• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli insan baskasini sevebilir mi

Sever deseeeek durumu meşrulaşacak mı? Hayır
Sevmez deseeeeek insan bu .. kusurlu, arada aklı duran düşünme yetisini kaybeden bi varlık. Yapar mı yapmaz mı dan ziyade sonuçlarına hazırlamalı insan kendini:işsiz:

Peki evde huzuru yoksa
Bunu yazinca pekte esinin huzuru olmadigi degilde senin o evde huzurun olmadigini dusunuyorum. acaba senmi baskasini sevdin?
Cunku cok rahat yazmisin hani "evli insan baskasini sevebilirmi" yerine "kocam baskasini seviyor" yazsaydiniz daha inandirici gelirdi.

Not. Maymun istahliysa sever. Kanda bozukluk varsada sever. Karaktersizse zaten sever.
Ama sevmemeli.

Kuzum siz saf mısınız birazcık. İnsanlar çok net bir dille gereken cevabı vermişler hala değişik değişik cevaplar veriyorsunuz. Siz bu adamı yada aldatan her kimse o kişiyi haklı çıkartmak için elinizden geleni yapıyorsunuz. Ama her ne olursa olsun bunu yapan dibine kadar haksız.
İnsanlar sevgiliyken ayrılmalarının kolayca imkanı varken bile başkasına bakıp sevmiyorlar sevdikleri anda bitiriyorlar. Kaldı ki evli bir insan kesinlikle birini sevecek kadar yakınlaşmamalı kimseye. Olduki sevmeye başlayacak oradan koşarak uzaklaşmalı oda olmuyorsa boşanmalı. Ozaman kimi isterse sevsin.

Elbette sevebilir.
Evli olması, seveceği gerçeğini kapatmaz ki.
Doğruluğunu konuşmuyoruz öyle değil mi?
Doğrusu sevmemeli ama bu da seveceği gerçeğini örtmez ne yazık ki..

Biz insanlar değişime fazlasıyla açık ruhlu insanlarız.
Bir süre sonra duyguların bile değişebileceğine inandırmışız kendimizi. Bir zamanlar deli gibi aşık olduğunu, bir süre sonra yok sayarak, aynı oyunu başa sarıp bir başkasını deli gibi sevebilecek düşüncesine bağlanıyoruz.

Doğu değil ama gerçek..

Evde huzuru yoksa? Diye sorarak sen kendini suclu duruma getiriyorsun zaten sanki "huzur vermiyorum adama onun da gonlu baskasina kaymis ne olacakki olabilir" kafasindasin. Adam sana huzur vermiyorsun ben de baskasini seviyorum diyerek bak benim gozum gonlum disari kaymaya basladi seni aldatma potansiyelim var demis.
Benim kocam bana baskasini sevdigini soylese bir de beni suclamak icin cunku evde huzurum yok dese toplarim valizini kendi elimle koyarim kapiya git mutlu ol sevdiginle diye

Bunu yazinca pekte esinin huzuru olmadigi degilde senin o evde huzurun olmadigini dusunuyorum. acaba senmi baskasini sevdin?
Cunku cok rahat yazmisin hani "evli insan baskasini sevebilirmi" yerine "kocam baskasini seviyor" yazsaydiniz daha inandirici gelirdi.

Not. Maymun istahliysa sever. Kanda bozukluk varsada sever. Karaktersizse zaten sever.
Ama sevmemeli.

Bana da konu sahibi evli biri tarafından seviliyor gibi geldi bu cümleden.

Evde huzuru yoksa? Diye sorarak sen kendini suclu duruma getiriyorsun zaten sanki "huzur vermiyorum adama onun da gonlu baskasina kaymis ne olacakki olabilir" kafasindasin. Adam sana huzur vermiyorsun ben de baskasini seviyorum diyerek bak benim gozum gonlum disari kaymaya basladi seni aldatma potansiyelim var demis.
Benim kocam bana baskasini sevdigini soylese bir de beni suclamak icin cunku evde huzurum yok dese toplarim valizini kendi elimle koyarim kapiya git mutlu ol sevdiginle diye
Evde huzur yok diyerek zaten konu sahibini suclamaya calismis. eger ki evde huzur yok git bosan bu da bi secenek. Niye aldatiyorsunn!! Bu kadini gorur gormez sevmedi ya mutlaka birseyler paylastilar yasadilar. Sonrada konu sahibini sucluyor kendi karaktersizligini ortmek icin. Hani bak sen bana huzur vermedin huzuru disarida buldumm demek istiyor:KK11:

Evde huzur yok, kocan başkasına aşık. Ortada evlilik yok kı mecburi bir nikah akdi var huzur vermiyorsanız birbirinize zamanınızı da çalmayın. Belki de kendinize yeni bir yol çizmeli yada huzurlu huzurlu oturmayı öğrenmelisiniz.

Bu nasil bir baskis acisi arkadasim?? Aldatmak farkli sevmek farkli demissin?? Zaten seviyorsa aldatiyordurr
Arkadaşım anlayabilecekmisin bilmiyorum ama anlatayım örnek vereyim.is arkadaşım eşini sevmiyor çocukları olduğu için boşanamıyor.baskasini seviyor o o kadının bundan haberi yok.yani eşini aldatmıyor

Bence sevmez ya, sevmek o kadar kolay mı? O anca mevcut evlilikten mutlu olmama neyicesinde bir başka kişiden etkilenmedir, kaçış biletidir, ama sevgi değildir.

Arkadaşım anlayabilecekmisin bilmiyorum ama anlatayım örnek vereyim.is arkadaşım eşini sevmiyor çocukları olduğu için boşanamıyor.baskasini seviyor o o kadının bundan haberi yok.yani eşini aldatmıyor
O aldatmayan arkadasinla bakis acimiz farkli demek. Bana gore bi insanin huyunu seversin dis gorunusunu degil. ONun icinde konusman ve birseyler paylasip onu sevmem gerek.. Ayrica aldatmiyor demissinde herseyi senin gozunun onunde yapicak halleri yokta neyse.

Sevebilir sevemez diye birşey yok gönül bu durduramazsınız ama her iki taraf için de çok yanlış birşey yani ne kadın aldatmalı ne adam. Ne bu iradesizlik, ne bu sorumsuzluk, ne bu sadakatsizlik ? Niye evlendiniz ki o zaman. Bi gün başkasını sevelim diye mi ?

O aldatmayan arkadasinla bakis acimiz farkli demek. Bana gore bi insanin huyunu seversin dis gorunusunu degil. ONun icinde konusman ve birseyler paylasip onu sevmem gerek.. Ayrica aldatmiyor demissinde herseyi senin gozunun onunde yapicak halleri yokta neyse.
Tamam hanımefendi sizsiniz

Back
X