Evli insanlar, anne babaya kaç günde bir gidilmeli?

Evliliğin ilk zamanlarında sık sık gitmeniz beklenir. Hayır diyemezseniz de uzun bir süre öyle devam eder. Kendi düzeninizi kendiniz kurun. Beni de her misafirin yanına çağırırdı kayınvalidem, bir iki hayır deyince bir daha çağırmadı.

Bi ara her hafta sonu giderdik ben en son bıktım bundan baş başa vakit geçiremicez mi diye şimdi 2 3 haftada bir gideriz bu düzen iyi sürekli aileye gidilmesi bana göre degil kendi ailem uzakta senede 1 2 defa giderim bu yıl korona olunca gitmedim her dk aile görmek isteyen insan evlenmesin bence çok saçma geliyor bana

Evlenmenin amaci nedir,ayri bir evinin olmasi ve mumkunse o evinde oturman yoksa niye evleniyoruz,esimin dayisina gitmek icin degildir herhalde. Mis gibi disarda bulusur koklasir opusur sevisir ayriliriz daha ekonomik,daha az yorucu ve daha heyecanli dayiya gitmekten de kurtuluruz hem

Ben de ailesine sürekli gitmek isteyen kişiye, '' madem ailenden kopamıyordun, ailenle yaşasaydın, niye evlendin? diyesim geliyor..

Ya yenı evlıyız. Sürekli gıttık ve sıkıldım ben. Eşime dıyorum kendın tek gıt. O da bensız bır yere gıtmıyor. Kaynanaya anlatırım işe gırcem sınav calıscam. Bi ton işim var

pandemıden berı 7 aydır kımseyle fiilen gorusmuyoruz hep telefonda goruntulu konusuyoruz
ama ondan once canımız ne zaman gorusmek ısterse o zaman gıdıyorduk bu bazen 2 haftada bır bazen 3 ayda bır oluyordu kucuk cocugum var o cok ozlerse veya karsı taraf davet ederse gıdıyorduk daha dogrusu

kalabalık aıleyız bırıne gıtsek hepsı davetlı oluyor bır yerde hepımız gorusmus oluyoruz ayrı ayrı yakınlarımızı gezmemıze de gerek kalmıyordu

gıtme zorunlulugunuz yok canınız ıstemıyorsa gıtmeyın hatta bence bırbırınıze cok sık gıdıp gelmeyın derım bır mesafe hep olmalı yoksa yuz goz olunuyor

Off evet kı ben mesafelıyım. Yeni evloyız dıye sayısını amcamı cagırcam. Sürekli otur falan ınsanlarla sıkılıyorum

Ya yenı evlıyız. Sürekli gıttık ve sıkıldım ben. Eşime dıyorum kendın tek gıt. O da bensız bır yere gıtmıyor. Kaynanaya anlatırım işe gırcem sınav calıscam. Bi ton işim var
Erkekler tek gidince sanki ailesi gelin bizi istemiyor moduna giriyor yada kavga mı ettiniz diye soruyorlar ondan tek gitmek istemiyor benimki de ama ben sevmiyorum kalabalık aile sürekli görüşmek falan öyle bir ortamda büyümedim çünkü sende durumu anlat girmek istemiyorsan gitme mecbur degilsin ki

Allah'tan ailelere uzağız. Yol 14 saat sürüyor ona rağmen kv ayda bir falan gidelim istiyor. En son kurbanda gittik şuan 5.5 aylık hamileyim "doğumdan önce bir daha gelin" diye tutturdu. Ben de o kadar yolu hamile hamile çekemem dedim. Aa ne var sanki gelin oğlumu özlerim demez mi? 3 yıldır buradayız kendisi çok uzak diye hiç gelmedi ama. Tam komedi yani

Off evet ya. Hayır kendı gıtsın. Daha 10 gun falan olmus. Balayında pazar gunu döndük. Bızım ıcın plan yapıp kendını nıye dahil edıyor kı

Off evet kı ben mesafelıyım. Yeni evloyız dıye sayısını amcamı cagırcam. Sürekli otur falan ınsanlarla sıkılıyorum
sık gıdınce beklentılerı de cogalır
oncelerı evde kendınıze ıs cıkarın gıdemeyın bır sure sonra baktınız kı sureklı gelmıyorsunuz her cagırdıklarında kosmuyorsunuz habıre davet etmeyı de bırakırlar bence

Zaten derım sıkılıyorum dıye. Vala kaynanaya da dedım. Eşim tek gıtsın kardesıyle bulussun falan. Evde bı ton ısım var dedım. Hem de gıt otur ınsan sıkılıyor

Ayy ınsallah. Dün gitmedik. Bugün aradı. Eşime sıkmak ıstemıyorum. Hazırlık yaptım bekledim dedi. Benı de aradı. Bende evden cıkmak ıstemıyoruz dedım. Ama daha yenı dçnduk balayından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…