- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Bende mesafeli olma taraftarıyım. Ama bızde calısan insanlarız. Sürekli gıdemeyız.ki ben basbasa olmak ıstıyorum. Yalnız gezmek ıstıyorum. Arada ugrarız tamam ıste1.5 senelik evliyim . Ve kayinvalidem tuhaf bir kadın. Onunla asla samimi olmak istemiyorum buarada yaşım 31 . İlk zamanlar eşim çok yakın olmamı istedi vs ki eşimle 7 senedir birlikteyiz ama kv bin çıkardığı zorluklar anlaşmazlıklar vs annesine saygı duygudugumu ama herseyine evet demeyeceğimi biliyor ,ilk aylar her hafta olmasa da 2 haftada bir kesin giderdik ama.suan kusurma kimse bakmasın ama ben zorunlu değilim eşimde benim aileme gelmekte zorunlu değil ayda 1 ya gidiyoruz annesigile ya da 2 aya yakın . Ben nasl onu zorlanıyorsam o da beni zorlamasın bı zahmet . Asla fazla samimiyet iyi değil tuhaf insanlarla
Off evet dımı. Cuma eşim izinli. 1 2 saat ugrarız.Yalnız zaman gecırıriz.Zaten ıse de gidersem haftada 1bıle cok gelır. Annemde bu hafta 3kez gıttım. Ne zaman geleceksiniz dıyorBence böyle alıştırma ne kadar sık gidersen o kadar beklerler ve bir zaman gitmek istemezsen sanki görevini yapmıyor gibi görünürsün. Haftada 1 hatta bazen 2 3 haftada bir gitmek normal bence devamlı gidip ne yapacaksınız ki insan bir haftada kimseyi özlemez.
Bende calsiyorum ve alıştırma çünkü daha cok istiyorlar bazı kayinvalideler iyidir ama geneli manyak çıkıyorBende mesafeli olma taraftarıyım. Ama bızde calısan insanlarız. Sürekli gıdemeyız.ki ben basbasa olmak ıstıyorum. Yalnız gezmek ıstıyorum. Arada ugrarız tamam ıste
Ben de öyleyim inan kiEvet bir de evımı de sevıyorum. Evde zaman gecırmedı yalnız olmayı da sevıyorum
haftada 2-3 ne allah aşkına ne buluyorlar konuşacak? ruhu sıkılır insanın.3haftalık evliyim. Bir hafta balayı yaptık. Kaynanam 3 kez falan gittik. Kendi anneme de öyle. Kaynanam dün eşimi aramış. Akşam dayınlara gidelim demiş. Bende önceki günde gittigimiz için evde oturalım dedim. Çıkmadık. Kadın beklemiş. Birşeyler hazırlamış. Bugünde aradı sizi sıkmak istemiyorum demiş eşime. Bende eşime dedim haftada bir gideriz. Ben part çalışıcam. Ev işi var. Kpss çalışacagım. Ben sürekli gidip oturmak istemiyorum. Haftada bir olurda 2 3günde bir fazla bence. Giderse tek gitsin arada. Beni aradı bugün kaynanam.Eşimin dayısını çagırdıgında bizimde alır bizde geliriz diyor.Tamam dedim artık.Evlerimiz Allahtan uzak ama bu hafta kaç kez gittik.Normali ne bunun. Kaç günde bir gidilmeli?
Iste bunu kendisine aynen soylemelisin. Ne kadat yogun oldugunu, kendi islerin de oldugunu, onun istedigi siklikta ugramanin mumkun olmadigini ama esinin tabi ki istediginde gelebilecegini soylemelisin bence. Sanki halden anlar bi hali var gibi.Offf evet kocaman adam yani. Hayır arada tek gitsin. Sürekli sıkılıyorum. Ve kadına da söyledim. Biz oturunca sıkılıyoruz sürekli. Evden cıkmak ıstemıyoruz dedım. Şimdi kpss calısacagım. E haftasonu ıse gıdecegım. Ev işleri var. Gıttık mı kac saat kalkmıyoruz. E benım anneme de gıdecegız. Ben hergun evden cıkmak ıstemıyorum. Kadın da haftada 2 3 ıstıyor. Israrı da sevmıyorum
Öyle zaten aılesıni alıstırcam bu duruma kararlıyımNasil alistirirsan oyle gider. Evliligin ilk aylari nedense her gun arayip bir yerlere cagrilirsiniz ya da gitmeniz beklenir. Bu da sizin kendi yuvaniza alisma, evinizi benimseme surecinizi uzatir. Siz gitmeseniz de onlar zirt pirt çat kapı gelirler. Genelde de kadinin kok ailesine ayda bir gidilmesi beklenirken, erkegin kök ailesine sık sık gidilmesi normal gorulur. Bu bir sure sonra senin ailen benim ailem durumunu yaratir. Bu da ciftler arasinda aile kavraminin olusmamasina neden olabiliyor. Mumkun mertebe artik ikinizin bir aile oldugunu benimsemeniz gerekiyor. Kök ailelere onbes gunde bir gidilebilir ya da ayda bir olsa daha guzel tabi ki ama haftada iki uc sefer gitmek cok fazla. Haftada bir gitmek bile calisan kadin icin evdeki işlerini aksatabilir, bu da bir sure sonra ciftler arasinda kavgaya, tartismaya, sinirlerin gerilmesine neden olabilir. Cunku calisan kadin genelde temizlik, utu gibi seyleri hafta sonu bir gun yapiyor, diger gun de evin alisverisi, es-dost arkadas ziyareti, gezme falan yapiliyor. Cocuk olunca zaten gidip gelme daha da azaliyor.
Söyledım zaten eşime. Anlayışlı Allah'tanIste bunu kendisine aynen soylemelisin. Ne kadat yogun oldugunu, kendi islerin de oldugunu, onun istedigi siklikta ugramanin mumkun olmadigini ama esinin tabi ki istediginde gelebilecegini soylemelisin bence. Sanki halden anlar bi hali var gibi.
Bunun normali diye birşey yoktur ki.. Ne zaman istersen ne sıklıkta istersen öyle gidersin.. Sen ve eşinle alakalı bir karar bu.. Benim kv bize Çok yakın bazen haftada 3 kez gideriz bazen 4 bazen iki hafta gitmediğimiz olur bazen 2 haftayı da geçer.. Yani keyfimiz nasıl isterse.. Kendi annemler de aynı şekilde ne zaman istersek..3haftalık evliyim. Bir hafta balayı yaptık. Kaynanam 3 kez falan gittik. Kendi anneme de öyle. Kaynanam dün eşimi aramış. Akşam dayınlara gidelim demiş. Bende önceki günde gittigimiz için evde oturalım dedim. Çıkmadık. Kadın beklemiş. Birşeyler hazırlamış. Bugünde aradı sizi sıkmak istemiyorum demiş eşime. Bende eşime dedim haftada bir gideriz. Ben part çalışıcam. Ev işi var. Kpss çalışacagım. Ben sürekli gidip oturmak istemiyorum. Haftada bir olurda 2 3günde bir fazla bence. Giderse tek gitsin arada. Beni aradı bugün kaynanam.Eşimin dayısını çagırdıgında bizimde alır bizde geliriz diyor.Tamam dedim artık.Evlerimiz Allahtan uzak ama bu hafta kaç kez gittik.Normali ne bunun. Kaç günde bir gidilmeli?
Başlıkla içerik ilişkisiz geldi bana
Normal şartlarda haftada bir veya 10 günde bir bana göre ideal
Ama siz yeni evliymişsiniz. Bizim adetlere göre yeni evlenenleri herkes, özellikle amca,dayı, teyze, hala gibi yakınları yemeğe alırlar. Dayısı da bu yüzden davet ediyor olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?