- 6 Ekim 2013
- 2.429
- 3.668
- 333
- Konu Sahibi nuripapacium
-
ben sizi gayet iyi anladım, devam eden bir ilişki asla tasvip edilemez tabii ki. Ama bir şekilde bitmiş ve pişmanlık oluşmuşsa suçlamak yersiz bence, kişi zaten pişmansa gerçekten suçunu da biliyordur .Doğru konu çok derin. Öyle bir genelleme yaptınız ve tepki verenler olarak üzerime alındım. Hayatımda bildiğim üzere aldatılmadım. Biliyorum aldatmadım kimseyi. Hani konu beni biyerlerden yakaladı da canımı acıttı olayıda yok. Ama hayatta bazı durumlar vardır ki hata vs diye üstü örtülemez. Bi anlıktı diye es geçilemez. Şeytana uydum diye nefs rahatlatılamaz. Benim nezdimde bu konu onlardan biri. Hani yaşamasanızda hayat düsturlarınızda vardır bilirsiniz. Bu yüzden büyük tepkim. Konu sahibinede adamada. Yapılan şey sadece iki kişiyi etkilemedi.
Utanmasa bir insan herkese her şeyi rahat rahat anlatır değil mi?sen bence utanmanın sözlük anlamına bir bak..
Ortada acinacak bir sey yok.
Insanlar sadece magdur olana acir. Sana kimse acimiyor su an. Sende zaten acindirma çabasında degilsin.
Hic bir hatanin bedeli bir ömür ceza cekmek olmamali zaten.
Yeni hayatına dort elle saril. Bir daha hayatindan bosa gun hatta saat kaybetme boyle insanlarla. Genclik ve guven kaybedilince geri gelmeyen seyler. Kimsenin guveninin yıkılmasina sebep olma. Dilerim eski hayatin pesinden gelmez. Su an oldugu gibi. Birilerinin esi ya da annesiyken cikmaz kimse karşına. .
Ben 20 o 28 yaşındaydı.O adam bozuntusu kaç yaşındaydı siz 20 yaşındaysanız.
Üzüldüm , 20 yaşında hayatınıza bu kadar kötülük girdiği, kalbinizi bu kadar kirlettiginiz için gerçekten üzüldüm.
Allah evlatlarımızı korusun böyle kötülüklerden.
Sizde insaallah bir daha asla bir yuva yikmazsiniz.
Kadın affetse bile aslında o yuva çoktan yıkılmış oluyor. Evlilik devam etsede eskisi gibi asla olamaz. Bu yüzden yuva her iki durumda da yıkılmış oluyor maalesef.
Bence dönmeyin arkanıza. Gördüklerinizi unutun. Takip etmeyi bırakın.
Bırakın kadın görsün artık gerçekleri. Facede bu kadar aleniyse herşey, siz gorebiliyorsaniz o da görür.
üzerinize alınmanız gerekmez, 'çoğu' ile 'hepsi' aynı şey değil.. Konu çok derin aslnda iki cümleyle özetlemeye kalkınca sığ görünebilir tabi...
Hep öyle oluyor malesef.Sadece beni suçladı herkes ama haklılar,suçsuz değilim. Herkes beni suçlayabilir,bende o dönemlerde açılmış kapanmayacak,her hatırladığımda sızlayan yaralarıma acıyorum mesela.En güzel yaşlarımı ağlayarak geçirdiğim için kızıyorum kendime herkesin bana kızdığı gibi. En değerli şeyleri bir hiç uğrunda harcadığım için kızıyorum. Böyle böyle.. Teşekkür ederim yorumunuz için :)Sen hatalısın buraya kadar tamam da o şerefsizin hiç mi suçu yok? Sadece kadına yüklenmeyi doğru bulmuyorum bu tür konularda.
Soruna gelecek olursak sana düşen bişey yok. Takip etmeyi bırak. Yeni bir sayfa aç kendine.
O kadar gençsin ki. Unutacaksın, yeter ki bi daha aynı yoldan yürüme.Hep öyle oluyor malesef.Sadece beni suçladı herkes ama haklılar,suçsuz değilim. Herkes beni suçlayabilir,bende o dönemlerde açılmış kapanmayacak,her hatırladığımda sızlayan yaralarıma acıyorum mesela.En güzel yaşlarımı ağlayarak geçirdiğim için kızıyorum kendime herkesin bana kızdığı gibi. En değerli şeyleri bir hiç uğrunda harcadığım için kızıyorum. Böyle böyle.. Teşekkür ederim yorumunuz için :)
Bu konuyu herkes biraz üzerine alınmalı bence.. kaldı ki asıl sorun kızın evli bir adamla ilişki kurması değil kalpler Allah ın elindedir her an herkesin başına bi şey gelebilir, kendimizden emin olsak çoluğumuzdan çocuğumuzdan emin olamayız.. burda asıl sorun benim için konu sahibinin pişmanlığının dilinden kalbine inmemesi.. daha ne yaşadığının ve yaşattığının farkında değil..
Bide kendimi kurtardım bitti gitti benim için diyorsun. Yazık çok yazık insanların vicdanları nerelerine kaçmış böyle. Evet doğru sen kendini kurtardın çünkü zaten sana ait olmayan Bi Ada'mı sana ait olmadığını bile bile sırf bir heyecan kaçamak uğruna sevdiğine inandın ve egonu yeterince tatmin ettin. Heyecan kaçamak diyorum evet çünkü bu aşk değil olamaz. Bir insan her gece sevdiği Ada'mın başkasının kollarında uyumasına onun çocuklarına annelik yapmasına dayanamaz bir gün bile yaşayamaz ölür. Evet sen kurtardın kendini ama bir de dön bak o kadının yaşadığına, ona yaşattığın acıya ve travmaya bir bak. Senin bir yıl sonra bidaha aklına bile gelmeyecek olayın onun ömrünün sonuna kadar kalbinde kanayan Bi yara olacağına Bi dön bak. Evlatlarına her baktığında babalarının kendine yaptığı ihaneti ve dolaylı olarak seni, kocasını kendinden çalan kadını hatırlayacağına bir bak. Sen belki eşine sonsuz güveneceksin ve Mutlu huzurlu bir hayatın olacak, ama o kadının senin yüzünden kocasını her arayıp açmadığında geç geldiğinde ilgisiz davrandığında veya herhangi küçük bir olayda paranoya yapıp kendini yiyeceğine ömür boyu çekeceği dertlere ızdıraplara bir bak. Ha olurda bunu kendine ve kadınlığına yediremeyip eşinden ayrılırsa eğer bir gün o Zaman koskoca bir yuvayı yıktığını tertemiz günahsız evlatları ana baba sevgisinden ve aile saadetinden senin kopardığını o kadının dul kaldığını ailesinin çektiği acıları be yıllarca karşısına çıkabilecek her türlü kötülüğe bir dön bak. Ve bunların hepsine senin sebep olduğunuda hatırlat kendine. Ve hala ben kendimi kurtardım zaten diyorsan senin insanlığından ve vicdanından ben şüphe duyarım. Yapabileceğin tek şey tövbe edip Allah'a yönelmek ve o kadın için dua etmek. Daha fazla da canını yakmaya çalışma. Allah bütün kadınları ve beni senin gibi kadınların şerrinden korusun eşlerimize akıl fikir versin. Bu arada egonu çok yüceltip evli ama beni sevdi benden ilgi sevgi bekledi falandı filandı kendini kandırma. Sende diğer kadın gibi gününü geçirdiği bir objeydin . Eğer sevse zaten çocuk falan dinlemez evine kadın yapardı seni. Hala onun yanında olduğuna göre bide kimi sevdiğine dön bak istedim??
Ya bize yansıtamamıştır ya da zamanla inecektir kalbe ben öyle düşünmek istiyorum aslında..Bu konuyu herkes biraz üzerine alınmalı bence.. kaldı ki asıl sorun kızın evli bir adamla ilişki kurması değil kalpler Allah ın elindedir her an herkesin başına bi şey gelebilir, kendimizden emin olsak çoluğumuzdan çocuğumuzdan emin olamayız.. burda asıl sorun benim için konu sahibinin pişmanlığının dilinden kalbine inmemesi.. daha ne yaşadığının ve yaşattığının farkında değil..
Gerçekten çok iğrenç bir konumdasın şuan tepki almanın doğal olduğunun sende farkındasın.
Yaptığın yaşadığın burada heleki evli kadınların ağırlıklı bulunduğu bir forumda,taşlanacak bir konum.
Allah cidden evliyken gözü dışarı da olan adamdan da,onunla olan kadında da korusun.
Neyseki sabahki bir konu gibi evli ama seviyorum deyip devam ettirmiyorsun.
O kadına hiç bir şey söyleme karışma,arkadaşını tanıştırdığın için takip ediyormuş ama söyle benim olayım bitti bana saygından bırak sende diye.
Adam evliyken senle aldattıysa Başkasıyla da devam eder onun için kiminle olduğu mühim değildir pek.
Sen pek karışma kendine hayatına bak.
Böyle hala takip eden,gurursuz bir kadın olarak görünüyorsun.bu yüzden bu tepki.
Hata yaptım diyorsan tövbe et bak kendi ilişkine seni ilgilendirmesin ne yaptığı.
Kadın zaten imkanı olsa seni öğrendiği an boşardı kocasını.
Ve kimse eşinin onu aldattığı kadından bak bu kez de bunla aldatıyor seni demesini iyi karşılamaz.
Hayır.Eşinin aldatıldığımı bilmek isterdim,bana her şeyi anlattığın iyi oldu,teşekkürler dediğini bildiğim için o günden bugüne hala aldatıldığını bilmek beni huzursuz etti. Zaten kendisine o ayrılık sonrası bir konuşmada bana yaptıkları için Allah beni kahretsin dediğinde eşin çok iyi biriymiş,bunları hak etmiyor demiştim. Hala aynı şeyi savunuyorum sorun bu.Bu yüzden huzursuz oldum.Yoksa beni cidden ilgilendiren bir konu değil.Kendi hayatımla meşgulüm sadece.
Ne kötülükler oldu bilmediğiniz.. Buraya yazmadığım ne çok şey.. Benim yaptığım devede kulaktı.Teşekkürler yinede.Susmak en doğrusu
Benden önce de aldatıldı,benden sonra da aldatılmaya devam ediyor.Ben onun için bir ilk olmadım.Yazdıklarınızı asla üstüme alınmıyorum açıkçası. Benimle,hissettiklerimle,yaşadıklarımla,düşündüklerimle hiç ilgisi yok çünkü. Siz dizilerdeki karakterlere alışmışsınız.Daha farklısını dünyanız kabul etmez. Bende kabul ettirmeye,kendimi anlatmaya çalışmayacağım zaten. Teşekkür ederim
Cici kız olacak aklınca. Evli adama aşık oldum dıyen buyun kadınları allah ıslah etsın. Aynısı baslarına gelsın ce gorsunler. Kocasının sevgılısı de bu hanımı arasın da desin, cok aşıgııııımm amaaa dıyeSiz aklandınız sıra eşine gerçekleri göstermeye mi geldi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?