Evli hanmlar, bir sorum olacak?

benim hayatım evlenmeden önce de güzeldi şimdi de güzel..ne bilim bi ayrım yapamadım..ama hangisini tercih edersin dersen, evliliği..eşime sarılabilmenin tadı bambaşka..

evliyken çok güsel büyük sorumluluklar ama
bekarkende güseldi haksızlık etmek istemem :)

İnsan bekarkende birçok şeyden sorumludur..
Ama tabiki evlilik ayrı pazarı,faturası,yemeği ha birde çocuk gelince...:emir_bebek:
Sorumluluk artıyor yani.. :delphin:
Ben bekarım kişisel tahminim:hulya:

Bekarken hayatım çok güzeldi...
Çalışan, ayakları yere basan biriydim.
Evlenince pekçok şey değişti.Çocuklar oldukça,
büyüdükçe sorumluluklarım arttı. Ama herşeye rağmen
ben evliliği tercih ederim. Hayatı sevdiğinle paylaşmak
öyle güzel ki.... :asigim:Karşısında doğru insanı bulabilen herkes
evliliğe daha sıcak bakar bence. Ama keşke ege de yaşasaydım.
O da olsaydı herşey tam olacaktı sanki......
:delphin:

Bekarken hayatımı harika sanırdım.
Evlenmekten korktum o yüzden bir süre.
Fakat evlendikten sonra anladım ki aslında bugünlere göre çok boşmuş .
Evlendikten sonra hayatım çok daha güzel oldu.

evlilik inanılmaz sorumluluk istiyor..
bekarken çok çok rahattım.
ama şimdi dnyalar tatlısı bir kızım var..:asigim:
hepsinin zamanı ayrı güzel..:a.s.:

sarı gacıya katılıyorum
ben yalnız yaşıyodum çok şahane bi hayatım vardı bekarken

evlnedim çok sevdim, kocamla da çok güzel bi yaşantımız oldu
aynen bekarken gibi gezdim tozdum

ama oğlum olduktan sonra
daha önce hiç yaşamamışım gibi oldu
sahilde yürüyüş yapmak bile ayrı bir zevk,çimlerde oturmak apayrı:)

Hayatınız evlenmeden önce,bekarken mi daha güzeldi yoksa evlendikten sonra mı?? a.s.

evliligin bu kadar tatli bisey oldugunu bilseydim, daha erken evlenirdim.... (tabi esimle daha erken tanismis olsaydim -- baskasiyla evli olmayi aslaaa istemezdim )

evlenecegin kisiye bagli; tatli anlayisli durust sevdigin bi kisiyle hayat cok daha guzelll

bu sorunun cevabı tamamen hayattan ne beklediğinizle ilgili,
ben taa ki eşimi tanıyana kadar, bir kadın 28 yaşından önce evlenmemeli derdim,
26 yaşında evlendim,
eşimle 4. ayımızda nişanlandık zemuszemus
şu an diyorum ki keşke daha önce çıksaymış karşıma, :asigim::asigim:

duruma göre değişir, yaşadığın yere yaşam tarzına eşine göre değişir.
ben bekarken ailemle yaşamıyordum tek yaşıyordum ve sorumluluklarım çok fazlaydı evin düzeni, geçimi borçlar ve aileye yardım. ama evlendikten sonra geçim sıkıntısı borçlar falan takibini eşime devrettim ve fazladan birkaç ütü ve katlanacak çamaşırından başka bir yükü yok eşimin. kimse karışamıyor sevdiğim insanla aynı evdeyim istediğimiz gibi geziyoruz zaten sağolsun kendisi çok eğlencelidir.
ama açıkcası bekarken arkadaşlarla yaptığımız eğlence akşamlarını özlüyorum. biz çok rahattık samimi arkadaşlardık birinin özellikle benim gibi tek yaşayan bir arkadaşın evi veya benim evde buluşurduk. sabaha kadar gırgır şamata. çok seviyeli bir gruptuk . işten çıkınca hep beraber denize kaçardık bazen yüzmeye. güzel günlerdi... tabi o zamanlar eşimle sevgiliydik ve ayrı şehirlerdeydik o kesinlikle evden çıkmamı istemezdi e bende insanım sonuçta bunalırdım mecbur yalan söyler kaçardım.
evliliğinde bekarlığında tadı başka ama sonuç olarak benim cevabım evlilik daha güzel:))

Bekarken ekmek elden su gölden misali..
Kafana göre takılıyorsun..
Sorumluluk, yapılması gereken fazla birşey yok..

Evilik başlıbaşına sorumluluk dünyası..ama anneliği tadıyorsun...:)
Evliliğin en büyük artısı çocuk sahibi olmak bana göre.

İkisinin de güzel ve eksik yanları var sonuç olarak..

Nasıl bır ınsanla evlı olduguna baglı.

aslinda cok dogru nasil bir insanla evli olduguna bagli.bekarken iyi gitmeyen hayatinin ,evlilikle yoluna girecegini dusunurken....bir de bakmissin ki evlilik bekarliktan daha beter cekilmez hale gelmis....ama ben evliyken daha da mutluyum.cunki ailem cok sikbogaz ederdi beni,hicbir sosyal aktivitem yoktu.ama evlendim sagolsun esim cok iyi bir insan ,anlayisli ,kasmayan biri.cok erken yasta evlendim ama pisman da olmadim.cunki pismanliklarim geride kaldi.simdi ise gelecege dair umutlarim ve yuzumde beni birakmayan bir tebessumum var.....allah herkesin evine agiz dadi versin insallah...

duruma göre değişir canım evet elilik çok büyük bir sorumluluk ama bekarken belli bir saatte evde olman gerekiyor sevgilinle dışarı çıkıyorsan eğer ama evlenince eşinle dışarda sabahlasanda sana nerdesin diyen olmuyor.yani ikisininde güzel yönleri var

bazen dusunuyorum bekarken hersey daha guzelmis gibi geliyor.bazende evliligin guzelliklerini goruyorum evlilik guzel birsey diyorum.ruh halime gore degisiyor,eger esimle aramizda ciddi bir tartisma olduysa keske bekar olsaydim diyorum.ama mutlu gunlerimizde de iyi ki onunla evlenmisim diyorum.kisacasi evlilik guzel birsey birdaha dunyaya gelsem kesinlikle yine evlenirim.ne zamana kadar bu hayat bekar cekilirki..bekar arkadaslarimi goruyorum onlarda biran once evlenmek istiyorlar.ozelliklede biraz yaslari gecmeye basladiysa..bi evlenen pisman birde evlenemeyen:sm_cool:

Back
X