- 29 Aralık 2015
- 8.774
- 260.615
- 598
- Konu Sahibi homesweethome3
Sakın hAltus marka beyaz eşya alma ,aman sakın sakın 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederimEvet üste misafirleri yatır içinde bir yerlere yakistiramadigin ivirzivirlari mevsim dışı kıyafetleri koyarsin.yorganlarini battaniyelerini koyarsin.bol bol el havlusu al
Harika olur en mantiklisi canimTv ünitesi ben düşünmüyorum aslında ya duvara astırıp sadece süslü raflardan alayım diyodum boş kalmasınmı aşağısı
Bunuda notlarıma aldımSakın hAltus marka beyaz eşya alma ,aman sakın sakın![]()
Yok bizim kuzen duvalarıda yaptırmış temizlemesi kolay olur diyeBekar arkadaşlarımıda beklerim hehevitrin için herkes aynı şeyi söylüyor bu kadar kişi yanılmış olamaz herhalde :) mutfağın yeri içinmi diyosun laminantmı yaptırsaydım keşke dedi
Bunuda çok kişi söyledi aslında ama adet yerini bulsun diye olcak bazı şeylerdeKristal bardak takımı cook gereksiz anneme bıraktım, porselen yemek takımımin çok iviri ziviri var keşke onu almayipta daha parçasiz bi takım alaydım valla fuzuli masraf![]()
Vitrin gümüşlük vs. almadım ben iyi ki gerçekten çok gereksiz bir eşya ve çok demode.Artık millet evinden atmaya çalışıyor böyle şeyleri.
Konsol bile aldığıma pişman olur gibiyim ama yemek takımımı masa örtülerimi koydum ona tüm dağınıklığımı topladığı için işlevi var en azından.
Daha smart daha sade ve de minimal olmalı ev dediğin...
Ayyyy yok yaptırmam onu Allah kurtarsın kuzeniYok bizim kuzen duvalarıda yaptırmış temizlemesi kolay olur diyeşimdi sinir hastası oldu mutfak yüzünden
![]()
Tv ünitesi ben düşünmüyorum aslında ya duvara astırıp sadece süslü raflardan alayım diyodum boş kalmasınmı aşağısı
Aynen bende sizin gibi yemek takımı ve aynalı konsol düşünüyorum,konsolda yemek takımını örtüleri ıvır zıvırları koymak için konsol alayım dimi
Eskidenmiş o aman şurasıda boş kalmasın bişey koyalım falan şimdi herkes az olsun istiyor :)Aman az eşya öz eşya diyorum ben nisanliykene herşeyi çok çok aldım şimdi koyacak yer bulamıyorum azı karar çoğundan uzak dur :) ev eşyasını beyaz eşyayı bir yerden koltukları yatak odası falanda hepsini bir yerden aldim nevresimdi mutfak esyasinida bir yerden aldım oh mis hiç sıkıntıya girmedim :) ama az eşyadan yanayım her zaman :)
Bunuda çok kişi söyledi aslında ama adet yerini bulsun diye olcak bazı şeylerde![]()
O şekilde tadilat yaptırırızda aklıma şu takıldı bizim evde ıvır zıvır şeyler tv ünitesi çekmecesine konuyor bende olmazsa nereye koyarım diye düşündüm şimdieğer kabloları duvarın içinden geçirecek şekilde tadilat yapmayacak, hani şu beyaz yol gibi şeylerle kamufle etmeyi deneyeceksen hayır kalmasın
Vallahi dediğim gibi TV ye varana kadar hepsi samsung, TV güzel çamaşır makinası eco bublelli güzel yıkıyor, buzdolabida gayet iyi, yanlız o bulaşık makinası beni öldürdü uzun yıkıyor en iyi yıkayan programı o diye onu kullanıyorum ıslak çıkarıyor ustelik bozuk ta değil servis cagirdim yani, tablet kapsul sevmeyen bi makina JEL kullanıyorum az miktarda ancak o şekil iyi yıkıyor, aman canım ben yandım sen yanma bi kere aliyorsun git Bosch al en iyisi oCiddimisiniz daha dün samsunga araştırmaya gittik tv beyaz eşya herşeyi burdan alalım diye konuşmuştuk
Amin aminAyyyy yok yaptırmam onu Allah kurtarsın kuzeni![]()
AraştırmalardayımBende diyodum 2 gündür konu açmıyor nerde bu evlenecek kız![]()
vallahi herseyim 2.el ve kullanılmış ne desem bilemedimİyi akşamlar,evlenecek bir genç kız adayıyım,kendimi ilginç bi şekilde tanıttıktan sonra soruma geleyim :) Hanımlar evlendikten sonra keşke evin şurasında şu malzemeyi kullanmasaydık keşke şu marka beyaz eşya nevresim tabak çanak fayans aklınıza her ne geliyosa evle ilgili keşke şu olmasaydıda şu olsaydı dediğiniz neler var,yeni evlenecek arkadaşlar için yardımcı olur bu konu diye düşündüm,koca bir ev kurmak çok zor ve insan herşeyin en iyisini istiyor