cnm tabiki nafakasını alsın. diğer sayfalara bakarsan nafaka konusunda biraz bilgi verdim. Ama ilgisiz insan sen ne yaparsan yap ilgisiz. kadının değil eski eşin arayıp sorması gerekirdi. maalesef ki aramıyor ve kadın ondan ortak çocukları ilgilenmesini istiyor. çocuğunun ruh sağlığı için olabilir. ben sadece empati yaptım.
diğer eş açısından . baştan düşünseydi diyemeyizki. bizde 2. eş olabilirdik. ben şahsen çok üzülürdüm. eşimi kıskanırdım. çünkü sonradan birleşen bir çok eş var. korkmuştur yeni eş. yaşamadan bilemeyiz tabiii. belkide yeni eş gıcıktır. dedimya hepimiz içimizden geldiği gibi yorum yapmaya çalıştık
cnm ben konu sahibi sürekli arıyor gibi bişi demedimki. sadece yeni eş sürekli arar diye korkmuştur dedim. Allah yeni eşe de eski eşe sabır versin diyorum. çünkü ikisinin işide aynı derecede zor bana göre
kaybedince kıymetlenme durumu..
yazık...
karaktersiz bi adammış...
Ben hiç bir şeyi zorla olmayacağını düşünüyorum. Burda bazı arkadaşlar kızı var sonuçta, o yüzden siz ona hatırlatın babalığını gibi buna benzer şeyler yazmışlar da... Zaten adam sorumluluk sahibi olsa idi, işi bu raddeye getirmezdi. Boşansa da kızı ile ilgilenir, en azından nafakasını öderdi. Bir insana zorla sorumluluk veremezsiniz, zorla da baba yapamazsınız. İte kalka yürümez bu iş. O sadece biyolojik baba olarak kalmak istiyor anladığım kadarıyla. Bence yapılacak tek şey var, o da bu adamla bağı tamamen koparmak ve hakkınızı kanuni yollarla aramak. Babalık görevini üstlenmeyen bir insanla bence artık bağın devam etmesi de gerekmez. Bırakın kızınızı görmek için o çabalasın. O uğraşsın. Siz aramayın onu. Sizin aramanızı bu tip karaktersizler şöyle anlar: kızı bahane ederek benimle görüşmek istiyor.... Kafaları böyle çalışıyor çünkü.
Allah kahretsin yaaa. ben yeni eşe acıdım daha çok. işte diyorum boşanmış erkekle evlenilmez diye.(istisnalar hariç)
sen helal süt emmiş olmasan al işte karısını aldatacak pislik. daha yeni evliler. kız ne umutlarla ne hayallerle evlendi kimbilir yazıkkkkk.
cnm sana gelince pas vermezsin olur biter. çocuğuyla ilgilen diye de arama. istese kendi ilgilenirdi zaten. sen çocuğuna yetersin.
mutluluklar :)
Zaten bende aynen oyle dedim. Kizimla ilgilenmen disinda hic birsey olamaz. Hicbir beklentimde yok kizimdan baska. Ben bikere o adama asla guvenmem. Kizimin babasi malesef. Bu kisilikte basit biri.. ama arkadaslar gercekten arada kaldim. Kizim buyudukce degisik sorular sormaya basladi. Onu öyle gördükçe çok üzülüyorum. Ama babada is yok. Yani bugun ben ararim gelir gormeye belki. Ama sonra kimbilir nezaman keyfi olur. Buda kizimin psikolojisini nasl etkiler bilmiyorum. Artik bi duzene koymam gerekli.soyle dusunuyorum. Ayrildiktan sonra kizimin babasi bikez bile kizimla dolu dolu ilgilenmedi hep bahanelerle. Sonra kızını duzene koymadan hemen gidip evlendi.onu hic dusunmedi. Ben ise kizim icin hemen evlenmedim. Simdi zaten ilgilenmiyor.ilgilensede ben hic vermeyim sonucta babaya guvenmiyorum. Kizima nasil davranilcak bilmiyorum.. bastan kizini dusunmesi gerekirdi. En azindan bigun kiziyla vakit gecirseydi anlardim. Onceligi kizima vermesi gerekmezmiydi. Sonra tabikidr evlenmesi hakki. Ama duzgun yapmasi lazimdi..yanlismi dusunuyorum bilmiyorum. Kizima haksizlik yapmak istemiyorum. Nasil yapayim kizimi duzene koymam gerekli. Bazi arkadaslar yanlis anliyor. Ben ne o adamin nede evliliginin derdindeyim. O karakterde birinden kurtulduguma sukrediyorum. Yasayan benim sonucta. Basina gelmis olanlar varsa lutfen yardim edin. Neyapmaliyim?
beni istediğin anda arayabilirsiniz demesi maddi açıdan değil özlemiş anlayacağın!!..seni hem boşuyor başkasıyla nikah kıyıyor senide metres yerine koyuyor..böylesine 1 değil 2 değil 5 kadın bile yetmez..karısına söyle bu sözleri..gerçi böyle adam o kadınıda kandırır ben söylemedim der..Mrb arkadaslar. Oncedende yazmıştım. 3 yil oldu bosandim. 3 yasinda kizim var. Kızımın babası hic ilgilenmez. Nafaka bile ödemiyor. Ve suan evli. Banada telefonum acik bir isteginiz oldugunda arayabilirsiniz falan demisti. Ve ben calisiyorum bir taraftan kizimada yetismeye calisiyorum. Dun artik yeter dedim. Msj attim kizinla ilgilenirmisin lutfen dedim.. geri döndü tamam dedi. Sonrasinda bana seni çok özledim. Seni hiç unutamadim. Hic aklimdan cikmadin falan dedi. Hatta goruselim ayarla lutfen dedi..Sasirdim ama beklerimde ondan.cunki daha oncede kizimla ilgili gorusmemizde tam boyle demesede bu tarafa bir yonelme vardi. Tepki verdm tabi nasıl konusuyosun esine haksizlik degilmi bu falan dedim. Ben onu aldatmiyorum senle bir gecmisim var sonucta dedi. Ben asla oyle bisey yapmiycagimi evli adamla isim olmuycagini ve yanliz kizim icin muhatap oldugumu soyledim. Tepkimi verdim.. yani bu nasıl mantik. Bosanmayi isteyen kendisiydi. Simdi beni ne yerine koyuyor anlamiyorum. Cokta sinirlendim..yani ben kizim icin onunla muhatap olamiycakmiyim. Hem ben oyle anlamasina sebep hiç bir davranışta bulunmadım. Kimseyi dusunmuyor hersey onun isteginde olcak sanki.Bugun sakin kafayla dusununce birazda sukrettim boyle bir adamdan kurtulduguma. Daha yeni evli sayilir. Rabbim esine yardım etsin..kimbilir banada yapmistir belkide.. ben kızım diyorum o ne diyor. Offf...
Zaten bende aynen oyle dedim. Kizimla ilgilenmen disinda hic birsey olamaz. Hicbir beklentimde yok kizimdan baska. Ben bikere o adama asla guvenmem. Kizimin babasi malesef. Bu kisilikte basit biri.. ama arkadaslar gercekten arada kaldim. Kizim buyudukce degisik sorular sormaya basladi. Onu öyle gördükçe çok üzülüyorum. Ama babada is yok. Yani bugun ben ararim gelir gormeye belki. Ama sonra kimbilir nezaman keyfi olur. Buda kizimin psikolojisini nasl etkiler bilmiyorum. Artik bi duzene koymam gerekli.soyle dusunuyorum. Ayrildiktan sonra kizimin babasi bikez bile kizimla dolu dolu ilgilenmedi hep bahanelerle. Sonra kızını duzene koymadan hemen gidip evlendi.onu hic dusunmedi. Ben ise kizim icin hemen evlenmedim. Simdi zaten ilgilenmiyor.ilgilensede ben hic vermeyim sonucta babaya guvenmiyorum. Kizima nasil davranilcak bilmiyorum.. bastan kizini dusunmesi gerekirdi. En azindan bigun kiziyla vakit gecirseydi anlardim. Onceligi kizima vermesi gerekmezmiydi. Sonra tabikidr evlenmesi hakki. Ama duzgun yapmasi lazimdi..yanlismi dusunuyorum bilmiyorum. Kizima haksizlik yapmak istemiyorum. Nasil yapayim kizimi duzene koymam gerekli. Bazi arkadaslar yanlis anliyor. Ben ne o adamin nede evliliginin derdindeyim. O karakterde birinden kurtulduguma sukrediyorum. Yasayan benim sonucta. Basina gelmis olanlar varsa lutfen yardim edin. Neyapmaliyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?