Evli eski eşin saçmalıklari....

konu sahibinin tek düşündüğü krizinin psikolojisi sizin yorumunuz çok tuhaf

Evet bazilari durumu kendince degerlendiriyor malesef. Ben kizimi dusunuyorum. Bu saatten sonra evli adamla ne isim olur. Hem beni suclarlarmis falanda. Arkadasim suclasinlar ben kendimi biliyorum. Sonucta el artk onlar. Sukadarini soyleyim. Ben esimle anlasamadim. Ailesiyle çok iyiydik. Beraber oturmamiza ragmen bikere bile sorun yasamadim onlarla. Amaa ogullari yalancinin biri zaten. Ayrildiktan sonra kendini aklamak icin neler anlatmis. Tabi onlarda sormadan etmeden beni dinlemeden neler demisler. Velhasıl el oldum artık. Ben bisey yapsamda yapmasamda bisey olsa beni suclarlar oğullarıni degil. Oyuzden ben allaha biraktim bisey diycek degilim. Yasayan bilir. Bazi arkadaslar farkli yorumluyorlar anlamiyorum. Ben kızım diyorum. Sonuçta tabikide öfkelenip sinirleniyorum babaya. Cunki kizima bunu yapmaya hakki yoktu. Yani simdiki karisida o vicdansiz babasida umrumda degil. Gidip icraya verdim dun zaten. Bundan sonra hicbiri umrumda degil. Babayla muhatap falanda olmam zaten. Kizima elimden geleni yaparim.gerisi rabbim cikarsin yavrumun hakkini. Maddi ne verirse versin o bile kızımın baba varken yokluk cekmesinin ucte bir telafisi olmaz.. ve benim durumumda olanlar hatta anne olanlar anlar. Bi parka gotursen kizini ordaki babalara cocugum her baktinda icim kizim icin nasil aciyor. Tek yapabilcegim allaha havale etmek.

Seni çok iyi anlıyorum. Hem de çok. Aynı acıları yaşıyorum. Oğlum "ben neyin cezasını çekiyorum" diyor. Tüm bunları açıklama sorumluluğu da bana kaldı. Söyleyecek birşey bulamıyorum. Allah yardımcımız olsun. Allah evladımızı bize bağışlasın.

Yaşın,evlenip boşanmış,çocuklu tek başına mücadele veren bir kadın için çok küçük.22 yaş nedir ki?İnsanın daha kendini hayata yeni hazırlamaya başladığı yaşlardır.
Anladığım kadarıyla eşin senden boşanmış.Sonrasında gitmiş evlenmiş çocukla ilgilenmemiş.Neden boşandığınızı bilmem ama düzgün bir karakteri olmadığını ve yalan konuştuğunu söylediğine göre,bu adamdan da düzgün,ilgili bir baba olmasını bekleme.Birkez adamın karısıyla bir telefon problemi yaşamışsın.Şimdi kadını da yargılayamayız.Adamın senin için kadına neler anlattığını bilmiyoruz.
Ben bu adamın seni unutamadığını filan düşünemiyorum.Sana söyledikleri de heyecan de,zarf atmak de,o an ki ruh hali de ne dersen de.Unutamayan seven adam bir bahane bulur gelir göürür ilgilenir,en azından arar sorar.Arada çocukta var.Sen mesaj atınca yok unutamadım yok bilmem ne gülünç kalıyor biraz.Ya kafası iyiydi,ya hatunuyla kavgalaıydı ya da gerizekalı.
Bak canım madem çalışıyorsun evladına tek başına sahip çıkıyorsun.Kimseyi babalık yapmak için manevi yönde zorlayamayız.Maddi yönde hukuk var.Kanuni olarak alırsın.Çocuğun babasıyla görüşmeni gerektirecek durumlarda,çocuğun babaannesi,dedesi,mcası,halası,kuzeni,ortak eş dost arkadaş akraba hiç mi kimse yok.Hiç mi kimse çocuğu görmüyor.Veya hiç mi ortak kimseyle iletişimin yok.Onunla haber gönder.Böyle biri yoksa dahi,bırak umursama.Sen ona babalığı öğretecek değilsin.Çocuğun için üzülüyorsundur haklısın ama,nice babasız hatta babası ölen yavrular da var.Hatta evde baba olupta bostan korkuluğu vazifesinde olanlar da var.Çocuğa uygun bir dille,onun anlayacağı şekilde yavaş yavaş babasıyla ayrı olduğunuzu empoze edersin.Zaten babaya da çok alışkın değil sanırım.Belki o zaman daha zor olurdu.Bence hiç iletişime girme.Hukuki yolla haklarını al ama.

Allah kolaylık ve güç versin size

İşte bazen sırf bu yüzden devam ederiz ..çocuklar ben neyin cezasını çekiyorum demesin diye

Aynen öyle. Bende bosanmadan once neler ettigi halde kapıyı cekip gelmedim babamn evine. Hep bekledim kizim icin düzelir diye. Tabi benim alttan aldığımı gördükçe eziyet asaglama vs fazlalasti. Sonra baktiki olmuycak bosanalim dedi. Yani hem suclu hem güçlü. Bazen yaptıkları aklıma gelince neden diyorum bunca asaglamasini bekledim. Ondan önce davranip ciksaydim o evden. En azından canım bu kadar yanmazdi. Bazende kizima bakinca iyikide sonuna kadar direnmisim diyorum. En azından büyüdüğününde yavrum gerçeği gorcek. Bende vicdanen biraz daha rahatim sonuna kadar dayandim. Hatta o kadar direndimki arkadaslar verem hastaligina yakalandim üzüntüden onla evliyken.ne olcaz diye dusunmekten. 1:5 ay hastanede kaldim.kizim daha 5 aylikti ozaman. Ben hastanedeyken bile kizimla ilgilenmedi. Benlede oylesine tabi. Ama ben aptal hastaneden cikinca akillanmayip tekrar döndüm ona pismanim dedi kandirdi. Yine az zaman sonra kapinin onune koydu. Defalarca yikildim. Şimdi diyorumki neden bu kadar körmusum bilmiyorum. Simdi bunlari neden yaziyorum bilmiyorum ama dertlesmek istedim. Belki garip gelcek size farkli bi baslikla konu acmistim ama simdi icimde tutamadim öyle paylasmak istedim. Ama suan kizimla onsuz mutluyuz cok şükür.calisiyorum kendi ayaklarimin üzerinde durabiliyorum. Kizima en güzel sekilde bakiyorumda. Ondan tek istedigim kizimin pskolojisi icin onla ilgilenmesiydi ama actigim konuda gördünüz adamın niyeti baska. Oda gecti cok sukur. Ne kaziklarini yedim ben onun hersey beklerim. Zaten varligi bizim icin yokluktu.buda daha aciydi. Simdi baskasiylada evli naparsa yapsn beni ilgilendirmiyor. Yanliz kizimin ahini koymasin rabbim. Nafakayida icraya verdim. Maas haczi daha hic almadim bakalim hayirlisi. Tesekur ederim arkadaslar destekleriniz icin.

Seytan diyorki git msjlari eski esine goster gorsun nasil bir pislikle evli. Ama allahtan korkuyorum yuva bozmaktan..

Yuva bozmakla ne ilgisi var canim dger kadininda arkasindan neler dondugunu bilmeye hakki yokmu mesajlari goster kanit olmadan soylersen asil o zaman yuva yikan gibi gorurler seni araya baskasini sok ne bilim ayrilanlarin cocuk icinde olsa konusmalari yanlis bence sende evlensen yeni kocan varken eskisiyle konusurmusun cocuk icinde olsa her turlu imkan var muhakkak yardim isteyeblcen birileri olmali sadece senin soylediklerini iletcekler o kadar sen konusma bosver sende evlensen ve eski kocan yeni kocandan ve senden utanmadan tekrar oyle mesajlar atarsa nolur ben olsam kan cikaririm boyle seylerin medeniyetide olmaz boyle davranan gerek erkek olsun gerek kadin acimican yeni karisini aldatmak ve seni blmem ne yerine koymak gibi bsey bu eski kocan tarafindan boyle gorulmek igrenc bsey cocugunu sevse sen aramadan sahip cikar nafaka vermesede cocugunu bi yerlere goturup ufakta olsa bseyler alir gezdirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…