Evli eski eşin saçmalıklari....

kadının ne söylediklerinde, ne de anlatımında bir yanlışlık yok. bazı arkadaşlar neden bonbardımana tutmuş anlamış değilim.

arkadaşım bu olay, o adamla ayrılmanın ne kadar isabetli bir karar olduğuna delil olmuş. nafakanı söke söke al. böyle baba olmaz olsun. sen kızına yetersin.

evet ama ilgilenmiyosa da elinden geleni yapacak ilgilensin diye
burda konu kadın değil ki küçük kızının ruh sağlığı
babası tarafından aranmamak sorulmamak ne kadar incitici olacak yaralayacak o çocuğu ilerde
sırf muhatap olmak istemiyo diye de çocuğunun babasız gibi büyümesine göz yumamaz kadın
ayrıca eski eşi de çağırınca çocuğu görmeye geliyo izlenimini aldım ben
çocuk büyüyene kadar bu şekilde devam edecek mecburen

ayrıca burda madur olan konu sahibi
ben onun bazı üyeler tarafından niye suçlandığını anlayamadım
ayrıca baştan düşünseydi diyebiliriz yeni eş için sonuçta ortak çocukları var tabiki araşıp görüşecekler zaman zaman
onun için de zordur tabiki ama önceden kabul edip sonradan mızıkçılık yapamaz
o yüzden bi daha aramasın diye terslemeye hakkı olmadığını düşünüyorum
bunlar duman yoluyla haberleşecek değiller ya adam ilgilenmiyo mecburen kadın arıyo işte
kadınca bi kıskançlık olabilir tabiki anlıyorum ama benim anlamadığım yeni eşin kıskanmasının normal karşılanıp konu sahibinin şu anki duygularını garip karşılaması
oda kıskanmış olabilir öfke duymuş olabilir intikam almak istemiş olabilir herşey olabilir bazı üyeler bu konuda suçlayıcı konuştu ben de o yüzden sinirlendim
duruma sadece yeni eş açısından bakmak büyük haksızlık olur

arama konusunda da kadın zaten çok acil durum durumlarda arıyomuş evlendiğini bile duymamış
daha ilk aramada eşi tarafından terslenmesi çok saçma geliyo bana sonuçta kadın sürekli bi şekilde arayıp mesaj atmıyo ki o yüzden öyle söyledim rahatsız olması gereken bi durum olmamış diye

Son düzenleme:
kaybedince kıymetlenme durumu..
yazık...
karaktersiz bi adammış...

Hazımsız erkek modeli. Hayata bir ortak paydanız var, kızınız ve bir kız çocuğunun en ihtiyaç duyduğu rol model anneden sonra babadır. Babanın eksikliği başka şekilde maalesef dolmaz. Bunu anlaması biraz zor gibi, siz dik durmaya devam edip anlatmalısınız ya da bir aile terapistinden yardım almasını sizin eş olarak görevlerinizin bittiğini bu saatten sonra ancak annelik ve babalık görevlerinizin devam ettiğini sürekli hatırlatmalı, hatırlattırmalısınız. Bu beyfendinin ailesi yok mu? Nasıl bu kadar sorumsuz olabiliyor. O çocuk babanın evinden gelmedi ya...

Ben hiç bir şeyi zorla olmayacağını düşünüyorum. Burda bazı arkadaşlar kızı var sonuçta, o yüzden siz ona hatırlatın babalığını gibi buna benzer şeyler yazmışlar da... Zaten adam sorumluluk sahibi olsa idi, işi bu raddeye getirmezdi. Boşansa da kızı ile ilgilenir, en azından nafakasını öderdi. Bir insana zorla sorumluluk veremezsiniz, zorla da baba yapamazsınız. İte kalka yürümez bu iş. O sadece biyolojik baba olarak kalmak istiyor anladığım kadarıyla. Bence yapılacak tek şey var, o da bu adamla bağı tamamen koparmak ve hakkınızı kanuni yollarla aramak. Babalık görevini üstlenmeyen bir insanla bence artık bağın devam etmesi de gerekmez. Bırakın kızınızı görmek için o çabalasın. O uğraşsın. Siz aramayın onu. Sizin aramanızı bu tip karaktersizler şöyle anlar: kızı bahane ederek benimle görüşmek istiyor.... Kafaları böyle çalışıyor çünkü.

evet görmek,ilgilenmek isteyen her şekilde ulaşır ilgilenir.zorlamayla olacak işler değil.

eski eş aynen dediğin gibi anlam çıkarmış.kızı bahane ediyor diye düşünmüş

Ne kadar çok yüklenmişsiniz konu sahibine

22 yaşında gencecik bir anne, insanların daha öğrenci olduğu yaşlarda. Eski eşine kızarda, hırs da duyar hatta bazen özler. Hayatının baharında bir genç kadın. Eski eşi evlenmiş, düzenini kurmuş, kendisi nafaka bile almadan çocuk büyütmeye çalışıyor, çocuğun duygusal eksiklikleri de cabası. Evlat çok kıymetlidir muhakkak ancak tek başına yüklenilmiş koca bir yük var. İnsan her şeyi hissedebilir, adı üstünde insan ve bu duyguların hepsi insani.

Tüm boşanmış kadınlar sorumsuz eski eşle bir tür mücadele vermiştir. Çünkü istisnalar olsa da erkeklerin geneli kadınla birlikte çocuktan da boşanıyor, insan bu kadar kıymetli evladın babasızlık çekmesine kolay mı dayanır, tabi ki çaba sarf edecektir evladı babasının hayatında gereken yeri bulsun diye, çocuk sadece nafaka ile büyümüyor.

Üzme kendini konu sahibi, belli ki adam tinetsiz ve fırsatçı. Ben sende bir hata görmedim, Allah yardımcın olsun

Senin kocanda adam değilmiş kurtulmuşsun şükret , mesajları falan gösterme olay döner dolaşır sana kalır.
Allah hakkında bundan sonra hayırlısını versin.

Ayrıca çocuğu olan adamlarla evlenip de adamlar çocukları için eski eşleriyle konuştuklarında sorun yapacak insanlar ne diye boşanmış adamla evlenir ? İnsan kaldıramayacağı şeyi yapmasın ya . Hazmedemeyeceksen evlenmeyeceksin . Aşkından ölmezsin ya. Yani anlamıyorum hem bile bile evleniyorsun hemde burnun aşağı eğilmiyor. Buda notum olsun.

belki babasina bir evladinin oldugunu hatirlatmakda annenin gorevidir.
kadin yinede sikildigi icin yani kendisi icin msj atmamistir, yine cocugu uzulmesin diye msj atmis olabilir. Cunku babasida cocukla ilgilenmeli.

ama gercekten ne iyirenc bir durum olmus ya piff...

seni ne kadar zor bir duruma sokuyor. bu adamı hiçbir zaman hayatından çıkaramayacaksın kızından dolayı, maden düzgün davransın aranızda mesafeli bi medeniyet olsun... bence açıkça söyle kızımla ilgilenmenden başka senden birşey istemiyorum lütfen evliliğinin adabına uy tarzında.

Zaten bende aynen oyle dedim. Kizimla ilgilenmen disinda hic birsey olamaz. Hicbir beklentimde yok kizimdan baska. Ben bikere o adama asla guvenmem. Kizimin babasi malesef. Bu kisilikte basit biri.. ama arkadaslar gercekten arada kaldim. Kizim buyudukce degisik sorular sormaya basladi. Onu öyle gördükçe çok üzülüyorum. Ama babada is yok. Yani bugun ben ararim gelir gormeye belki. Ama sonra kimbilir nezaman keyfi olur. Buda kizimin psikolojisini nasl etkiler bilmiyorum. Artik bi duzene koymam gerekli.soyle dusunuyorum. Ayrildiktan sonra kizimin babasi bikez bile kizimla dolu dolu ilgilenmedi hep bahanelerle. Sonra kızını duzene koymadan hemen gidip evlendi.onu hic dusunmedi. Ben ise kizim icin hemen evlenmedim. Simdi zaten ilgilenmiyor.ilgilensede ben hic vermeyim sonucta babaya guvenmiyorum. Kizima nasil davranilcak bilmiyorum.. bastan kizini dusunmesi gerekirdi. En azindan bigun kiziyla vakit gecirseydi anlardim. Onceligi kizima vermesi gerekmezmiydi. Sonra tabikidr evlenmesi hakki. Ama duzgun yapmasi lazimdi..yanlismi dusunuyorum bilmiyorum. Kizima haksizlik yapmak istemiyorum. Nasil yapayim kizimi duzene koymam gerekli. Bazi arkadaslar yanlis anliyor. Ben ne o adamin nede evliliginin derdindeyim. O karakterde birinden kurtulduguma sukrediyorum. Yasayan benim sonucta. Basina gelmis olanlar varsa lutfen yardim edin. Neyapmaliyim?

Eski eşiniz gerçekten saçmalamış. Kendisi iki eşli erkeklere özenmiş. İşiniz zor çünkü bir kızınız var , araya gerekli mesafeyi koyun. Cevap dahi vermeyin çünkü olumsuz bir cevap vermeniz bile onun için bir cevap olacaktır ve peşinizi bırakmayacaktır.

Herkes iyi anne baba olamıyor ne yazık ki. Tabii ki olması gereken en azından hafta sonları kızıyla severek, isteyerek doğru düzgün vakit geçirmesi. Ama adam istemiyorsa sürekli dürtüklemek çocuğun için de anlamlı bir sonuç çıkarmaz ortaya .

Bu durumda ısrarcı olmamanı tavsiye ediyorum; sen zaten boşanmakla çocuğunu yalnız büyütmeyi göze almışsın. Kızının psikolojisine de birşey olmaz merak etme; nice anne babasız büyüyen çocuklar var. Sen onun yanındasın sonuçta.

Sana düşen bu durumu çocuğun yanında dramatize etmemek, abartmamak, babasını ona kötülememek. Çok zor biliyorum normalmiş gibi davranmak ama normal davranmak zorundasın.

Zaten sürekli bir paylaşım yoksa çocuğun baba delisi olmayacağı için babam da babam diye tutturmayacak. O da çocuğu büyüdüğünde yaptığı babalık kadar evlatlık görecek. Sen iyi bir anne olmaya bak, müdahale edmeyeceğin şeyler için çırpınma.

haftasonu bigün buluşup bişeyler yapabilirsiniz bence bi iki saatliğine kızıyla ilgilensin sen bi yerde beklersin onlar vakit geçirir
ama haftada bi gün mutkala görmeli bence babasını
ne kadar kötü bi adama denk gelmişsin böyle
erkekler boşanınca çocukları da unutuyolar genelde sonra olan çocuklara oluyo hep bi tarafaları eksik kalıyo
eğer imkanınız varsa bi doktora danışıp yardım alın bence en doğru yönlendirmeyi onlar yapar

beni istediğin anda arayabilirsiniz demesi maddi açıdan değil özlemiş anlayacağın!!..seni hem boşuyor başkasıyla nikah kıyıyor senide metres yerine koyuyor..böylesine 1 değil 2 değil 5 kadın bile yetmez..karısına söyle bu sözleri..gerçi böyle adam o kadınıda kandırır ben söylemedim der..

sen çocukla ilgili sürekli arıyor msj çekiyorsan belki adam yanlış anlamış olabilir . sonuçta şu an başkasıyla evli bence bunu düşün . babası ilgilenmek zorunda ama kimseye zorla baba yapamazsın . içinden gelmiyorsa adam değilse senin pekde yapıcağın birşey yok . ben olsam tüm ilişkimi keserdim . nafakasını ödemiyorsa mahkemeye ver . gerisine karışma . sana bunları söylemesi belkide biraz gururunu okşamış gibi hiseetim ben . bilmiyorum hepimiz kadınız . unutulmadığımızı hissetmek hoşumuza gidebilir . ama bence hata yapma . msjları eşine göstermek bence hiç akıllıca değil . çünkü kadın seni suçlar . dediğim gibi bu adamı ne kadar kendinden uzak tutarsan o kadar mutlu olucaksın ...

Ben henüz boşanmadım, boşanma aşamasındayım. 8 yaşında da bir oğlum var. Baba evi terk etti. Oğlumun dersleri çok kötü oldu, laf söz dinlemez, agresif bir çocuk oldu. Sürekli ağlayan... Neyse çocuk psikoloğuna gittik. Ben bu sorunlarla uğraşırken baba bir gün olsun arayıp birşeye ihtiyacınız var mı diye sormadı. Birgün dayanamayıp senin gibi aradım. Oğlum çok kötü dedim, nesi var ki dedi hiç ciddiye almadı. Ertesi gün geldi, sadece 2 saat durdu, onda da saatine bakıp durdu. Çok mutluydu, toz pembe bulutların üzerindeydi. Bizse perişan acılarla dolu idik. Benim oğlumun durumunu anlatmam için babayı aramamı babası yanlış anladı. Benim eve gelmesi için çocuğu kullandığımı düşündü. Neyse bir sürü acılar yaşadık, hala da yaşıyoruz. Tek başıma tüm sorumluluk üstümde kalakaldım. O gün anladım ki babayı aramam hiç de doğru değil. Ben arayarak zorla görüştüreceksem, bu iş olmaz dedim. Adamı zorla baba yapamam dedim. Herşeyi sineye çektim. Şu an oğluma hem babalık hem de annelik yapıyorum. Ben başka bir çözüm bulamadım arkadaşım. Allah yardımcımız olsun.

baba babalık yapmak istese sizin söylemenize gerek kalmaz iki eli kanda olsa gider çocuğunu görür nafaka konusuna gelince hukuki yollara başvursaydınız ama sanki gururunuz okşanmış gibi eski eş tarafından arzulanmak hatta canınız adamın yeni eşine hafiften nispet te yapmak istiyor gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…