Beni yanlis anladiniz heralde. Kesinlikle eski esime bir ilgim olamaz. Neler yasatti bana. Kisilik olarak cok kotu bir insan. Oyuzden gercekten bir kadin olarak aciyorum esine. Yani eski esimin karisi oldugu icin degil kadin sonucta.. ve zaten artik boyle devam ederse kesinlikle muhatap olmam. Yeterince sert tepki verdim zaten. Hic olmuycagim demek isterdim ama kizim var ve yarinin ne getircegi belli degil.
Beni yanlis anladiniz heralde. Kesinlikle eski esime bir ilgim olamaz. Neler yasatti bana. Kisilik olarak cok kotu bir insan. Oyuzden gercekten bir kadin olarak aciyorum esine. Yani eski esimin karisi oldugu icin degil kadin sonucta.. ve zaten artik boyle devam ederse kesinlikle muhatap olmam. Yeterince sert tepki verdim zaten. Hic olmuycagim demek isterdim ama kizim var ve yarinin ne getircegi belli degil.
bak canım Allah çok şükür evlatlarımız var bizler anneyiz fakat o sorumsuz adamlar varya onlar halen çocuklarının olduğunun farkında bile değiller sen aradıkça adam çocuğu bahane ediyor aslında beni unutamadı gibi saçma sapan düşüncelere bürünüyorlar yoksa sen istiyorsun anlamında yazmadım...
bırak aptal herif ne hali varsa görsün ileride kızın babasına nerdeydin bu güne kadar bana ne yaptın dediği zaman o cevabı kendisi versin sen değil.. sen ne kadar çabalarsan çabala adamın zihniyeti belli...
Evet bende aciyorum eski esine.. ama ben ilk zamanlar evlendigini bilmiyordum. Eski esimi aradim kizim icin yine. Msj atmayin konusun diyen arkadasada cvp bu. Ve ogunu hic unutamiyorum. Ben kesinlikle bilmiyirdum esinin yaninda oldugunu aradim. Ve esi benim aradigimi bildigi icin telefona cikti biseyler soyledi. Tabi beyfendide sonra telefonu aldi. Okadar kotu olmustumki. Ben sonucta kizimin babasi diye aradim ve ondan kizimi doktora goturmesini istiycektim. Dinlemeden etmeden bana nisbet yapti resmen. Canim yanmisti. Oyuzden aramak yerine msj attim. Gozum korktu cunki. Dedigim gibi ben allahtan korkmasan firsati degerlendirip kisasa kısas yapabilirdim. Ama yapmam sonucta oda bir kadin. Allah yardımcısi olsun. Cumlemizin..
cnm bunlar nasıl sözler ne demek fırsat değerlendirmek. kötü hain insanlar yapar bu dediklerini. kızın nispet yaptığını düşünmüyorum . sonuçta kocasının teli. ayrıca sana evli olduklarını gözterip sıkça ve gereksiz aramaman için yapmıştır. haklı görüyorum. kadın kocasını kıskanır. hepimiz kadınız .
Evet bende aciyorum eski esine.. ama ben ilk zamanlar evlendigini bilmiyordum. Eski esimi aradim kizim icin yine. Msj atmayin konusun diyen arkadasada cvp bu. Ve ogunu hic unutamiyorum. Ben kesinlikle bilmiyirdum esinin yaninda oldugunu aradim. Ve esi benim aradigimi bildigi icin telefona cikti biseyler soyledi. Tabi beyfendide sonra telefonu aldi. Okadar kotu olmustumki. Ben sonucta kizimin babasi diye aradim ve ondan kizimi doktora goturmesini istiycektim. Dinlemeden etmeden bana nisbet yapti resmen. Canim yanmisti. Oyuzden aramak yerine msj attim. Gozum korktu cunki. Dedigim gibi ben allahtan korkmasan firsati degerlendirip kisasa kısas yapabilirdim. Ama yapmam sonucta oda bir kadin. Allah yardımcısi olsun. Cumlemizin..
iyi de kadın ne söyledi ki sana
tamam kocası sonuçta başka bi kadının aramasından rahatsız olmuş olabiir ama adamın bi çocuğu olduğunu biliyo
sizin çocuk için görüşmeniz gerekiyo zaten
birşey söylemeye hakkı yok bence daha ilk aramada
sürekli arayıp rahatsız etsen kadın haklı derim ama öyle bi durumda da yok
İlginden öte kıskançlık mı desem, kin mi desem, öfke mi desem bunlardan azar azar mı desem öyle bir şey var. Ama var bir şey kesin..
Evlendiğini öğrendiğin zaman biraz hayal kırıklığına uğramış gibisin. Bunları asla seni yermek için söylemiyorum. Neden öyle bir şey yapayım ki… sadece açıkça yüreğinden geçtiği gibi yazmıyormuşsun hissine kapıldım o kadar.
zihniyeti belliyse zaten ileride de sorumluluk hissedeceği bir cevabı olmaz..
Birincisi bunu tam olarak bilemeyiz. Ya da sık aramaktan ziyade okkalı tek mesaj atar. Al sana 10 aramaya bedel. Bunları bilmiyoruz tabi. Kaldı ki şu an evli olduğu eşi içgüdüsel olarak evliliğini korumak istiyor.
Fırsatın neyini değerlendirecek ki. Sonuçta adam başkasıyla evli. Soyadı başkasında..
Ben de o yüzden gerçek konunun çocuk olmadığını düşünüyorum.
İlginden öte kıskançlık mı desem, kin mi desem, öfke mi desem bunlardan azar azar mı desem öyle bir şey var. Ama var bir şey kesin..
Evlendiğini öğrendiğin zaman biraz hayal kırıklığına uğramış gibisin. Bunları asla seni yermek için söylemiyorum. Neden öyle bir şey yapayım ki sadece açıkça yüreğinden geçtiği gibi yazmıyormuşsun hissine kapıldım o kadar.
adamın attığı mesajları karısına gösterse gayet te değerlendirmiş olurdu
sanırım diğer kadın kırıcı bi konuşma yapmış
bu durumda konu sahibinin hırslanması normal değil mi
aramaya korktum mesaj attım diyo artık kadın ne dediyse
siz neden bu kadar üstüne gittiniz anlamadım
adam ilgilenmiyosa arayıp ilgilenmesini talep edebilir bence
sadece para değil ki bu çocuğun babasıyla da zaman geçirmesi lazım
araması neden tuhaf karşılanıyo cidden anlamadım
Ben konu sahibinde hiç öyle bir hissiyat sezmedim bence aynen dediği gibi kadın olduğu için yeni eşe acıyor nasıl ki bir arkadaşımızın kocasını aldattığını öğrendiğimizde söylesem mi söylemesem mi ikilemini yaşıyoruz o da işte aynen bunu yaşıyor herşeyin altında bişey aramayalım lütfen kadın açıkça neden rahatsız olduğunu söylemiş kocasını seviyor olsaydı bi şekilde boşanmazdı değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?