Evli hanimlar toplanin

Durummleyla

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2018
2.692
2.425
83
Merhaba hanimlar forumda okadar cok sorun okuyoruzki kimi kocasinin okuz oldugunu kimi ince olmadigini kimi kocasinin onu sevmedgni herkes kendi kocasini ve evliligni sorguluyo baktm.yer yer bu okuzluk benm kocamdada var dedm yer yer yok artk bu kadar olmaz dedim.gelelim meseleye kocasi odun olanlar sevilmedigni dusunuyo gercekten kocasi kibar olmayan dusuncesz adamlar eslerini sevmiyor mu gercek es dedigin ne

Merhaba hanimlar forumda okadar cok sorun okuyoruzki kimi kocasinin okuz oldugunu kimi ince olmadigini kimi kocasinin onu sevmedgni herkes kendi kocasini ve evliligni sorguluyo baktm.yer yer bu okuzluk benm kocamdada var dedm yer yer yok artk bu kadar olmaz dedim.gelelim meseleye kocasi odun olanlar sevilmedigni dusunuyo gercekten kocasi kibar olmayan dusuncesz adamlar eslerini sevmiyor mu gercek es dedigin ne
Bunları o öküzlere sormak lazım :işsiz:

Eş dediğiniz kişi diğer yarınızdır. Hayatınızın önemli bir parçasıdır. Hal böyleyken, kaba davranışları da olsa bu kadar önemli konuma sahip birine “öküz” diye hitap etmek beni rahatsız ediyor açıkçası. Hiç tanımadığınız kişilere eşinizden bu şekilde bahsetmek doğru mu? (Bu şekilde hitap eden herkese söylüyorum)

Kaba bulduğunuz bu kişi zaten baştan beri öyledir. Sizler, evlenmeye odaklandığınız İçin gözardı etmişsinizdir. Kaba olan bir erkek, bin tane tüyo vermiştir kendisiyle ilgili. İnce eleyip sık dokusaydınız keşke; armutun sapı, üzümün çöpü deseydiniz. Ben öyle yaptım mesela ve mükemmel eşi buldum. Herkese tavsiye ederim. Ayrıntılara dikkat edin, yuvam olsun diye her önünüze çıkana potansiyel eş gözüyle bakmayın..

3 evlilik yaptım 3 üde bitti. Biri yalancı ve sorumsuzdu, biri aldattı biri de şiddet eğilimli çıktı. Ben kendi adıma doğru düzgün adam nedir nasıl olur bilemedim bulamadım. Ama etrafımda gördüğüm evliliklerde kadınların bazıları beklentilerini düşürüyor, evliliğim bitmesin çocuk var yada ekonomik bağımsızlığım yok deyip katlanıyor. Kimi dayak yediği, aldatıldığı halde boşanmıyor düzenini değiştirmemek için.
Kadınlar bilinçlendikçe evlilikten ve eşten beklentileri artıyor. Yavaş yavaş evlilik kurumunun gereksizliğine doğru kayıyor düşüncelerim benim artık. Hiç sorunsuz seviyorum seviliyorum diyene rastlamadım.

Benim esimde oyle romantik biri degil ama beni dusundugunu hissettiriyor hareketleri ile ne bileyim gelirken sevdigim seyleri alması,evde beni dusunerek hareket etmesi mesela uyursam ellemez cocuklara bakar kucuk ornekler belki ama boyle siralanir gider
gercek es ne diye sormussun bu cok goreceli bir kavram
Bence evlilikte en onemli sey kesinlikle saygi tartismalarimiz olsada bugun den bi gune birbirimize hakaret etmedik. Gururu incitecek bir soz soylemedik saka yollu dahi olsa
O yuzden evlilikte askdan cok size karsi tavri ve davranislari onemli

Erkeklere surekli okuz okuz demek de cok sıktı artik. Kadinlarin genel olarak erkeklerden cok sey bekledigini dusunuyorum. Sevgiliyken cikalim gezelim,hediyelere bogsunlar bizi,hesaplari odesinler,evlilik teklifine kameramanla gelsinler,ellerinden cicek eksik olmasin,hediyeler hep devam etsin,evlendikten sonra elimizi suya sokmayalim,evi mok gotursun,dolapta yemek olmasin ama askimiz hic bitmesin,koca eve gelince el ele tutusalim,kanepede yan yana oturalim,tvye telefona hic bakmasin hep bana baksin,elma soysun agzima versin,tuvalete bile kucaginda tasisin,hafta sonu yataga kahvalti getirsin vs vs
Bunlari yapmayana da okuz diyelim
Ne guzel dunya ;)

Erkeklere surekli okuz okuz demek de cok sıktı artik. Kadinlarin genel olarak erkeklerden cok sey bekledigini dusunuyorum. Sevgiliyken cikalim gezelim,hediyelere bogsunlar bizi,hesaplari odesinler,evlilik teklifine kameramanla gelsinler,ellerinden cicek eksik olmasin,hediyeler hep devam etsin,evlendikten sonra elimizi suya sokmayalim,evi mok gotursun,dolapta yemek olmasin ama askimiz hic bitmesin,koca eve gelince el ele tutusalim,kanepede yan yana oturalim,tvye telefona hic bakmasin hep bana baksin,elma soysun agzima versin,tuvalete bile kucaginda tasisin,hafta sonu yataga kahvalti getirsin vs vs
Bunlari yapmayana da okuz diyelim
Ne guzel dunya :KK66:
Iste bende onu diyorum acaba erkekler gercekten kaba mi yoksa biz kadinlar cokmu sey bekliyoruz kafamda deli sorular:)

Bu adamlar peki evlenmeden önce de mi öküzdü ?
Öküz olarak neler yapıyorlar mesela veya biz kadınlar olarak acaba tamamen masummuyuz ?

Iste bende onu diyorum acaba erkekler gercekten kaba mi yoksa biz kadinlar cokmu sey bekliyoruz kafamda deli sorular:)
Valla kadin olsun erkek olsun,normal insan evladi gormeyeli cok oldu benim ;)
Ama kadinlarin evlilikten beklentisi cok daha fazla.
Erkekten beklentiler yetmiyormus gibi uzerine de erkegin ailesinden beklentiler fazla
Evlenirken ev alsinlar,icini dayayip dosesinler,dugunun en iyisi ,gelinligin en guzelini yapsinlar,aile apartmanindan ev verdilerse kendileri tasi taragi toplayip gitsinler,cocuk olunca seferi gibigit gel yapip o cocuga baksinlar,ama hic bir seye karismasinlar,sus pus otursunlar istiyor kadinlar. Ha bu arada koca da calisacak,maasini kadinin eline sayacak,1 lira bile harcarken karisindan izin alacak ama kadinin calisip calismamasi tamamen kendi insiyatifinde olacak
Kimse de keriz degil,erkeklerin evlenmek istememesini cok iyi anliyorum. Erkek olsaydim kiyamet bekari olurdum sanirim ;)

Her evlilik kendi içinde özel, bir olmak,ortak bir hayatı güzel şekilde paylaşmak, incitmemek yeterlidir bence. Son yıllarda yaygınlaşan dizi furyası kadınların aklını karıştırdı bence. Cicili bicili, kutlamalı, jestli sürekli aşk böceği gibi evlilikler arar oldu insanlar. Kocanın verdiği değer tektaşlarla beştaşlarla ölçülmeye başladı. Lafa gelince düşünse yeterdi aman bir çiçekle gönlümü alsaydı deniyor ama çoğu yalan:))) buna karşılık adam hep çalışsın, didinsin,jestler yapsın ama kadına her iş çok gelsin. Yaşadığı evin işinden, kendi çocuğunun bakımından yakınan insanlar gördüm, tutturuyorlar adamda yapsın yardım etsin :)) evet yapsın erkekler de ev işlerine yardımcı olsun ama kadınlar bu kadar yükü taşıyan kocalarına ne kadar özen gösteriyor, bence hiç.
Evlilik yıldönümü kutlanıyor mesela şık şık şık resimler hooopp sosyal medyada bakın benim hayatım şöyle, adam konu mankeni. Anne olmak istiyorum bu benim hakkım eee adam konu mankeni:)))) gibi gibi çoğalır bu örnekler. Uzun lafı kısası kendimiz adamın hayatının odak noktası olmak istiyoruz ama adama duygusal açıdan sadece seviyorum diyoruz. Çok iyi bir evliliğim var ama bazen kendimi bile bu hataları yaparken buluyorum. Eğri oturup doğru konuşmak lazım , erkeklerin hatası yok mu tonla ama hata yapmak başka şey, öküz ya da odun diye nitelendirmek başka bir şey, hayat arkadaşıma öküzlüğü yakıştırıyorsam ben onun karısı olarak ne olarak nitelendirilirim değil mi:)))

Son düzenleme:
herşey köprüyü geçene kadar yani imzaları atana kadr gerisi tam bir odun ve iğrenç tipler oluyor heleki bazı adamlar kendilerini mükemmel karşısındakini sürekli değiştirmeye zorla bişeyleri yaptırmaya çalışıyor yapmazsan ya hakaret asssgilama var yada dayak

herşey köprüyü geçene kadar yani imzaları atana kadr gerisi tam bir odun ve iğrenç tipler oluyor heleki bazı adamlar kendilerini mükemmel karşısındakini sürekli değiştirmeye zorla bişeyleri yaptırmaya çalışıyor yapmazsan ya hakaret asssgilama var yada dayak
Aynen size katılıyorum. Çoğu erkek köprüyü geçene kadar iyi. İmzadan sonra gerçek yüzleri çıkıyor ortaya. Benim malım artık kadın, dövsem de sövsem de ses çıkarmamalı mantığı. Ha hepsi böyle midir olmayan vardır ama benim gördüklerim hep böyleydi. Hiçbir zaman yok hediye, çiçek, tektaş beklentilerim olmadı. Hatta hep hesaplı, düşünceli oldum. Ama fazla mütavazi olmak da yaramıyormuş onu gördüm. Erkek gibi kadınlar vardı ben küçükken. Bende artık onlar gibi olma yolundayım.

Aynen size katılıyorum. Çoğu erkek köprüyü geçene kadar iyi. İmzadan sonra gerçek yüzleri çıkıyor ortaya. Benim malım artık kadın, dövsem de sövsem de ses çıkarmamalı mantığı. Ha hepsi böyle midir olmayan vardır ama benim gördüklerim hep böyleydi. Hiçbir zaman yok hediye, çiçek, tektaş beklentilerim olmadı. Hatta hep hesaplı, düşünceli oldum. Ama fazla mütavazi olmak da yaramıyormuş onu gördüm. Erkek gibi kadınlar vardı ben küçükken. Bende artık onlar gibi olma yolundayım.
vallaha aynılarını yaşadım nede olsa benim malımsın döverim sesin bile çıkamaz dedi dedi herşeyi yaptı öyle bir bastrdiki beni icimde ne fırtınalar kopuyor neler neler diyesim var ama cesaretim yok nedenmi sonunda o dayağı ben yiyecgim için bende başka kadınlar gibi ne çiçek istedim ne tek taş ne altın vsvs yine olmadı olmadı olmadi

Kimse mukemmel degil,bana gore en onemlisi iliski ve evliliklerde SAYGI..sirayla sevgi anlayis ve hosgoru takibi karsilikli,gerisi hikaye ve beklenti kismina deginirsek diger arkadaslarinda dedigi gibi kadinlarimizin beklentisi cookk fazla..tabiki beklenti fazla olunca hayal kirikligi kacinilmaz oluyor..az beklenti cok huzur:)

kadinlarin beklentileri cogu zaman bu dünyadan degil.
science fiction gibi beklentiler ...
benim esim, benim beklentilerime göre standart bir erkek. arada cicek alir, hediye alir. eve benden erken gelirse yemek yapar. ben banyoyu temizlerim o evi süpürür... ben yemek yaparim o ütü yapar. hayat arkadasim yani. bence bunlar- ohhhhhh esim süpermen kriterleri degil- normal hayat.
saygilidir. küfür, hakaret etmez ama bence olmasi gereken zaten budur- kimse kimseye bir zahmet hakaret etmesin.
dövmez, kirmaz, dökmez- eee buda standart olanidir zaten. niye dövsün beni?
bizde kültür ve din farki var. esim italyan- dilimiz, dinimiz, yememiz, icmemiz farkli ama arada saygi oldugu icin daha bir sorun yasanmadi.
benim beklentilerim bence yüksek degil- ama kime neye göre yüksek degil?
standart evlilik yasamiyorum (zaten nikahli degilim) ama standart evlilik net olarak ne demek onuda bilmiyorum acikcasi... :)

Back
X