Evli hanmlar, bir sorum olacak?

Benim için Dünya tatlısı çocuklarım hariç, elbette bekarlığım çünkü evliliğimin tek güzel yanı çocuklarım genede onlar için herşeye değer,

benim için evliyken çünkü çok sevdiğim bir eşim var ve gözünü ononla birlikte açmak çok güzel bi duygu herhez yaşamalı bence

bekarken daha güzeldi.evlilikte çok güzel anlaşıp güzel geçinebilene.ama eş çok sıkıyorsa bekarlığı aramıyor deil insan.

Bekarken ailemle guzeldi..
Nisanliyken guzeldi..

Cok sorun yasadim.. ama evlilik bambaska.. herseye ragmen, mutsuzluklara, kavgalara.. gozyaslarina deger.. yasadigim mutluluk bambaska.. insanin kendinin evi barki olmasi.. sevilmesi, sefkat gormesi esinden.. bi sabaha beraber uyanmak.. beraber gulmek, eglenmek gibi varmi ya... kiymetini bilelim.. insan kaybedecek gibi olunca anliyor degerini..

2,5 aylık evliyim çok muhteşem denemez bekarkende aman aman değildi hep aynı kıvamda beni bayan bi hayat işte

ikisininde ayrı güzelliği var bana göre
bekarlığımıda çok güzel yaşadım evliliğimide yaşıyorum ee tabi sorumluluklar artıyo ama anlayışlı ve bir eşle herşey çok daha güzel :asigim:

her iki dönemimde de hem iyi günlerim hem kötü günlerim oldu.
ama kızlarım hayatımın en büyük kazancı.:emir_bebek:
onların hayatıma kattığı anlam çok büyük.mutluluk kaynağım onlar benimopuyorumnanaktan

benim içinde evlilik sultanlık iyiki evlenmişim bekarken bu kadar rahat bu kadar özgür bu kadar kafam rahat değildi şimdi çok mutluyum allahıma şükür sorumluluğu büyük evet ama yanlız yaşlanmakta zor hele bi bebek sahibi olmak çok güzel

Back
X