- 18 Aralık 2016
- 730
- 240
- 103
- 28
- Konu Sahibi Elma diyari
Sevmemeli, severse saygisizlik dusuncesizlik olur karsidakinine hale sokacagini dusunmemis olur kisaca baskasini severken artik sizisevmiyo olurEvli insan baskasini sevebilir mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevmemeli, severse saygisizlik dusuncesizlik olur karsidakinine hale sokacagini dusunmemis olur kisaca baskasini severken artik sizisevmiyo olurEvli insan baskasini sevebilir mi
Kız sütün suçu neTabi sever sonuçta insanlar çiğ süt emmişler![]()
Bunu yazinca pekte esinin huzuru olmadigi degilde senin o evde huzurun olmadigini dusunuyorum. acaba senmi baskasini sevdin?Peki evde huzuru yoksa
Bu nasil bir baskis acisi arkadasim?? Aldatmak farkli sevmek farkli demissin?? Zaten seviyorsa aldatiyordurrSevebilir.aladatmak farklıdır sevmek farklı.
Bunu yazinca pekte esinin huzuru olmadigi degilde senin o evde huzurun olmadigini dusunuyorum. acaba senmi baskasini sevdin?
Cunku cok rahat yazmisin hani "evli insan baskasini sevebilirmi" yerine "kocam baskasini seviyor" yazsaydiniz daha inandirici gelirdi.
Not. Maymun istahliysa sever. Kanda bozukluk varsada sever. Karaktersizse zaten sever.
Ama sevmemeli.
Evde huzur yok diyerek zaten konu sahibini suclamaya calismis. eger ki evde huzur yok git bosan bu da bi secenek. Niye aldatiyorsunn!! Bu kadini gorur gormez sevmedi ya mutlaka birseyler paylastilar yasadilar. Sonrada konu sahibini sucluyor kendi karaktersizligini ortmek icin. Hani bak sen bana huzur vermedin huzuru disarida buldumm demek istiyorEvde huzuru yoksa? Diye sorarak sen kendini suclu duruma getiriyorsun zaten sanki "huzur vermiyorum adama onun da gonlu baskasina kaymis ne olacakki olabilir" kafasindasin. Adam sana huzur vermiyorsun ben de baskasini seviyorum diyerek bak benim gozum gonlum disari kaymaya basladi seni aldatma potansiyelim var demis.
Benim kocam bana baskasini sevdigini soylese bir de beni suclamak icin cunku evde huzurum yok dese toplarim valizini kendi elimle koyarim kapiya git mutlu ol sevdiginle diye
Arkadaşım anlayabilecekmisin bilmiyorum ama anlatayım örnek vereyim.is arkadaşım eşini sevmiyor çocukları olduğu için boşanamıyor.baskasini seviyor o o kadının bundan haberi yok.yani eşini aldatmıyorBu nasil bir baskis acisi arkadasim?? Aldatmak farkli sevmek farkli demissin?? Zaten seviyorsa aldatiyordurr
O aldatmayan arkadasinla bakis acimiz farkli demek. Bana gore bi insanin huyunu seversin dis gorunusunu degil. ONun icinde konusman ve birseyler paylasip onu sevmem gerek.. Ayrica aldatmiyor demissinde herseyi senin gozunun onunde yapicak halleri yokta neyse.Arkadaşım anlayabilecekmisin bilmiyorum ama anlatayım örnek vereyim.is arkadaşım eşini sevmiyor çocukları olduğu için boşanamıyor.baskasini seviyor o o kadının bundan haberi yok.yani eşini aldatmıyor
Tamam hanımefendi sizsinizO aldatmayan arkadasinla bakis acimiz farkli demek. Bana gore bi insanin huyunu seversin dis gorunusunu degil. ONun icinde konusman ve birseyler paylasip onu sevmem gerek.. Ayrica aldatmiyor demissinde herseyi senin gozunun onunde yapicak halleri yokta neyse.