- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Bende ya. Alısmamısım. Insan bi özlesin yaniSadece kv değil o kadar sık kime gitsem sıkılırım
Aman kafa uyuşmuyor otur otur şişiyorum ben valla için sıkılıyor herkes de alıştı kv falan der Hatice sevmiyor buraya gelmeyi o evinde mutlu diye gerçekten de sevmiyorum babamın evi bile olsa 2 3 saat sonra kendi evimi arıyorum gidesim geliyor bi eşimin ailesine degil yani bu durum evlenmiş ev bark sahibi olmuşum her dk başka evde ne işim var diyorum kendimeZaten derım sıkılıyorum dıye. Vala kaynanaya da dedım. Eşim tek gıtsın kardesıyle bulussun falan. Evde bı ton ısım var dedım. Hem de gıt otur ınsan sıkılıyor
Sıkmak istemiyorum diyip diyip sürekli ne diye çagırıyor o zaman hem masum ayagına yatıp hem aynı şeye devam etmesi hiç samimi değil benceAyy ınsallah. Dün gitmedik. Bugün aradı. Eşime sıkmak ıstemıyorum. Hazırlık yaptım bekledim dedi. Benı de aradı. Bende evden cıkmak ıstemıyoruz dedım. Ama daha yenı dçnduk balayından
Off bızide dıbıne ıstıyordu.tutturdum uzak olcak dıye. Ev uzak gene. Onların eve ulasım ters baya.Kaynanalar hep böyle yaAllah'tan ailelere uzağız. Yol 14 saat sürüyor ona rağmen kv ayda bir falan gidelim istiyor. En son kurbanda gittik şuan 5.5 aylık hamileyim "doğumdan önce bir daha gelin" diye tutturdu. Ben de o kadar yolu hamile hamile çekemem dedim. Aa ne var sanki gelin oğlumu özlerim demez mi? 3 yıldır buradayız kendisi çok uzak diye hiç gelmedi ama. Tam komedi yani
Evet kesinlikle bende 3 saat bıle zor ya. Evde ınsanın ısı oluyor.Aman kafa uyuşmuyor otur otur şişiyorum ben valla için sıkılıyor herkes de alıştı kv falan der Hatice sevmiyor buraya gelmeyi o evinde mutlu diye gerçekten de sevmiyorum babamın evi bile olsa 2 3 saat sonra kendi evimi arıyorum gidesim geliyor bi eşimin ailesine degil yani bu durum evlenmiş ev bark sahibi olmuşum her dk başka evde ne işim var diyorum kendime
Kolay değil o yaşa getiriyorlar bi bakıyorlar hoop elin kızı almışOff bızide dıbıne ıstıyordu.tutturdum uzak olcak dıye. Ev uzak gene. Onların eve ulasım ters baya.Kaynanalar hep böyle ya
Off evet dımı. Ben dedım evden cıkmak ıstemıyoruz dedım. Cagırırsa eşim tek gıtsın.Sıkmak istemiyorum diyip diyip sürekli ne diye çagırıyor o zaman hem masum ayagına yatıp hem aynı şeye devam etmesi hiç samimi değil bence
Ben git demek için söylemedim canım. Biz altlı üstlü oturduğumuz halde öyle pek git gel oturumus yoktur herkes kendi evinde nasl mutluysa öyle takılır demek istedimAma sürekli gidince sıkılıyorum ben. Hem ne konuscaz ki
Evet bir de evımı de sevıyorum. Evde zaman gecırmedı yalnız olmayı da sevıyorumBen git demek için söylemedim canım. Biz altlı üstlü oturduğumuz halde öyle pek git gel oturumus yoktur herkes kendi evinde nasl mutluysa öyle takılır demek istedim
Zaten ben işe baslayınca falan sürekli gıt gel olmaz. Onlarda alısırBenim annem ve babam hayatta değil. Mezarlarına gidiyorum 15 güne bir.
Kayınvalideye de canım isterse, eşim isterse ayda yılda bir. Hastalık vs. giderim birde. Eşim tek gider ama işten fırsat buldukça.
Bu hafta evde ılk haftamız balayı harici. Ve hergun bır yere gıt. Sıkıldım açıkcası. Annesi de bıdaha ısrar etmez dıye ümit edıyorumÇiçeği burnunda evliliklerde daha sık oluyor ama zamanla azalıyor. Kotası yok sadece zamanla rayına oturuyor.
Valaha. Belkı ben haftada 1bıle gıtmem. Eşim gitsin. Oturur ders calısırım. O da bahanem olur. Hem cumartesi pazar ıse gıdecegım. Yorulcam sürekli gidemem ki. Eşim gitsin özlediğinde ama o da bensız gıtmek ıstemıyor bır yere. Gıt dıyorum evde sıkılan ama sen dıyorŞimdiden tamam demelere başlama. Valla çok alışır. KPSS çalışacaksan haftada 1 bile çok. Eşin gitsin. Madem oğluşlarını her yere götürecekler niye evlenmesine engel olmuyorlar ki
Evet. Haklısınız.Zaten ben işe baslayınca falan sürekli gıt gel olmaz. Onlarda alısır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?