Evli hanımlara sorum..

Kristal bardak takımı cook gereksiz anneme bıraktım, porselen yemek takımımin çok iviri ziviri var keşke onu almayipta daha parçasiz bi takım alaydım valla fuzuli masraf :KK12:

Bekar arkadaşlarımıda beklerim hehe :KK45:vitrin için herkes aynı şeyi söylüyor bu kadar kişi yanılmış olamaz herhalde :) mutfağın yeri içinmi diyosun laminantmı yaptırsaydım keşke dedi
Yok bizim kuzen duvalarıda yaptırmış temizlemesi kolay olur diye :-) şimdi sinir hastası oldu mutfak yüzünden :KK49:

Vitrin gümüşlük vs. almadım ben iyi ki gerçekten çok gereksiz bir eşya ve çok demode.Artık millet evinden atmaya çalışıyor böyle şeyleri.
Konsol bile aldığıma pişman olur gibiyim ama yemek takımımı masa örtülerimi koydum ona tüm dağınıklığımı topladığı için işlevi var en azından.
Daha smart daha sade ve de minimal olmalı ev dediğin...

Kesinlikle haklısınız :KK19: oturma odası büyükse bir koltuk bir yemek masası yeterli bence alan geniş olursa gözüm gönlüm açılıyor :KK33:

Aman az eşya öz eşya diyorum ben nisanliykene herşeyi çok çok aldım şimdi koyacak yer bulamıyorum azı karar çoğundan uzak dur :) ev eşyasını beyaz eşyayı bir yerden koltukları yatak odası falanda hepsini bir yerden aldim nevresimdi mutfak esyasinida bir yerden aldım oh mis hiç sıkıntıya girmedim :) ama az eşyadan yanayım her zaman :)

Tv ünitesi ben düşünmüyorum aslında ya duvara astırıp sadece süslü raflardan alayım diyodum boş kalmasınmı aşağısı

eğer kabloları duvarın içinden geçirecek şekilde tadilat yapmayacak, hani şu beyaz yol gibi şeylerle kamufle etmeyi deneyeceksen hayır kalmasın

Aynen bende sizin gibi yemek takımı ve aynalı konsol düşünüyorum,konsolda yemek takımını örtüleri ıvır zıvırları koymak için konsol alayım dimi

Sadece yemek masası ve de konsol alın başka da birşey almayın derim.
Konsol da çok hantal olmasın buna dikkat edin.

Aman az eşya öz eşya diyorum ben nisanliykene herşeyi çok çok aldım şimdi koyacak yer bulamıyorum azı karar çoğundan uzak dur :) ev eşyasını beyaz eşyayı bir yerden koltukları yatak odası falanda hepsini bir yerden aldim nevresimdi mutfak esyasinida bir yerden aldım oh mis hiç sıkıntıya girmedim :) ama az eşyadan yanayım her zaman :)
Eskidenmiş o aman şurasıda boş kalmasın bişey koyalım falan şimdi herkes az olsun istiyor :)

Bunuda çok kişi söyledi aslında ama adet yerini bulsun diye olcak bazı şeylerde :KK43:

illa o çok desenli kristal bardaklardan almak zorunda değilsin
paşabahçenin vs kesme bardaklarından al
hem şıklar, hem de çeyizlik

eğer kabloları duvarın içinden geçirecek şekilde tadilat yapmayacak, hani şu beyaz yol gibi şeylerle kamufle etmeyi deneyeceksen hayır kalmasın
O şekilde tadilat yaptırırızda aklıma şu takıldı bizim evde ıvır zıvır şeyler tv ünitesi çekmecesine konuyor bende olmazsa nereye koyarım diye düşündüm şimdi

Ciddimisiniz daha dün samsunga araştırmaya gittik tv beyaz eşya herşeyi burdan alalım diye konuşmuştuk
Vallahi dediğim gibi TV ye varana kadar hepsi samsung, TV güzel çamaşır makinası eco bublelli güzel yıkıyor, buzdolabida gayet iyi, yanlız o bulaşık makinası beni öldürdü uzun yıkıyor en iyi yıkayan programı o diye onu kullanıyorum ıslak çıkarıyor ustelik bozuk ta değil servis cagirdim yani, tablet kapsul sevmeyen bi makina JEL kullanıyorum az miktarda ancak o şekil iyi yıkıyor, aman canım ben yandım sen yanma bi kere aliyorsun git Bosch al en iyisi o :KK51:

İyi akşamlar,evlenecek bir genç kız adayıyım,kendimi ilginç bi şekilde tanıttıktan sonra soruma geleyim :) Hanımlar evlendikten sonra keşke evin şurasında şu malzemeyi kullanmasaydık keşke şu marka beyaz eşya nevresim tabak çanak fayans aklınıza her ne geliyosa evle ilgili keşke şu olmasaydıda şu olsaydı dediğiniz neler var,yeni evlenecek arkadaşlar için yardımcı olur bu konu diye düşündüm,koca bir ev kurmak çok zor ve insan herşeyin en iyisini istiyor
vallahi herseyim 2.el ve kullanılmış ne desem bilemedim :( çeyizlerim sıfır sadece

Back
X