- 16 Mayıs 2014
- 1.824
- 1.251
- 83
- 39
- Konu Sahibi Gulgonca86
-
Balkonda piknik tüpün bulunsun
orada pişir ayrıca pişirip kv,kp davet etmen gerekecekti yaşlılar seni idare etmez hep sen onları idare edeceksin , sıkıntı bitmez altüst olunca , birde yaşlıların beslenmeleri çok farklı çünkü yaşlandıkça tad alma duyguları kayıba uğruruyor
Siz bu balik meselesini degilde keske aranizda ne oldugunu anlatsaydiniz icini dökmüş olurdun rahatlardinBen onlari yeteri kadar idare ediyorum zaten,onlar beni ne kadar memnun ediyo bi sormak lazim,benim ihtiyacim varken yanimda olmayan kv kp e digil balik yapip pisirmek,bir bardak su bile vereseim gelmiyor,ama Allah rizasi icin yapiyorum mecburen.
Herseyin hayirlisini isteyin ins olur yani demek istedigim kimsenin kalbi kirilmazdi bide hesap sorar gibi yukariya cikip yaptigimi begenmiyorsunuz demissin ne bileyim bana değişik geldi düşünceniz
Yanlis anlamissiniz,oyle demedim,kp kendi yapicakti catida,esimde bosver uzun surer demis,getirdi bana,sen yap diye ben baligi sevmemde yapmamda,yapmayida pek bilmem,gecenlerde yapmistim esim babasina goturmus,begenmemis,bende esime dedimki baban benim yaptigimi begenmiyo zaten annene ver o yapsin dedim,anneside duymus bole dedigimi kocasina solemis oda kizmis,yapmayin yemiyorum diye esime kizmis,oda geldi bana bagirdi,yahu adamin evinde gencecik karisi var,o niye yapmiyo cunku evi kokuyomus sevmiyomus,onunki evde benimki ahirmi? Daga yeni mutvak yaptirdim hersey yeni temiz niye balikla heryeri yag ediyim zaten beceremiyorum kizartmayi.
Hmm eltilerin ne yapıyor ya onlar yapsalarmisYanlis anlamissiniz,oyle demedim,kp kendi yapicakti catida,esimde bosver uzun surer demis,getirdi bana,sen yap diye ben baligi sevmemde yapmamda,yapmayida pek bilmem,gecenlerde yapmistim esim babasina goturmus,begenmemis,bende esime dedimki baban benim yaptigimi begenmiyo zaten annene ver o yapsin dedim,anneside duymus bole dedigimi kocasina solemis oda kizmis,yapmayin yemiyorum diye esime kizmis,oda geldi bana bagirdi,yahu adamin evinde gencecik karisi var,o niye yapmiyo cunku evi kokuyomus sevmiyomus,onunki evde benimki ahirmi? Daga yeni mutvak yaptirdim hersey yeni temiz niye balikla heryeri yag ediyim zaten beceremiyorum kizartmayi.
Siz bu balik meselesini degilde keske aranizda ne oldugunu anlatsaydiniz icini dökmüş olurdun rahatlardin
Hmm eltilerin ne yapıyor ya onlar yapsalarmis
Bence yapın arada, ne var sanki yaşlı başlı insanlar inanın sevabı çok büyük, onlarda birer Ata , sizi de anlıyorum ama nihayetinde siz gençsiniz daha kolay temizlersiniz balık kokusunu falan ...
Büyükler bazen cahilce çocukça davranabiliyorlar , siz onları uyandırın bir arkadaşın dediği gibi kılçıkları çıkarıp birbirine yapıştırıp mısırı unu tepsi içersine de kokmaması için sarımsak 10 dakikada pişiyor...
Kaynanaların kapı dinleme huylarıda var sen ona kurban gitmişsin , huzur bozan kaynana!
Hamsi alip gelmisler,aynen dedigim gibi yaptim butun kilciklarini temizledim unladim yagli kagida serdim yan yana,hic guzel olmadi yine
Borek aciyorum su baligu beceremiyirum.
Cok zor tabiki yasadiklariniz ins olur cocugun uzulme bende aile apartmanın da oturuyorum bilirim cok zor tabiki ama eger mutlu olmak istiyorsan yine her dedigini yapman gerekiyor çünkü belli zamandan sonra esinde o taraftan oluyor bu defa zehir.oluyor hayat boyle seyler balik yuzunden.uzmeyin kendinizide esinizideEsimden dolayi cocugumuz olmadi,2 kere ameliyat oldu esim,doktorlar aska olmaz dedi,evlatlik basvurusu yaptik,yasiniz kucuk dedi vermedi,tekrar hastaneler ilackar bir ev parasi doktuk,sonunda ikizlere hamile kaldim,tektim ilk 2 ay annemde kaldim sonra evde iyi kotu pisirip yiyodum iyi kotu is yapiyodum ikizdi cok zorlandim,kv birakip gitti yazligina,edim bir gun konusurken gulgonca86 cok kotu hic bisiy yapamiyoz dediginde bende hamileydim kimse yoktu tek basima buyuttum baktim demis,neyse dogum yaptim kaybettim,4 gun sonra geldiler yanima,kizinin bebegini 1 gunluk lohusayken alip kucagina karsima gecip bagira bagira sevdi,aglaya aglaya oldum o gun,bi gun hasta oldu grip cikmadim yanina,babasi esime kizmis annene yardim etmiyo bakmiyo demis,esimde benim karimda cok zor gunler gecirdi cok hasta oldu annem gelip baktimi demis,o gun bugun cikmiyodum dun kandil icin ciktim,cikmaz olaydim bugun balik muhabbeti yine benim basima patladi.
Hmm elti diye yazmissin bi mesajinda ondan yazmıştımEltim yok.kv nin eltisi var,benim 1 gorumcem var o kadar.
gene de eşin alayışlı bi adam ve seni ezdirmiyo anladığım kadarıylaEsimden dolayi cocugumuz olmadi,2 kere ameliyat oldu esim,doktorlar aska olmaz dedi,evlatlik basvurusu yaptik,yasiniz kucuk dedi vermedi,tekrar hastaneler ilackar bir ev parasi doktuk,sonunda ikizlere hamile kaldim,tektim ilk 2 ay annemde kaldim sonra evde iyi kotu pisirip yiyodum iyi kotu is yapiyodum ikizdi cok zorlandim,kv birakip gitti yazligina,edim bir gun konusurken gulgonca86 cok kotu hic bisiy yapamiyoz dediginde bende hamileydim kimse yoktu tek basima buyuttum baktim demis,neyse dogum yaptim kaybettim,4 gun sonra geldiler yanima,kizinin bebegini 1 gunluk lohusayken alip kucagina karsima gecip bagira bagira sevdi,aglaya aglaya oldum o gun,bi gun hasta oldu grip cikmadim yanina,babasi esime kizmis annene yardim etmiyo bakmiyo demis,esimde benim karimda cok zor gunler gecirdi cok hasta oldu annem gelip baktimi demis,o gun bugun cikmiyodum dun kandil icin ciktim,cikmaz olaydim bugun balik muhabbeti yine benim basima patladi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?