Ben eşyaları yeni değiştirdiğim için uzun uzun bir kaç şey söylemek isterim.
Eski eşyalarım eskitme tarzı gümüşlük ıvır zıvırdı.Taşındığım eve sığmayınca vermiştim.sonra masaya çok ihtiyacım oldu tekrar masa aldım.
Koltuklarımı değiştirdim çünkü çok gelen olur bana. yatılı maxi takım aldım hepsi açılıyordu ama sevemedim.mondiydi yay seslerinden gına geldi her oturan kabahat etmiş gibi gözümüze bakıyordu ve hiç rahat değildi.kaç defa servis geldi yaylara kadar açıldı bakıldı şeritleri söküldü 2 sene dolmadan verdik.kendi evimiz ,istediğimiz köşe takımı yaptırdık.karşısına da bir tv ünitesi .ünitem büyük biraz.yemek takımlarımı, masa örtülerimi ,hobby malzemelerimi çekmece ve kapaklı göze koyuyorum.raflara mumluk çerçeve minik fener ıvır zıvır bayağı yeri var.Bir küçük komodinim var çerçeve ve abajur koymalık tek görevi o :) Birde masam var bitti.
Derili mobilya fazla tercih etmeyin ilerde kalem lekesi falan çok sıkıcı.
Beyaz eşya çok araştırdık eskiler hepsi bekoydu.bulaşık makinesi hariç hepsini değiştirdim.Hepsi tek marka olsun diye düşünmeyin bence.
Şimdi Tv ve buzdolabım samsung kesinlikle iyiki dedik.çamaşır makinem aynı zamanda kurutmalı AEG. Sakın ıyh falan diye düşünmeyin bakın ve fikir alın satıcılardan . Beğenmezseniz bosh derim.
Ankastre termikel
estetik açıdan güzel özellikle fırını çok kaliteli ama servis BERBATT!
Elektrikli süpürgem philips.
Halıda saggy tarza bakmayın.Tüller salon hariç hepsi store.
Yatak odam sürgülü dolap.Eskisi kahveydi bu beyaz Allah'tan.Yatak Bellona eskiyince yataştan almayı düşünüyorum.
Pike takımında ben karaca home dan memnun kalmadım tavsiye etmem.çocuklara polo'dan aldım memnunum. benim pikemi kuzen dikti markasını bilmiyorum.diğer nevresimler taç .yalnız 2 nevresimi carrefourdan aldım markasını hiç hatırlamıyorum ama çok iyi çıktı.
Halıların bir kısmı çeyizimden.Eski Atlas tan biri koyunlu ve birde merinos var.merinos yün dedi ama sanmam tuhaf.
Yemek takımımın ikiside kütahya.kır kır al :) Milli desenden birtanesi kenarı sarı.
Kaşık çatal gündelik nehir ama karacayı daha çok beğendim.Tencerelerim korkmaz.Düdüklü arayışı içerisindeyim fissler ve tefale bakıyorum.Kesme bardak feci birşey kalabalık sadece.yerine şık bardak takımı alın sofrada hoş duruyor.
Tost makinesi arzumun paniniydi.çok memnundum ama eşim götürdü arçelikten aldım fena değil.
mutfak setim arzumun mixset bayağı oldu alalı.hergün kesintisiz kullanırım. biride yine arzumun blendart bunu daha açmadım hediye gelmişti.çaycımda arzumun çaycı sultan çok oldu alalı ama gayet memnunum.
Evimde en çok değişen araç ütü.her markayı denedim diyebilirim.biri tefalin biride philips.Philips daha iyi bence.
Mutfağı ve banyoyu nasipse yaza değiştireceğim o konuda bende takipteyim :)
Kesme tahtası,sarımsak rendesi veya havan, bulaşık leğeni,nihale,çay bardağı,büyük bıçak bende unutulandı :))
Allah mesut etsin.
Eyyorlamam bu kadar :)