Evli hanimlar toplanin

ailesiyle konusacaktiysa evlenmeseydi :KK12:

:-)KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:)
Evet gohacım,napıyoruz,oğlanları tapusuyla beraber veriyoruz,hafızayı da resetliyoruz,aile kuzen muzen hatırlayıpta kraliçelerin canını sıkmıyorlar:D(avuçlarını yalasınlar çarpık bacaklılar:D)
Evlilik mi adam asmaca oyunu mu belli değil:işsiz:

bir benim basim kel :KK70:
erkek anasi olarak her yerde itilip kakiliyorum :skandal:
Gıralıça olcan,gıralıça:KK45:
Oğlanların anammmmda anamm diyecek,gidip baş köşeye kurulacaksın,yaaavruuum diye gelinin gözüne bak baka öpeceksin onları,çatır çutuuur seslerini keyifle dinleyeceksin:D:D

Gıralıça olcan,gıralıça:KK45:
Oğlanların anammmmda anamm diyecek,gidip baş köşeye kurulacaksın,yaaavruuum diye gelinin gözüne bak baka öpeceksin onları,çatır çutuuur seslerini keyifle dinleyeceksin:KK70::KK70:

yok valla,
bu devrin gelinleri beni cig cig yerler,
oglanlari gorusturmezler, toruna hasret birakirlar :KK43:

yok valla,
bu devrin gelinleri beni cig cig yerler,
oglanlari gorusturmezler, toruna hasret birakirlar :KK43:
Napıyoruuuuz,pozitif düşünüyoruuuuz:))
Ben 2 3 sevdiğim aile gelinini baz alarak ediyorum duamı,allahım öyle insancıl,tatlı gelinlerim olsun diyorum,evrene olumlu enerji gönder:))

Afedersiniz ama eşinize öküz diyerek kendinizi de / kadınları da aşağıladığınızın farkında misini?

Erkekler öküz ise kadınlar da o öküzlerin eşleri oluyor. Hiç hoş değil.

Arkadaşlar merhaba ne güzel hepiniz annesiniz . Lütfen olmayan herkese ve bana dua larınızı eksik etmeyin . Rabim yavrularınızı size bağışlasın inş:anne:
Ettim gitti,Allahım beyazgeline çifter çifter tatlı kuzucuklar ver,gelsin buraya gazı var ne yapayım diye konu açsın amiiiin:KK200:

Hanımlar ben onu bunu bilmem ama,
Ben dünyaya bir daha gelsem yine eşimle evlenirim.Bunun için Allah'a ne kadar şükür etsem az.

Back
X