar değil mi ondan sonra olmuyorsa ayrılır. Evet haklısın aldatan erkek eşini sevmiyordur onun sevdiği tek şey günahtır.

ben zaten bunu aldatan insanlar için söyledim yani. istisnalar hariç.herkes bu şekilde olacak diye bir şey yok.

ya böyle insanlar evliliğin ne demek olduğunu bilmiyolar. ne olduğunu bilmedikleri bi kurumun içine dahil olmuşlar. baştan yanlış tabiki. ama bacım bence sen bunları takma herkes kendi bacağından asılır. kendisine zarar verir hanımına da zarar verir diyebilirsin ama gerçekte hanımına zarar veremez ne ederse kendine eder herkes günahını kendi çeker. masumlar elbet sonunda huzur ve afiyete erer.
tekrar söylüyorum bu tipler yüzünden beynini meşgul etmeye değmez başını ağrıtığına değmez. gerekirse şikayet et yapışırsa sana git emniyete

haklısın aslında ama, bende ayrıldığım eşimden eski kız arkadaşıyle daha mutlu olduğunu falan duyduğum için yani bende bir nevi manevi olarak aldatıldığım için belki de daha ilerisi de oldu benim de gördüğüm şeyler olduğu için ben bu konuda çok hassasım. hala anlayamıyorum erkekler neden bunu yapıyor artık sormayacağım bunu çünkü erkek de bir kadınla yapıyor neticede bunun erkeklikle alakası yok sanırım insan doğmak değil insan olmak zor bunlara bunlar daha insan olamamış. kadın aldatınca dünyaları yıkan ama erkeğe elişnin kiri ne olacak diyen zihniyeti de anlayamıyorum. Bence önce bu zihniyettekileri temizlemek lazım. aldatmanın erkeği kadını mı olur ya zina işte en büyük günahlardan biri allah ayırmışmı erkek veya kadın diye. o yapan erkekler kadınlarla yapmıyorlar mı?

böyle insanlara hepimiz bu şekilde tepki versek , acaba aldatmalarda azalma olurmu? yoksa zorla mı olur o zaman da bir takım şeyler.adam eşini sevmiyorsa tabii dışarıda arayacak, kadın da öyle.sevgi saygı ya başka şey değil.eşini sevip yapan olduğunu zannetmiyorum ben.

Kiz cocuklarina daha kücücük yastayken basliyoruz toplumsal degerleri ahlaki kurallari sinirlari anlatmaya....Kadin söyle olur böyle olur....bunu yaparsa kötü olur, sunu yaparsa iyi olur diye büyüdük cogumuz....:delphin:

Ama malesef erkek cocuklarina bunu yapmiyorlar, hatta aksine aslan oglum benim kiz arkadasida varmis, vayy capkin seni iki kizi birden he? Hey erkek be....deyip birde ahlaksizliga tesvik eden Anneler Babalar gördüm canim ben....:olmaz:
Böyle zihniyet ile büyüyen bir cocuk ilerde saglikli bir iliski kuramaz bana göre....
sevse bile erkek olmanin raconu olarak capkinlik yapmasi gerektigne inanir....:kahve:

Demek istedigim su ki....nasil kizlarimiza yanlisi kötüyü sevabi günahi anlatiyorsak ayni sekilde erkek cocuklarimizada izah etmemiz lazim.....nasil ki kizlarimiza ilerde iyi bir Es ve Anne olmalari icin bilinclendiriyorsak erkek cocuklarimizada bunu yapmamiz gerek.
Erkeklik mertliktir, dürüstlüktür, Delikanliliktir erkek adamin kitabinda aldatmak, kadin dövmek, hakaret etmek yazmaz diye izah etmemiz lazim...:delphin:.

Ha tabiki alimden zalim zalimdende alim dogar....icinde pislik olana hicbirsey kar etmez....lakin bunlar istisna durumlar bana göre....:hulya:

haklısın gülsüm . bizler daha dikkatli davranmalıyız evlat yetiştirirken.ben böyle ortamda büyümedim , ama böyle yapan anneler de gördüm.erkek de böyle yetiştiği için her şeyi mübah sayıyor.

loliy laa ben o adamın varyaa yedi ceddini gelmişini geçmişiniii asıl bombayı ben ona orda patlatırdım edepsiz utanmazz ırs düşmanıı iştee daha nolsunn yani...adam bana öle şeler anlattıki eminim eşi dünya tatlısı bi kadındır diosundaa sen adamı nie dinliosunnn madem ağzının payını veriosun nie ordan basıp gitmiosun bide müşteriymiş adamla kurmuşsun muhabbeti herhaldee naptın sen yaa.... yüz bulur şimdi o daha çıkmaz senin işyerinden merak etme...

ben bu kırmızı şekilde alıntı yaptığım kısımlarına katılmıyorum bende bir evlilik bitirdim ve ben evliykende bana yaklaşan açılan teklif eden oldu ve eşimde bana saygı duymuyordu sevmiyordu ama ben onu aldatmayı hiç düşünmedim. Şu anda bile soyadını taşıyorum diye emanet diye bana ahirette sorulmasın diye kimseyle hiç bir şey yapmaya kalkışmıyorum. ben sana hak vermiyorum. mutsuzsan daha fazla yıpranmadan yıpratmadan ayrıl ondan sonra yolunu çiz önüne bak kimle ne istiyorsan onu yap. Zaten bunu yapacak kadar dürüst insan olsa evliliği için bir şeyler yapar değil mi ondan sonra olmuyorsa ayrılır. Evet haklısın aldatan erkek eşini sevmiyordur onun sevdiği tek şey günahtır.

bir insanın kendisine saygısı olmalı.saygısı olduğu için yanlış yollara girmemeli.işte bazıları bu yüzden evli olduğu halde ,eşinden ilgi görmediği halde aldatmıyor..kolay mı ,bana ilgi göstermedi bende ilgiyi dışarıda arıyorum demek..böylelerinin kendilerine saygısı yok.doğru düzgün yaşayamıyorlarsa kendi sorunlarıdır bu ama maalesef bazen ucu bizlerede dokunabiliyor

Kiz cocuklarina daha kücücük yastayken basliyoruz toplumsal degerleri ahlaki kurallari sinirlari anlatmaya....Kadin söyle olur böyle olur....bunu yaparsa kötü olur, sunu yaparsa iyi olur diye büyüdük cogumuz....:delphin:

Ama malesef erkek cocuklarina bunu yapmiyorlar, hatta aksine aslan oglum benim kiz arkadasida varmis, vayy capkin seni iki kizi birden he? Hey erkek be....deyip birde ahlaksizliga tesvik eden Anneler Babalar gördüm canim ben....:olmaz:
Böyle zihniyet ile büyüyen bir cocuk ilerde saglikli bir iliski kuramaz bana göre....
sevse bile erkek olmanin raconu olarak capkinlik yapmasi gerektigne inanir....:kahve:

Demek istedigim su ki....nasil kizlarimiza yanlisi kötüyü sevabi günahi anlatiyorsak ayni sekilde erkek cocuklarimizada izah etmemiz lazim.....nasil ki kizlarimiza ilerde iyi bir Es ve Anne olmalari icin bilinclendiriyorsak erkek cocuklarimizada bunu yapmamiz gerek.
Erkeklik mertliktir, dürüstlüktür, Delikanliliktir erkek adamin kitabinda aldatmak, kadin dövmek, hakaret etmek yazmaz diye izah etmemiz lazim...:delphin:.

Ha tabiki alimden zalim zalimdende alim dogar....icinde pislik olana hicbirsey kar etmez....lakin bunlar istisna durumlar bana göre....:hulya:

dediklerinde haklısın maalesef, göster oğlum amcaya şeyini'den başlayan saçmalıklar silsilesi içinde erkek çocuklar büyütülüyor. bir de evde şiddet varsa değmeyin o çocuğun haline, başlar sonra "biz babadan böyle gördük"ler.. her erkek böyle değil tabi ki ama kadına çok çok büyük pay düşüyor dediğin gibi. öyle bir baskı altına girdi ki türk kadını, çok uzun zaman değil yakın tarihimizde değişti bir çok denge.. amazonlar anadoludan çıkmış güya.. keah! şimdi gel gör anadolu kadınını, 5 çocuk bakar, evlere temizliğe gider kocasına rakı parası yetiştirmek için. ah kadınlar ahh... bir farketseniz nasıl masallarla kandırıldığınızı, bir farketseniz dünyanın evinizden ibaret olmadığını.. hödükler, rahat bırakın kadınları artık :oklava:

loliy laa ben o adamın varyaa yedi ceddini gelmişini geçmişiniii asıl bombayı ben ona orda patlatırdım edepsiz utanmazz ırs düşmanıı iştee daha nolsunn yani...adam bana öle şeler anlattıki eminim eşi dünya tatlısı bi kadındır diosundaa sen adamı nie dinliosunnn madem ağzının payını veriosun nie ordan basıp gitmiosun bide müşteriymiş adamla kurmuşsun muhabbeti herhaldee naptın sen yaa.... yüz bulur şimdi o daha çıkmaz senin işyerinden merak etme...

bebeğim tabi ki muhabbetim vardı neticede çalışıyorsan bilirsin işyerinde günde telefonda veya yüzyüze kaç kişiyle muhabbet veya konuşma yaptığını saydın mı hiç. bu da bana göre sıradan bir müşteriydi. inanın ilgisini hiç farketmedim. sonra böyle bir şeyle karşıma çıkınca çok utandım tabi o evli olduğunu söyledikten sonra hemen problemlerini anlatmaya başladı işte aynı dili konuşamıyorlarmış falan filan. ben bu kelimeden herşeyi çıkardım çünkü benimde bir yaşanmışlığım var. tabi o ilk şokun etkisinden çıkınca ağzının payını da verdim bastım çıktımda. Evt ben bu kadarına ilk defa şahit olduğum için ve o ortamda bu kadarını yapabildiğim için şimdi kendime de kızıyorum ama, emin olun eğer benim başıma böyle bir şey bir daha gelsin rezil rüsva ederim zaten tehditte ettim. Bu ülkede kimse sahipsiz değil biz korktukça bunlar azıyorlar. Evt işyerine gelir gelir ama benim odama girebilir mi acaba onu teşebbüs ettiğinde gösteririm ben ona.

Back
X