Yaşın,evlenip boşanmış,çocuklu tek başına mücadele veren bir kadın için çok küçük.22 yaş nedir ki?İnsanın daha kendini hayata yeni hazırlamaya başladığı yaşlardır.
Anladığım kadarıyla eşin senden boşanmış.Sonrasında gitmiş evlenmiş çocukla ilgilenmemiş.Neden boşandığınızı bilmem ama düzgün bir karakteri olmadığını ve yalan konuştuğunu söylediğine göre,bu adamdan da düzgün,ilgili bir baba olmasını bekleme.Birkez adamın karısıyla bir telefon problemi yaşamışsın.Şimdi kadını da yargılayamayız.Adamın senin için kadına neler anlattığını bilmiyoruz.
Ben bu adamın seni unutamadığını filan düşünemiyorum.Sana söyledikleri de heyecan de,zarf atmak de,o an ki ruh hali de ne dersen de.Unutamayan seven adam bir bahane bulur gelir göürür ilgilenir,en azından arar sorar.Arada çocukta var.Sen mesaj atınca yok unutamadım yok bilmem ne gülünç kalıyor biraz.Ya kafası iyiydi,ya hatunuyla kavgalaıydı ya da gerizekalı.
Bak canım madem çalışıyorsun evladına tek başına sahip çıkıyorsun.Kimseyi babalık yapmak için manevi yönde zorlayamayız.Maddi yönde hukuk var.Kanuni olarak alırsın.Çocuğun babasıyla görüşmeni gerektirecek durumlarda,çocuğun babaannesi,dedesi,mcası,halası,kuzeni,ortak eş dost arkadaş akraba hiç mi kimse yok.Hiç mi kimse çocuğu görmüyor.Veya hiç mi ortak kimseyle iletişimin yok.Onunla haber gönder.Böyle biri yoksa dahi,bırak umursama.Sen ona babalığı öğretecek değilsin.Çocuğun için üzülüyorsundur haklısın ama,nice babasız hatta babası ölen yavrular da var.Hatta evde baba olupta bostan korkuluğu vazifesinde olanlar da var.Çocuğa uygun bir dille,onun anlayacağı şekilde yavaş yavaş babasıyla ayrı olduğunuzu empoze edersin.Zaten babaya da çok alışkın değil sanırım.Belki o zaman daha zor olurdu.Bence hiç iletişime girme.Hukuki yolla haklarını al ama.