Evli hanmlar, bir sorum olacak?

Bekarken hayatım çok güzeldi...
Çalışan, ayakları yere basan biriydim.
Evlenince pekçok şey değişti.Çocuklar oldukça,
büyüdükçe sorumluluklarım arttı. Ama herşeye rağmen
ben evliliği tercih ederim. Hayatı sevdiğinle paylaşmak
öyle güzel ki.... :asigim:Karşısında doğru insanı bulabilen herkes
evliliğe daha sıcak bakar bence. Ama keşke ege de yaşasaydım.
O da olsaydı herşey tam olacaktı sanki......
:delphin:

:asigim:

tek kelime bekarken tabikiiiiiiiiiii

fisfisfis :sm_cool:

Bekarken ki hayatım çok zordu gerçekten..ewlendim biraz daha rahatım..Şuan eşime dargınım ama yinede ewlilik daha iyi benim açımdan..

valla çocuk olmadan önce daha güzeldii ahhhhhhh çocuk çok sonraaaa yapın hayatım karardı ama çokta güzel bir duygu tabi:ecrin_bebek:

evet eşim le tartıştığımız olur ikide oğlumuz var biz ayrı yapamayız düşünmek bile istemem.dile kolay 19 yılımız geçti acı tatlı bir aile olarak yaşam tabiki daha güzel.nişanlı lık yıllarımızda ayrı bir tatdı.

aile yaşantım güzeldi bekarken ama evlilik gibisi yok
sediğinle aynı güne uyanmak ortak bişeyler yapmak

:asigim:kesinlikle evlilik:asigim:

hmmm bence bekarlik.niye mi?benim sebebim tam ayri.o zaman ailenle oluyorsun,annen babanla bir yasiyorsun.onlari ozlemiyorsun,geceler aglamiyorsun.ailen daim yaninda oluyor.bundan guzel bisey dusunemiyorum.

ikinisinde ayrı ayrı zorlukları var tabi
en çok sevdiğim şey evlilikte eğer kocan kafa dengiyse gezmede eğlenmede (benimki Allahtan öyledir hakkını yemeyim)
bekarken dışarı çıkacakken 10 kişiden izin alacağın durumlar olur gece çıkman bir yere gitmen gerekirken yandın..
ama eşinle gecenin bir yarısı dışarıda çıksan tatilede gitsen kimseye hesap vermek zorunda değilsin

yani bekarların 10 tane evlililerin 1 tane kocaları oluyor (kaynanam yok, görümcelerim çook uzakta)

bence evlilik...eşim bana hiç bekarlığımı aratmadı. aşkımı çoooook seviyorum canım kocam benim.iyiki evlenmişim aşkımla.

evlenmeden evvel çok hasretlik çektim :gitme:
şuan yanıbaşımda sevdiceğim Şeniz
e annem babam canlarım 20dak uzağımda :asigim:
daha ne isterim ben :Saruboceq:
evlendikten sonra daha bir güzel hayat
zemuszemus

ben evlilikten gayet memnunum. Bekarkende temizliği ben yapardım, yemeklerinde bazılarını.. Evde annem despotttu sözü geçerdi. Tv de bile onun istediği izlenir, izinsiz bir yere gidilmezdi. Evlendim şimdi kendi evim. Evet daha çok sorumluluk var burda da kayınvalide var. Ama kendi evimin düzenini ben kuruyorum. İstediğim yemeği yapıyorum, kendi istediğim gibi temizliğimi yapıyorum. Tv de eşimle ortak zevk duyduğumuz şeyleri izliyoruz. Canımız sıkıldı mı haftasonları akşama kadar gezebiliyoruz. Karışan nerdeydin diyen yok. Eşime hesap vermiyorum sadece söylüyorum. İnsanın kendine ait bir yuvası, evi, düzeni bile olması başlı başına zaten yetiyor.. Bir yaştan sonra insan artık kendi evinin düzeninin olmasını, başkalarına göre yaşamayı istemiyor bu aile bile olsa...

Ailem benim herşeyim, onlarla yaşamak da çok güzeldi ama ne yalan söyliyeyim evlenince daha bir güzel oldu hayat.
Sevgilimle tüm hayatı paylaşmak, acıyı da sevinci de yaşamak vazgeçilmez bir duygu. Anladım ki aynı evi paylaşmak daha bi bağlıyormuş iki insanı biribirine :)
Allahım bugünümüzü aratmasın, bizi ayırmasın diyorum:Saruboceq:

ikisi de güzel bence
sanırım burda eş faktörü çok önemli
yanlız evliyken kendi evinde daha rahatsın

valla eşimden çok çektim ama Allahı var bekarkinden çok daha özgürüm yani arkadaşlarımla buluşmama,giyimime daha az karışır....amma yinede bekarlık gibi yok...çok arıyorum ben annemin seslenmesine kalkmayıpta babamın ayak sesine yataktan fırlayıp kalkmamızı...4 kardeşin gecenin bi yarısı sofra kurup yemesine,en büyük ablamın günlüğünü okumak için çatlamamıza,2 ablamın bitmek bilmez kavgalarına ve daha nice günlere tekrar dönmek öyle çok isterdimki...tamam her zamanın ayrı güzelliği var ama hangimiz bekar halimizdeki kadar masum kalabildik...ne olursa olsun valla bence bekarlık gibisi yok...

Evli Bayanlar DEmişsin ama dayanamadım :olmaz:Şeniz
Bekar Olarak Hayatım Çok Güzel Evlensemde böyle mutlu olmak isterimCADIARZUakannehir
Umarım Öyle bi erkek çıkar karşıma beni sevecek ve mutlu edebilecek :1closedeyes::1closedeyes:

Back
X