- 27 Eylül 2012
- 915
- 148
- 123
- 31
- Konu Sahibi nuripapacium
-
Mesela ne yaptılar.
ananızı babanızı kaçırdılar, sizi zorla evli adamla 2 sene birlikte olmaya mı zorladılar?
kendi isteğinizle, adamın biriyle beraber olarak bir kadını kandırdınız.
2 sene yaptığınız kötülük yetmedi, şimdi bir açık bularak kadını daha çok mu üzeceksiniz?
Cici kız olacak aklınca. Evli adama aşık oldum dıyen buyun kadınları allah ıslah etsın. Aynısı baslarına gelsın ce gorsunler. Kocasının sevgılısı de bu hanımı arasın da desin, cok aşıgııııımm amaaa dıye
Benim yüzümden kimse huzursuz olmadı.Ben kendi hayatımı mahvettim sadece.Aşk diyerek masumlaştırmıyorum,yaptığımın hata olduğunu hep söyledim hala da söylüyorum. Kadının aldatıldığımı bilmek isterdim,teşekkürler dediğini bildiğim için ikilemde kaldım hepsi bu.
Devede kulakmıs. O aılenın yara almasına sebep oldun. Cocukları da varmıydı. Kadın uzulurkrn cocuklarını ıhmal ettıyse, onlar da hakkını alır senden emin ol. Devede kulak degıl, bu hata buyuk. Tovbe et otur. Milleti takıp edıp bu saattren sonra ahlak bekcılıgunr soyunacagınaNe kötülükler oldu bilmediğiniz.. Buraya yazmadığım ne çok şey.. Benim yaptığım devede kulaktı.Teşekkürler yinede.Susmak en doğrusu
Neyi isterdun? Aldatılmayı mı:)) keşke öyle bir konuşma olsaydı ya.ne çok isterdim.
Benden önce de aldatıldı,benden sonra da aldatılmaya devam ediyor.Ben onun için bir ilk olmadım.Yazdıklarınızı asla üstüme alınmıyorum açıkçası. Benimle,hissettiklerimle,yaşadıklarımla,düşündüklerimle hiç ilgisi yok çünkü. Siz dizilerdeki karakterlere alışmışsınız.Daha farklısını dünyanız kabul etmez. Bende kabul ettirmeye,kendimi anlatmaya çalışmayacağım zaten. Teşekkür ederim
İnan bana seni sadece anlattıklarıyla anlamaya be yargılamaya çalıştım. Seni anlamaya çalıştım ama anlanıcak git bir tarafın yok. Senim zaten yorumumdan etkilenmeni ya da anlayışla karşılamanı beklemedim. Çünkü sen evli bir kadın değilsin. Sen bir Ada'ma aşık olup onun eşi olmanın onun çocuklarına annelik yapmanın ne demek olduğunu bilmiyorsun. Bi gün beni ve hatanı çol daha iyi anlayacaksın. Sen üzerine alınsanda alınmasanda gerçek bu. Bir gün aynısını evliliğinde yaşarsan ki umarım yaşamazsın, o Zaman benimle aynı duyguları paylaşacaksın .
Peki sen nesin? Sen, 17 yaşında evli adamla 2 sene ilişki yaşayıp, adamın başka kadınla ilişki olmasına rağmen hala yakasını bırakmayan, hala onu stalklayan birisin
İkinize bakınca, senin durumun daha vahim.
Ben senin haline daha çok üzülüyorum.
Büyük ihtimalle o kadın da senin haline daha çok üzülüyordur
Hatta seni aldattığı kadın senin için 'zavallı ya' diyordur.
O yüzden sen de millete üzülmeyi boş ver, kendi haline üzül.
bırak şimdi eşine üzülüyorum falan..
basbayağı kıskanmışsın
Neyi isterdun? Aldatılmayı mı
Resmen yeni kadını taşlatmak için açmışsın konuyu ama rüzgar ters esmiş
Neden kıskanayım? Sebebim var mı?
buraya açma sebebinle aynı olsa gerek. adamı unutamadığından yani.
Eşinin seni aldatması sana koymayacak öyle mi? Ben başka hiç bir şey demiyorum senin zaten meşrebin geniş demek ki. Kadınıda anlamaman doğal. Ben öfke kısmadım aksine acıdım sana . Hatanı kabul ediyosun ama bitikten sonra 2 yıl sonra, bu hatayı kabul etmek değil günah çıkarmak bence. Keşke hata olduğunu ilk günden anlayıp vazgeçseydin. Dizilere filmlere takmışsın kendi vicdanını böyle mi rahatlatıyorsun benimm niyetim kalbim temiz mi diyorsun. Ne farkın bar o filmlerde ki ikinci kadınlardan ben anlamadım. Onlarda isteyerek evli bir Ada'mın metresi oluyor sende. Yoksa senin başına silah mı dayamışlardı? Eğer öyleyse can korkusu diyelim..siz beni anlattıklarımla yargılamadınız malesef.sadece dizilerde,filmlerde gördüğünüz karakterlere öfke kusar gibi öfke kustunuz. benim hiçbiriyle ilgim yok. keşke olsaydı ama. ne bileyim keşke zengin erkek bulup evli,bekar takılmayan,alacağını alıp sonra keyfine bakan tiplerden olsaydım. o zaman söylediğiniz her kelimede haklı olurdunuz. ben hatamın en başından beri farkındaydım zaten. evlenirim,eşim beni aldatır,aldatmaz kısmet bunlar. Koymayacağına eminim. Yaşayıp görücez
Öyle haklısınız.TeşekkürlerSanane yaaaaaaaa sen kendi hayatına bak
Eşinin seni aldatması sana koymayacak öyle mi? Ben başka hiç bir şey demiyorum senin zaten meşrebin geniş demek ki. Kadınıda anlamaman doğal. Ben öfke kısmadım aksine acıdım sana . Hatanı kabul ediyosun ama bitikten sonra 2 yıl sonra, bu hatayı kabul etmek değil günah çıkarmak bence. Keşke hata olduğunu ilk günden anlayıp vazgeçseydin. Dizilere filmlere takmışsın kendi vicdanını böyle mi rahatlatıyorsun benimm niyetim kalbim temiz mi diyorsun. Ne farkın bar o filmlerde ki ikinci kadınlardan ben anlamadım. Onlarda isteyerek evli bir Ada'mın metresi oluyor sende. Yoksa senin başına silah mı dayamışlardı? Eğer öyleyse can korkusu diyelim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?