Evli hanımlara sorum..

Hadi ya ben oturma odasına köşe takımı düşünüyodum halbuki
Bizim koltugumuz da L seklinde ama iki tarafi bir araya gelerek cift kisilik yatak olabiliyor. Ben seviyorum L'yi, siz de seviyorsaniz vazgecmeyin diye yazdim =)

benim hatalarım
Koyu fon ve gösterişli perde
Vitrin
Köşe takımı çok kullanışsız oluyor
Siyah koltuk sürekli tozlu duruyor
Tüylü halı rainbow bile zor temizliyor
Giyinme odası yapmadığım için çok pişmanım
Evde şömine varsa hemen yıktır
Girişe kullanışlı bir ayakkabılık
Ve mutlaka klima taktırın...

Açık renk seçmek gerek . .
Koyu renk boğucu oluyor. .
Eşya geçici şeyler rabbim huzur versin. .

fritoz bende kullanmadım hic öylece duruyor bence de alma :) oturma grubunu yatak olabilecek cinsten al

Yakın zamanda evlendim canım aklıma gelenleri yazayım ama bu sitede topikler var bu konuyla alakalı epey Faydalı şeyler yazıyordu. Aseton pamuk saç kremi makyaj temizleme losyonu tarak ve makası unutma. Saçın yüzün o kadar işlemden geçecek ki ihtiyacın olcak bunlara. Korkmaz marka tencere almıştım pas kustu aman diyim uzak dur. Beyaz eşyada ucuza kaçma zaten kendi evinmiş. Evin bi odasını ilerde çocuğun olduğunda boşaltacağını aklında bulundurarak döşe. Bide benim evim kırık beyaz ağırlıklı. Evet temiz aydınlık oluyor ama bi saç düşse görünüyo yani. Son olarak evin oda sayısını bilmiyorum eğer tek oturma odan olacaksa koltuk halı rengini ona göre seç ben ettim sen etme ;)

Yemek masasınıdamı verdiniz odamı gereksiz ya :KK43: hepsini değilde iki parça şey alayım diyodum bunlardan biride yemek masasıydı,yemek çatal kahvaltı takımı ilerde eminim bazılarını gereksiz bulucam ama adet yerini bulsun diye olcak malesef
Bu misafir kapasitene bağlı. Mesela bizim aileler kalabalık yemek masası mutfak masası anca yetiyor. Konsol gerekli yemek takımını peçeteler masa örtüleri anca sığıyor. Bide çatal kaşık takımını aynı renk almanı tavsiye ederim. Eksiğin olduğunda misafir için olan takımından eklersin renk farkı olmaz

Bende ev kuruyorum su aralar ıvır zıvır plastik vs şeyleri keşke önce düsünseydim diyorum.misafir için çatal kaşık setim var 12 kişilik günlük çatal kaşık alıcam. 6kişilik yemeç takımınıda günlük kullanmak için aldım

Bunuda notlarıma yazıyorum düşünemezdi bunu çok iyi oldu En Büyük KK
Bana sorarsaniz da ne sulu ne de torbali alin.Torbali malum toz duman ediyor ortaligi ama suluda da icine cektigimiz ekmek kirintilarini vs mecburen tuvalete dokuyoruz.Boyle seylere dikkat ediyorsaniz sizinde benim gibi vicdaniniz elvermez kanimca.Ayrica agir oluyorlar genelde ve temizlemesi yoruyor,kaldir indir derken.Ben ikisini de kullanmis biri olarak philips'in toz torbasiz supurgesini kullaniyorum ve cok kolay temizleniyor.haznesini alip cope ters ceviriyorsunuz.Bu kadar:)

Elektrik süpürgesi torbasız kullanıyorum çok rahat... Küçük ev aletlerinde fakir kullandim mikserim tost makinem saç kurutmam ve maşam fakir çok memnunum... Konsol ve yemek masası aldım koltuklarım yataklı hepsindn çok memnunum... Buzdolabımı alırken çok dikkat etmemiştim ama pişmanım içi çok dar... Kesinlikle iç genişliğine dikkat edin...

Yatak ve yastık alezi mutlaka almalısınız şayet yatak bir lekelenince sapsarı kalıyor temizlenemiyorda. Mutfağa kesinlikle leke tutmayan hatta makinada yıkanan bi yedek halı al. Oymalı mutfak dolaplarından ve metal düz saplı mutfak dolaplarından uzak dur balon kapak çok rahat temizleniyor. Küçük mutfak aletlerini iyisinden ve garanti hizmeti iyi çalışandan al. Mesela homlend bozulan ürünü evden gelip alıor eve bırakıyor 30 liralık bile olsa. Küçük ev aletleri candır :KK51:

Alez can kurtarıyor.Hele çok terleyen bir eşin varsa.Tavsiye ederim.Kirli-Temiz sepeti de iş görüyor bayağı.İçlerini nemli birşey koymadığın sürece.Koyarsn yeşile döner herşey.Kalorifer önü çamaşır askılarını da çok kullanıyorum ben.Hele çocuk olduğunda ya da hava soğudunda çok işe yarıyor.
Mesela eskiden oturma odam vardı ama baktım özene bezene aldığım misafirin eskittiği misafire özel bir oda oldu çıktı.Sinir oldum.Yeni evime çıktığında oturma odam yok. Ohh...canıma concon.seriyorum üstüne bir örtü ben kullanıyorum.Habersiz kimse gelmesin diyorum herkese.Gösterişi seviyorsan vitrin-gümüşlük-vitrin takımı-büfe-masa(6 kişilik) ideal.ama oda geniş dursun derli toplu olsun istiyorsan o zaman yüksek bir tv dolabi herşeyi topluyor.Duvarları da istediğin gibi süsleyebilirsin.
Mutfakta çoğu şeyi sade almanı tavsiye ederim.Bir süre sonra beğenin değişebiliyor.Sade takıma herşeyi tamamlayıp uydurabiliyorsun.
Beyaz eşya olarak beko dan memnunum.Sorun çıktığında da servis güzel ilgileniyor.

Back
X