Evli hanmlar, bir sorum olacak?

Her yaş her durum çok ama çoook güzel, önemli olam hayatımızı kendikendimize güzel kılmak.. kılabilmek...
Ayy 25 oldun evde kalıcam ne zaman evlenicem ben diye dert edip bekarlığın tadına varamazsam bekarlık eziyettir... Sevmediğin bir adamla, hazır olmadığın bir zamanda evlenirsen bu da mutluluk değil azaptır....
Bekarken de çok mutluydum, çook sevdiğim adamla evlendim, hergün güne onunla başlamak da çook ama çok güzel...

Bekarkende mutluydum,evlendim daha da mutluyum...bekarlık = rahatlık, evlilik=sorumluluk
ikisi arasındaki tek fark bu :)
tabii allah iyilerle karsılastırsın,eşimden memnun oldugumiçin aradaki fark sadece benim için bundan ibaret...

Bekarlığın da evliliğin de kendine göre güzellikleri var tabi.Ama uzun vadede düşünecek olursan,evlilik güzel.Yaşlılığımı yalnız geçirmek istemezdim.Sevdiğin adamın yolunu gözlemek,ona yemekler yapmak,beraber tv seyretmek karşılıklı kahve içmek...bunlar güzel duygular.Eşimi seviyorum Rabbim hakeden :Saruboceq: herkese sevdiği kişiyle mutlu bir ömür nasip etsin

kesinlikle evliyken.eşim en iyi arkadaşım,iyi ki evlenmişim:nazar:tabi bebek yolda o geldiğinde nasıl olur bilemiyorum:asigim:

Ev ıslerını yapmak dısında hayatımda cok sey degısmedı.
Hemen her ev hanımı gıbı 'bugun ne yapsam?' derdım de yok.
Bazen ev ıslerıne esım de yardım edıyor.
Yuvarlanıp gıdıyoruz.
Ama calısan evlı bayan olmak dersenız,
ıste orada zorlanıyorum derım.
bılhassa bu mubarek gunlerde.
Bekarken sahurda hazır sofraya oturur,
gozlerımı acmadan yer,
koşar adımlarla yatagıma gıderdım.
Sımdı nerde?

ikisininde ayrı güzelliği var karşılaştırma yapamıyorum...o yüzden hep diyorum ki erken evlenmeyin bekarlığınızın tadını çıkartın ki evlendikten sonra bekar günlerinizi aramayın. iki güzelliğide doya doya yaşayın :DD

evliyken kesınlıkle..
sorumluluk iki taraflıdır..benım nasıl sorumluluklarım varsa eşiminde var dahası esımın daha cok cunku ben calısmıyorum.. her acıdan eşimin ustuneyim..
valla özgurluk bekarken nasılsa sımdıde aynı bi fark yok..
eşim benım nerde nasıl davranacagımı,,nasıl oturup kalkacagımı bıldıgı için herhangi bi kasma olayı aslaa yoktur.

Bulunduğun zamanın tadını çıkartmak bugün mü yarın mı diye düşünüp hayatı ziyan etmemek lazım.Tatlı olmadan acının tuzlu olmadan ekşinin tadını bilemeyiz.Annenin kuzusu olmak güzel ama senin kuzularının olması daha bir güzel.Eşinden onun mutluluğundan onun senin mutluluğundan sorumlu olması dahada bir güzel.Sana Allahın bir emaneti gözüyle bakması seni cismin için değil ruhun için sevmesi.Şimdi ben sana soruyorum hangisi daha güzel*CADIARZU

bekarlik sultanliktir.benim rahatim cok iyiydi.evlilik sorumluk istiyo. her seyin sen yapacaksin.kendini hazir hissetmeyenler hmen evlenmesin

Back
X