Evli eski eşin saçmalıklari....

sorumluluk bilinci varsa bir adamda kızına nafakasını da öder, onunla ilgilenir de senin aramana bile gerek kalmaz zaten..
adam arayıp sormuyorsa siz neden arayıp kızınla ilgilen diyosun ki sizin aşamayacağınız çok büyük problem mi var ki kızınla ilgilen diyosun..
sonuçta sen çalışan bir bayansın ve yetişiyorsundur kızına maddi manevi yönden.. adam arayıp sormuyorsa bırak öyle kalsın ne diye sen muhatap oluyorsun ki ...

sen arayınca adam aklınca senin birşeyler hissettiğini falan düşünmüş olacak ki böyle bir şey söylemiş offf...

Beni yanlis anladiniz heralde. Kesinlikle eski esime bir ilgim olamaz. Neler yasatti bana. Kisilik olarak cok kotu bir insan. Oyuzden gercekten bir kadin olarak aciyorum esine. Yani eski esimin karisi oldugu icin degil kadin sonucta.. ve zaten artik boyle devam ederse kesinlikle muhatap olmam. Yeterince sert tepki verdim zaten. Hic olmuycagim demek isterdim ama kizim var ve yarinin ne getircegi belli degil.

doğru olanı yapmışsın
ne biçim bi adammış o öyle ya
hiç mi saygısı yok karısına

İlginden öte kıskançlık mı desem, kin mi desem, öfke mi desem bunlardan azar azar mı desem öyle bir şey var. Ama var bir şey kesin..
Evlendiğini öğrendiğin zaman biraz hayal kırıklığına uğramış gibisin. Bunları asla seni yermek için söylemiyorum. Neden öyle bir şey yapayım ki… sadece açıkça yüreğinden geçtiği gibi yazmıyormuşsun hissine kapıldım o kadar.

bak canım Allah çok şükür evlatlarımız var bizler anneyiz fakat o sorumsuz adamlar varya onlar halen çocuklarının olduğunun farkında bile değiller sen aradıkça adam çocuğu bahane ediyor aslında beni unutamadı gibi saçma sapan düşüncelere bürünüyorlar yoksa sen istiyorsun anlamında yazmadım...
bırak aptal herif ne hali varsa görsün ileride kızın babasına nerdeydin bu güne kadar bana ne yaptın dediği zaman o cevabı kendisi versin sen değil.. sen ne kadar çabalarsan çabala adamın zihniyeti belli...

Son düzenleme:

zihniyeti belliyse zaten ileride de sorumluluk hissedeceği bir cevabı olmaz..

Kızıyla ilgilenmek istese çoktan ilgilenirdi
İlgilenmiyosa da dava aç, nafaka vermiyo diye

Onun sana böyle cümleler kurmasına izin verme
Ben kızımızdan bahsediyorum sen ne zırvalıyosun, çocukla ilgileneceğine aklın fikrin hala aynı nanelerde de mesela
Başka da muhatap olma
Kızı ile ilgilenmek isterse gelir, istemezse de dava aç nafakayı al en azından ( kızın için )
İlle de mesajlaşmanıza gerek yok

cnm bunlar nasıl sözler ne demek fırsat değerlendirmek. kötü hain insanlar yapar bu dediklerini. kızın nispet yaptığını düşünmüyorum . sonuçta kocasının teli. ayrıca sana evli olduklarını gözterip sıkça ve gereksiz aramaman için yapmıştır. haklı görüyorum. kadın kocasını kıskanır. hepimiz kadınız .

Fırsatın neyini değerlendirecek ki. Sonuçta adam başkasıyla evli. Soyadı başkasında..
Ben de o yüzden gerçek konunun çocuk olmadığını düşünüyorum.

iyi de kadın ne söyledi ki sana
tamam kocası sonuçta başka bi kadının aramasından rahatsız olmuş olabiir ama adamın bi çocuğu olduğunu biliyo
sizin çocuk için görüşmeniz gerekiyo zaten
birşey söylemeye hakkı yok bence daha ilk aramada
sürekli arayıp rahatsız etsen kadın haklı derim ama öyle bi durumda da yok

öncelikle nafakanı söke söke al, banka hesabına yatırsın muhattap olma öyle babada olmaz olsun mantığa bak ben onu aldatmıyorum seninle geçmişim var vay öküz vayy

Birincisi bunu tam olarak bilemeyiz. Ya da sık aramaktan ziyade okkalı tek mesaj atar. Al sana 10 aramaya bedel. Bunları bilmiyoruz tabi. Kaldı ki şu an evli olduğu eşi içgüdüsel olarak evliliğini korumak istiyor.

bence yeni eşe karşı kıskançlık ve birazda kızgınlık.(teldeki konuşma yüzünden) ama kızın hiç suçu yok bana göre. tek suçu boşanmış erkekle evlenmekmi?

zihniyeti belliyse zaten ileride de sorumluluk hissedeceği bir cevabı olmaz..

kızı karşısına geçip soru sorduğunda mutlak bir cevabı olacak yada cevap vermeyerek kızını tamamen kaybedecek.. artık tercih o şahsiyetsiz adamın....

Son düzenleme:
Birincisi bunu tam olarak bilemeyiz. Ya da sık aramaktan ziyade okkalı tek mesaj atar. Al sana 10 aramaya bedel. Bunları bilmiyoruz tabi. Kaldı ki şu an evli olduğu eşi içgüdüsel olarak evliliğini korumak istiyor.

dışardan bize konuşması kolay dimi ama. yeni eşin yerinde biz olsak kimbilir neler hissederdik. daha yeni böle bir konu açılmıştı. kadın korkmuştur. bu hep böyle arıcakmı eşimi demiştir.

Fırsatın neyini değerlendirecek ki. Sonuçta adam başkasıyla evli. Soyadı başkasında..
Ben de o yüzden gerçek konunun çocuk olmadığını düşünüyorum.

adamın attığı mesajları karısına gösterse gayet te değerlendirmiş olurdu
sanırım diğer kadın kırıcı bi konuşma yapmış
bu durumda konu sahibinin hırslanması normal değil mi
aramaya korktum mesaj attım diyo artık kadın ne dediyse
siz neden bu kadar üstüne gittiniz anlamadım

adam ilgilenmiyosa arayıp ilgilenmesini talep edebilir bence
sadece para değil ki bu çocuğun babasıyla da zaman geçirmesi lazım
araması neden tuhaf karşılanıyo cidden anlamadım

adamdan bOŞANdığın kadar varmış kişilik yokmuş hiç boşanan
adamın masun olduğunu ne duydum nede gördüm, yoksa boşanmamak adına herşey yapardı ,bazıları çocuk kalıyor işte
lstiyor ki sen onu ömür boyu avutacaksın , ölmeye yakın anlar anyayı ,konyayı

Ben konu sahibinde hiç öyle bir hissiyat sezmedim bence aynen dediği gibi kadın olduğu için yeni eşe acıyor nasıl ki bir arkadaşımızın kocasını aldattığını öğrendiğimizde söylesem mi söylemesem mi ikilemini yaşıyoruz o da işte aynen bunu yaşıyor herşeyin altında bişey aramayalım lütfen kadın açıkça neden rahatsız olduğunu söylemiş kocasını seviyor olsaydı bi şekilde boşanmazdı değil mi?

cnm öyle diyorsunda adamın msjlarını yeni eşe göstermek ahlaki yönden etik olurmu sence.

eşini ara tabii ama eş ilgisiz çocuğuyla vakir geçirmiyor. kadının demesiyle düzelmez. adam umursamaz. bence bu durumda aramanın manası yok(acil durum dışında tabiii)

cnm bence yeni eşe acıma değil kızgınlık ve intikam duygusu!

kimse eski kocasının yeni eşine acımaz. nadirdir bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…