Evli hanmlar, bir sorum olacak?

insan oğlunun her evresı ayrı bır güzel
bekarken rahatsız sorunluluğun yok
evlıyken evet çok fazla sorumluluğun oluyor ama sevdığın ınsan sureklı yanında bır de rabbım nasıp ederse bu aşkın bırde meyvesı olursa ooooooooooooooo
en güzeli

her türlü güzel benim hayatım ne yalan söyleyeyim...
evlenince sorumsuz bir hayat yaşayamıyorsunuz ama ben zaten herşeyin benden beklenmesine müsade etmiyorum......

Hayatınıza yüklediğiniz değerlerle ilgili güzeli yaşamak.Kendiliğinden olmuyor maalesef.Ama evlilik kişilerin birbirlerini anladığında ve kişiliklere zarar vermeden yürütüldüğünde daha kutsal.
Bana görede evlilik daha güzel........................
:nazar:

rahatlık açısından bekarlık ta tabi daha rahattım fazla bi sorumluluk yoktu üstümde.
çünki evlilik büyük bi sorumluluk eşinin ve bebeğinin bi sürü sorumluluğu yükleniyo
ama sevgi ve saygı varsa arada ,hoşgörü ve anlayış ,işte ozaman bu sorumluluklar bile çok basit ve tatlı geliyo insana
özgürlük olarak bakarsak
bekarken böyle özgür değildim :) annemin gözü arkada kalırdı . beni pek arkadaşlarımla gezmeye yollamzdı
annecimin hayat tecrübesinden dolayı korkuları vardı
evlendikten sonra daha özgür oldum eşim saolsun hiç kısıtlamaz sıkımaz beni :)
ikisinin kıyasmalasını yapamam annecimin çok hakkı geçti
ama sanki şimdi daha rahatım
belkide kendi yuvamı kurdum diyedir ,artık benim bi yolum var diyedir :)

Son düzenleme:
evlendikten sonraa!!a.s
evlenmeden önce iyi olsaydı zaten çok zor evlenirdim ben sanırsam!
bu ülkede evlilik demek kadın için özgürlükk demekkkk ne yazıkk ki!:a015:
çünkü bizim ülkemizde kızlar evlenmeden önce çok kısıtlanıyorlar!
evlendikten sonra da koca boyunduruğu var ama şanslıysanız daha anlayışlı bir kocanız oluyo ve daha rahat bir hayatınızzz tabii!!!!

evlendikten sonraa!!a.s
evlenmeden önce iyi olsaydı zaten çok zor evlenirdim ben sanırsam!
bu ülkede evlilik demek kadın için özgürlükk demekkkk ne yazıkk ki!:a015:
çünkü bizim ülkemizde kızlar evlenmeden önce çok kısıtlanıyorlar!
evlendikten sonra da koca boyunduruğu var ama şanslıysanız daha anlayışlı bir kocanız oluyo ve daha rahat bir hayatınızzz tabii!!!!

Arkadaşıma kesinlikle katılıyorum veeee diyorumki,
Evlendikten sonra çook daha mutluyum :asigim::1hug::nazar::nazar:

Kızlar sorumluluk sorumluluk demişsiniz, evlilikte sorumluluklar ortaktır. Eşiniz bu yükü paylaştıktan sonra evlilikten dolayı şüpheye düşecek bişey yok bence. Bekarlığımı doyasıya yaşadım, evliliğimi de öyle yapıyorum. Bence evlilik meselesi eş olarak kimi seçtiğinize bağlı..:delphin:

Hayatınız evlenmeden önce,bekarken mi daha güzeldi yoksa evlendikten sonra mı?? a.s.

bekarken ayrı güzellikler vardı şimdi ayrı güzellikler var ama sana birşey söyliyeyimmi sevdiğin adamla özgürce yaşamak en güzeli kimseye hesap vermeden dilediğince yaşamak :asigim:

Back
X