Evli eski eşin saçmalıklari....

Arkadaslar gercekten yasamayan bilemiyormusya. Oyle iste. Beni yanlis anlamissiniz. Ben evlendigini bile bilmiyordum. Ben arsiz bir insanmiyimda devamli arayip rahatsiz edeyim. Oyle bisey yok.. karisi ilk konusmamizda bunu yapti. Kendince haklidir. Ama benim ne sucum var. 22 yasindayim daha ve cocugumu tek basima yapmadim. Yanlizca ondan ben calisiyorum kzm rhtszdi onu doktora falan goturmesini istemek icin aramistim. Buna hakkim var bence.. bi arkadasin dedigi gibi eski esimi sevseydim farkli olurdu..

cnm yanlış anlama . seni üzmek istemedik. ama empati yapalımmmm. belki sen haklısın ama o kızın yerinde olsan ne hissederdin.

bişi düşünmeden ve yapmadan önce kendimizi onların yerine koyarak hareket etmeliyiz bana göre. O adamdan baba olmaz. bence kendi başının çaresine bak. muhatap olma

Mutlu olmanı dilerim :)

canım ahlaki yönden tabiki hoş değil
beni yanlış anlamışsın
diğer arkadaş fırsatın neyini değerlendirecek gibi birşey yazmış ben onun için cevap olarak yazdım
yoksa gitsin kadına göstersin demiyorum tabiki

ama kadının üstüne gidilmesi beni rahatsız ediyo
adamı terslemiş zaten yüz vermemiş ki ne diye zorla sen ondan hoşlanıyosun hala birşeyler hissediyosun diğer kadını kıskanıyosun gibi cümleler kullanılıyo
hayır yani kadının aklında yoksa bile zorla aklına düşecek

bana kalsa kendisiyle alakalı hiç muhatap olmamalı
ama çocuğun sağlığını da düşünmek zorunda
zorla da olsa arada sırada babasıyla görüşmeli bi çocuk nafakasını da almalı kanun yoluyla
ben öyle aramanın manası yok diyip kestirip atamam
kendi çocuğumun ruh sağlığını düşünürüm öncelikle
babası varken neden babasız gibi yaşasın
adam beş para etmez biri ama çocuğnu hiç görmek istemiyo da değildir heralde
yeni eşi rahatsız oluyo olabilir ama bunları çocuklu bi adamla evlenirken göze alması lazımdı
kendine saygı bekliyosa karşı tarafa da saygı gösterecek öyle ilk aramada terslemek hiç hoş değil bence

kadının sürekli aradığı nereden çıktı ben de onu anlamadım
kadın iki güne bir mesaj atıyorum demiyo ki
aksine nadiren arıyo gibi geldi bana

Son düzenleme:
ne gerek var aramana muhattap olmak istemiyosan ver mahkemeye herşey usulüyle kuralıyla olsun eğer gerçekten çocuk için arıyosanyeni eş bunu anlardı bence tepki vermezdi yanlış bişey düşündürmüş olabilirsin karşındakilere :26:

Arkadaslar ben yeni esinin oyle anlamasina neden olcak bisey yapmadim eminim. Firsat derkende lutfen iyi okuyun degerlendircem demedim zaten.. konuda eski esin sacmaligi yanlz yeri geldi diye yeni esten bahsettim. Rabbim iyi etsin beni ilgilendirmez..

ben fırsat bekliyosun gibi bişey yazmadım. bekar olduğunu sandığın için farkında olmadan yanlış anlaşılcak şekilde aramış olabilirsin dedim

Dikkatli okuyun lutfen. Ben msjlari gostermisim gibi tepki vermissiniz. Ama ben allahtan korkmasam yani oda benim gibi kadin sonucta diyerek yapmiyorum dedim..

Simdi bu konu esinin kizinla ilgilenmemesi temali mi,yoksa esinin sacmaliklari mi ben hala tam sorunu cozemedim.

ben fırsat bekliyosun gibi bişey yazmadım. bekar olduğunu sandığın için farkında olmadan yanlış anlaşılcak şekilde aramış olabilirsin dedim

Firsati degerlendirmek kalibini aynen o kullandi zaten.biz hic birimiz firsatcilik vs telafuz etmedik.

Öncelikle iyiki bosanmis ve böyle bi Adamdan kurtulmussun gercekten cok karaktersiz biriymis...

Onu aldatmiyorum SENINLE BIR GECMISIM VAR MANTIGI ERKEKLER icok cok iyi bir bahanedir ... kendisne sakin yüz verme...

Simdi bu konu esinin kizinla ilgilenmemesi temali mi,yoksa esinin sacmaliklari mi ben hala tam sorunu cozemedim.

Kizimla ilgilenmemesi ve ustune yetmez gibi yaptigi sacmalik. Canim benim bir arkadas yazmis. Firsati degerlendirdigimi dusunmus. Yani o msjlari karisina gosterdigimi falan.Hatta bunun tartismasini bile yapmislar. Ben oyle bisey yapmadim yanlis anlasilmis sanirim. firsat falan yok.. bende o karakterde degilim.

azire sen kendini güzel ifade ettin eğer eski eşinin dediklerinden memnun olsaydın böyle bi konu açmazdın ki.

Canım senin demenle ilgilenecekse çocukla ilgilenmesin zaten tama çocuğun babaya ihtiyacı var ama bu adam çocuğunu bile arayıp sormuyormuş dediğinize göre sizin zorlamanızla aramasına sormasına gerek yok zoraki olur şimdi anlamasa bile ileride çocuğunuz sizin zorunuzla görüştüğünü anlayacak. Bence nafaka almamanız hata mahkemeye verin alın nafakanızı yüz yüze gelmezsiniz zaten hesaba yatar. Siz mesaj atmayın görüşmek istiyorsa sizi arar görüşürüz kapıdan verir çocupu alır muhatap olmazsınız ama madem aklı sizdeydi siz mesaj atmadan önce neden kendisi böyle şeyler yazmadı siz yazınca mı anladı hala birşeyler hissettiğini sonuç olarak bu zamana kadar sizi rahatsız etmemiş, kapınıza dayanmamış, mesajlar atmamış eşini aldatacak olsa kendisi sizi arar hatta çocukla görüşmek istiyorum bahanesiyle gelirdi evinize sürekli. Ama çocuğu kulşanarak bile bunu yapmamış sizin çocuğunla ilgilen lütfen gibi gayet soğuk bir cümleden mi esinlenmiş şimdi onu anlamadım ama muhatap olmamakta fayda var.

kimse yanlış anlamadı
bi arkadaş senin kullandığın fırsat kelimesi ile ilgili bi youm yapmıştı
biz de onun üzerine örnek verdik bikaç arkadaş
senin anlatımında bi sorun yok yani

konu sahibi arkadaşım işin büyüsü ayrılmaktaymış demekki.eski eşiniz gizli saklı yasak ilişkilerden hoşlanıyor heyecan veriyor demekki .kendinin olan değilde kendine ait olmayanlar ilgisini çektiğine göre ahlaksızın tekiymiş.bence sert bir dille uyarın ..böyle yapacaksa çocuk için dahi olsa hiç aramayacağınızı söyleyin.düzgün bir baba olarak çocuğunla ilgilenecekse ilgilensin sizi elde etmek için çocuğu kullanmaya çalışmasın ayy sinirlendim

canım bakma bazılarının yazdıklarına... millet bir cümleden kıl kapar olmuş... tabiki kızın için arayacaksın eski eşini konuşacaksın. o adam bir anlamaz iki anlamaz üç anlamaz sonra senin niyetinin sadce kızın olduğunu anlar. zorlada olsa kızınla ilgilendireceksin. kızın için yapacaksın. sen guru yapıp çocuğunu harcayamzsın. sen annesin öyle bir lüksün yok. o adam zorlada olsa çocuğuyla ilgilenecek sen dürteceksin sürekli. hiç guru yapma. benim annem babamda ayrıydı.. annemin gururu şu an el gibi olan bir babaya sahip olmama neden oldu. az ilgileneydi zorla ilgileneydi de ilgileneydi... sonra bi arkadaşımın annesi bana demiştiki "ben annenin yerinde olsam babandan gelen hiçbişeyi istemem, çalışıyor sonuçta" çok zoruma gitmişti annemi koyduğu yer beni çok üzmüştü. dilerim kendi başınada gelir diye çocukken beddua etmştim. aldırma kimseye kızın daha önemli.

cnm tabiki nafakasını alsın. diğer sayfalara bakarsan nafaka konusunda biraz bilgi verdim. Ama ilgisiz insan sen ne yaparsan yap ilgisiz. kadının değil eski eşin arayıp sorması gerekirdi. maalesef ki aramıyor ve kadın ondan ortak çocukları ilgilenmesini istiyor. çocuğunun ruh sağlığı için olabilir. ben sadece empati yaptım.

diğer eş açısından . baştan düşünseydi diyemeyizki. bizde 2. eş olabilirdik. ben şahsen çok üzülürdüm. eşimi kıskanırdım. çünkü sonradan birleşen bir çok eş var. korkmuştur yeni eş. yaşamadan bilemeyiz tabiii. belkide yeni eş gıcıktır. dedimya hepimiz içimizden geldiği gibi yorum yapmaya çalıştık

cnm ben konu sahibi sürekli arıyor gibi bişi demedimki. sadece yeni eş sürekli arar diye korkmuştur dedim. Allah yeni eşe de eski eşe sabır versin diyorum. çünkü ikisinin işide aynı derecede zor bana göre

Dikkatli okuyun lutfen. Ben msjlari gostermisim gibi tepki vermissiniz. Ama ben allahtan korkmasam yani oda benim gibi kadin sonucta diyerek yapmiyorum dedim..

cnm yanlış anlamadım yazdıklarını . çok ta dikkatle okudum . kıza mesajı Allahtan korkmasan göstereceğini söylüyosun. ben göstermenin etik olmayacağını söyledim. gösterdiniz gibi bişi yazmadım. siz okumuşsunuz ama anlamamışsınız sanırım.

Kadıncağız gelmiş dert anlatmış.
Yaptığı kötü bir şeyde yok ama içinde ki öfke yüzünden yine buradan anlaşılmadan iğnelenmeye başlanmış.
O bir eski eş ve kim bilir kocası ne hıyarlıklarla onu "eski eş" konumuna düşürdü.
Bu gün kızı ile ilgilenmeyen ve "eski eşini" hiç düşünmeden adi bir kadın konumuna düşürmeye çalışan bir adama karşı içinde öfke ve kin olması, öç almak istemesi çok normal.
Eğer şeytanın dediklerini yapsaydı belki o hareketi normal olmazdı ama bu bayan hiç bir art niyet güden hareket yapmamış sadece burada derdini açmış paylaşmış.
Zira o canı yanmış biri ve burada anlatmaya çalıştığı derdi bambaşka hem düştüğü konumu hem kızının durumunu paylaşmak amacıyla buraya gelmiş ve yazmış.
Biraz daha empati..

Güzel arkadaşım eski eşinin yaptığı çok yanlış ve snde farkındasın.
Şu an yapabileceğin en mantıklı davranış bu kişiye karşı haklarını hukukla savunmak.
Ve o mesajları sakla mahkeme de delil olarak kullanırsın.
O adamdan insanca haklarını istediğini ama bu kişinin size olan tavırlarını ispatlar ve mahkemenin çok daha çabuk sonuca ulaşmasını sağlarsın.
ALLAH kolaylık versin.

Madem konu hakkında bir fikriniz, hanımefendiye vereceğiniz bir yol, çare veya desteğiniz yok, ne diye her konuya atlayıp üstelik kendi kendinize şöyle olmuştur da sen ondan yapmışsındır diye hikayeler uydurursunuz bilmem ki.Şu hemcinslerimi hiç anlamıyorum bazen.İnsan konu açmaya korkuyor.

Konu sahibi arkadaşım, maalesef ki var böyle adamlar.Sizin tepkinizi merak ediyor da olabilir ama gerekeni yapmışsınız zaten.Siz doğru bildiğiniz yolda sağlam adımlar atmaya devam edin bence.Kızınız için mecburen görüşeceksiniz elbet, bu da hayatın acı gerçeklerinden biri.Allah yardımcınız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…