- 7 Haziran 2014
- 3.630
- 5.578
- 198
- Konu Sahibi nuripapacium
-
unutmam,unutulmaz da zaten.yaşanan ne olursa olsun unutmayacağım. dün yediğim yemek değil bu.bana tarifsiz acılar yaşatmış bir insandan bahsediyoruz.Nasıl unutulsun ? Olayın kıskançlıkla alakası yok. Sevdiğim başkası var ondan bana ne.
Benim yuzumden kimse huzursuz olmadi demissin. Nerden biliyorsun ki? Dort duvar icinde o kadinin yasadiklarini nerden biliyorsun ki? Kadina gercekleri soylediginde icinin pare pare parcalanmadigini nerden biliyorsun ki? Ben senin gibi adina ask diyen bir metres yuzunden bosandim. Aldatildim. 12 yillik evliligimi bitirdim. O kadinin neler hissettigini iyi bilirim. Sen adamla beraberken o kadinin bunu hissetmedigini mi saniyorsun? Kadinlar hissediyorlar. Ve eminim ki sen o karaktersiz herifle fingirdesirken o kadin aslinda biliyordu. Cocugu ve yuvasi icin eli kolu bagliydi muhtemelen. Kimse yasattiklarini yasamadan olmeyecekmis. Inan bana yasamak isteyecegini hic sanmiyorum. Hele ki masum bir cocuga yasattiklarini..Allah islah etsin seni ve senin gibileri, akil fikir versin. Boyle rezil bir yasantiyi kendine uygun gordugun ve iki yil boyuca da kendini kullandirdigin icin bence kendini sorgulamalisin. Kendine deger verseydin boyle rezil bir yasantiya kendini layik gormezdin. Yazik. Daha cok gencsin. Kendi yasinda bekar biriyle cok guzel bir iliski yasayabilirdin. Simdi omur boyu bu yaptiklarini icinde tasiyacaksin.Benim yüzümden kimse huzursuz olmadı.Ben kendi hayatımı mahvettim sadece.Aşk diyerek masumlaştırmıyorum,yaptığımın hata olduğunu hep söyledim hala da söylüyorum. Kadının aldatıldığımı bilmek isterdim,teşekkürler dediğini bildiğim için ikilemde kaldım hepsi bu.
Hiç inandırıcı degıl acın. Neyse mubarek gun otur tovbe et dokanacagıms buralarda.Sandığınız kadar gülünç olmasını her şeyin.Yazınızdaki alaycı tavır kadar alaycı olmasını ne çok isterdim.O konuşmada ağzımı yaya yaya ama ben aşığımmmmm demeyi ne çok isterdim dedim. benim için atlatması daha kolay olurdu çünkü
Hadi buna da cevap ver konu sahibi. Bı de pişkin pişkin pişmanım diyor. Gunahını yayıp milletin sinirini bozdunBenim yuzumden kimse huzursuz olmadi demissin. Nerden biliyorsun ki? Dort duvar icinde o kadinin yasadiklarini nerden biliyorsun ki? Kadina gercekleri soylediginde icinin pare pare parcalanmadigini nerden biliyorsun ki? Ben senin gibi adina ask diyen bir metres yuzunden bosandim. Aldatildim. 12 yillik evliligimi bitirdim. O kadinin neler hissettigini iyi bilirim. Sen adamla beraberken o kadinin bunu hissetmedigini mi saniyorsun? Kadinlar hissediyorlar. Ve eminim ki sen o karaktersiz herifle fingirdesirken o kadin aslinda biliyordu. Cocugu ve yuvasi icin eli kolu bagliydi muhtemelen. Kimse yasattiklarini yasamadan olmeyecekmis. Inan bana yasamak isteyecegini hic sanmiyorum. Hele ki masum bir cocuga yasattiklarini..Allah islah etsin seni ve senin gibileri, akil fikir versin. Boyle rezil bir yasantiyi kendine uygun gordugun ve iki yil boyuca da kendini kullandirdigin icin bence kendini sorgulamalisin. Kendine deger verseydin boyle rezil bir yasantiya kendini layik gormezdin. Yazik. Daha cok gencsin. Kendi yasinda bekar biriyle cok guzel bir iliski yasayabilirdin. Simdi omur boyu bu yaptiklarini icinde tasiyacaksin.
O kadar gençsin ki. Unutacaksın, yeter ki bi daha aynı yoldan yürüme.
İnanın veya inanmayın hiç umrumda değil ki.Kimseyi inandırma çabasında olmadım zaten.Hiç inandırıcı degıl acın. Neyse mubarek gun otur tovbe et dokanacagıms buralarda.
Kiskanmis aile bundan sonraki yasak ilişkiyi kabullendiği için.Zaten çok büyük bir hata yapmışsın artık bu adamı da neler yaptığını da unut .Eşi için üzülmene inanmadım.Şimdi mi aklına geldi ?
Bilmediğine eminim.Adım kadar eminim.Ben kendimi Mutlu hissettiğimde o asla mutsuz olmadı.Bunu ne istedim ne de müsade ettim. Bozulan sinirleriniz de pek umrumda değil.Kendi sinirinizi bozmak istemişsiniz bu benim sorunum değil.Kimse zorla yorum yaptırmadı sizeHadi buna da cevap ver konu sahibi. Bı de pişkin pişkin pişmanım diyor. Gunahını yayıp milletin sinirini bozdun
Evet hata etmişim bağlantımı da anlattığım için.İnsanların suçlayası varmış bugün.Olsun sorun yok :)Keşke kendi olayınızı anlatmadan sorsaydınız. Çünkü burda insanları yadırgamak çok kolay. unutulan tek şey düşmez kalkmaz bir Allah.
neyse,konuya gelince bana sorarsanız hiç bulaşmayın.kendi hayatınıza sakince devam edin. ve bir daha o şahısa ait hiçbir sosyal medya hesabını incelemeyin.
Evet öyle oldu peki :)Kiskanmis aile bundan sonraki yasak ilişkiyi kabullendiği için.
Söylediğim gibi kimseyi inandırmak gibi bir derdim yok :)yav he he
Adım kadar eminim bilmediğinden.Buna müsade etmedim,bunu istemedim,bunu sağlamadım. Ailemle tehdit edildikten sonra olanı biteni öğrendiğinde haberdar oldu hepsinden.Öncesini bile bilmiyordu.Benim yuzumden kimse huzursuz olmadi demissin. Nerden biliyorsun ki? Dort duvar icinde o kadinin yasadiklarini nerden biliyorsun ki? Kadina gercekleri soylediginde icinin pare pare parcalanmadigini nerden biliyorsun ki? Ben senin gibi adina ask diyen bir metres yuzunden bosandim. Aldatildim. 12 yillik evliligimi bitirdim. O kadinin neler hissettigini iyi bilirim. Sen adamla beraberken o kadinin bunu hissetmedigini mi saniyorsun? Kadinlar hissediyorlar. Ve eminim ki sen o karaktersiz herifle fingirdesirken o kadin aslinda biliyordu. Cocugu ve yuvasi icin eli kolu bagliydi muhtemelen. Kimse yasattiklarini yasamadan olmeyecekmis. Inan bana yasamak isteyecegini hic sanmiyorum. Hele ki masum bir cocuga yasattiklarini..Allah islah etsin seni ve senin gibileri, akil fikir versin. Boyle rezil bir yasantiyi kendine uygun gordugun ve iki yil boyuca da kendini kullandirdigin icin bence kendini sorgulamalisin. Kendine deger verseydin boyle rezil bir yasantiya kendini layik gormezdin. Yazik. Daha cok gencsin. Kendi yasinda bekar biriyle cok guzel bir iliski yasayabilirdin. Simdi omur boyu bu yaptiklarini icinde tasiyacaksin.
Sinirim bozuldu cunku senin gibi masum ayagıyla eşimle olan ilişkimi parca parca eden birini hatırlattun. Aynı senin gıbı cok dusunceli ve vicdanlıydı! Ama belasını buldu. Sen de bekle belanı. Tabı tevbe edersen allah ıle aranda. Kul hakkı ise senınle o kadın arasında.Bilmediğine eminim.Adım kadar eminim.Ben kendimi Mutlu hissettiğimde o asla mutsuz olmadı.Bunu ne istedim ne de müsade ettim. Bozulan sinirleriniz de pek umrumda değil.Kendi sinirinizi bozmak istemişsiniz bu benim sorunum değil.Kimse zorla yorum yaptırmadı size
Bendede farkındadır.Bende düşündüm de farkında olmamasına imkan yok. Ben kendi hayatımla meşgul olmaya devam edeyim kaldığım yerden.Teşekkürler yorumunuz içinEşi farkındadır zaten durumun. Vaktiyle sizi sindirmiş şimdi de o kadını görmezden geliyor.
Bu konu yok yere kafanızı kurcalamasın herkes hayatından memnun. Siz de kendi hayatınıza bakın.
Çok pişkinsin. Insanların suçlayasi var ama sen aşkını yaşayan masum melek.Evet hata etmişim bağlantımı da anlattığım için.İnsanların suçlayası varmış bugün.Olsun sorun yok :)
Rica ederim. Burada sizi yerden yere atmışlardır takılmayın. Dönüp hayatınıza bakın geçmişi ve verdiği dersleri de unutmadan elbette.Bendede farkındadır.Bende düşündüm de farkında olmamasına imkan yok. Ben kendi hayatımla meşgul olmaya devam edeyim kaldığım yerden.Teşekkürler yorumunuz için
Sen oyle zannet. Kadinlar ispat edene kadar susarlar, hissederler ama ispat edemedikleri icin de konduramazlar. O adam seninle yatip eve gelince karisina eski ilgisini gosterdigini mi saniyorsun? Aldatan adamin hal ve hareketleri tavirlari degisir. Ayna karsisinda daha fazla vakit gecirir. Karisini begenmemeye baslar.. hepsini saymayim istersen. Kadin zavalli eski ilgiyi bulmak icin ne kadar parcalamistir kendini. Bu durumda en kazancli adam. Evdeki evde, disardaki disarda gonlunu yapmis. 5 para etmeyen bir karaktersizin totosunu kaldirmissiniz. Kendini de rezil rusva etmissin. Hakikaten bence sen kendini hic sevmemissin. Kendini sevseydin boyle bir karaktersizle beraber olmazdin. Adam hakkinda soyleyecek hic birsey bulamiyorum bile. O daha bir igrenc. Esi de ya maddi yetersizlikten ya da ailesinin destegini goremediginden katlaniyordur. Aslinda burda sizin gibilere cevap yazmamiz bile hata bence. Yaparken bize mi sordun da simdi akil almak aklina geldi?Adım kadar eminim bilmediğinden.Buna müsade etmedim,bunu istemedim,bunu sağlamadım. Ailemle tehdit edildikten sonra olanı biteni öğrendiğinde haberdar oldu hepsinden.Öncesini bile bilmiyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?