Evli, İnstagramda eşinin kardeşleri ekli olan adam ve sevgilisinin yaptığı yorumlar..

kimseyi üzme niyetim yok.olsa zaten ilişkim devam ederken oturur eşini arar keyifle anlatırdım.kötülük istesem yapardım

:)) keşke öyle bir konuşma olsaydı ya.ne çok isterdim.

bilse ne olacak bir kere affetmiş ..
18 yaşındaki kızları ağına düşüren kendine metres yapan bir adamdan bahsediyorsunuz elbet karısı hangi bokun hangi rengi olduğunu biliyordur..
siz varkende o kadın varmış başkalarıda vardır..
adamın tiyneti ortada .. kabul eden etmiş size birşey düşmez..

Ne kötülükler oldu bilmediğiniz.. Buraya yazmadığım ne çok şey.. Benim yaptığım devede kulaktı.Teşekkürler yinede.Susmak en doğrusu
Devede kulakmıs. O aılenın yara almasına sebep oldun. Cocukları da varmıydı. Kadın uzulurkrn cocuklarını ıhmal ettıyse, onlar da hakkını alır senden emin ol. Devede kulak degıl, bu hata buyuk. Tovbe et otur. Milleti takıp edıp bu saattren sonra ahlak bekcılıgunr soyunacagına

Peki sen nesin? Sen, 17 yaşında evli adamla 2 sene ilişki yaşayıp, adamın başka kadınla ilişki olmasına rağmen hala yakasını bırakmayan, hala onu stalklayan birisin
İkinize bakınca, senin durumun daha vahim.
Ben senin haline daha çok üzülüyorum.
Büyük ihtimalle o kadın da senin haline daha çok üzülüyordur
Hatta seni aldattığı kadın senin için 'zavallı ya' diyordur.
O yüzden sen de millete üzülmeyi boş ver, kendi haline üzül.

siz beni anlattıklarımla yargılamadınız malesef.sadece dizilerde,filmlerde gördüğünüz karakterlere öfke kusar gibi öfke kustunuz. benim hiçbiriyle ilgim yok. keşke olsaydı ama. ne bileyim keşke zengin erkek bulup evli,bekar takılmayan,alacağını alıp sonra keyfine bakan tiplerden olsaydım. o zaman söylediğiniz her kelimede haklı olurdunuz. ben hatamın en başından beri farkındaydım zaten. evlenirim,eşim beni aldatır,aldatmaz kısmet bunlar. Koymayacağına eminim. Yaşayıp görücez

Diger sevgiliyi kiskanmissiniz.

Size ne ayrica? Unutamadiginiz nereden belli. Insan iliski yasadigina pisman oldugu birini stalklar mi.

Yakasını bırakmamak mı? Ben yeni ilişkim var,bir yıldır iletişimim yok,başkasını seviyorum,mutlu mesut bir hayatım var ve bugün tesadüfen gördüm diyorum ama kime neyi anlatıyorum ki :) Neyse önemi de yok.Nasıl düşünmek istiyorsanız öyle olsun.

Resmen yeni kadını taşlatmak için açmışsın konuyu ama rüzgar ters esmiş

Neyi isterdun? Aldatılmayı mı

Sandığınız kadar gülünç olmasını her şeyin.Yazınızdaki alaycı tavır kadar alaycı olmasını ne çok isterdim.O konuşmada ağzımı yaya yaya ama ben aşığımmmmm demeyi ne çok isterdim dedim. benim için atlatması daha kolay olurdu çünkü

buraya açma sebebinle aynı olsa gerek. adamı unutamadığından yani.

unutmam,unutulmaz da zaten.yaşanan ne olursa olsun unutmayacağım. dün yediğim yemek değil bu.bana tarifsiz acılar yaşatmış bir insandan bahsediyoruz.Nasıl unutulsun ? Olayın kıskançlıkla alakası yok. Sevdiğim başkası var ondan bana ne.

Eşinin seni aldatması sana koymayacak öyle mi? Ben başka hiç bir şey demiyorum senin zaten meşrebin geniş demek ki. Kadınıda anlamaman doğal. Ben öfke kısmadım aksine acıdım sana . Hatanı kabul ediyosun ama bitikten sonra 2 yıl sonra, bu hatayı kabul etmek değil günah çıkarmak bence. Keşke hata olduğunu ilk günden anlayıp vazgeçseydin. Dizilere filmlere takmışsın kendi vicdanını böyle mi rahatlatıyorsun benimm niyetim kalbim temiz mi diyorsun. Ne farkın bar o filmlerde ki ikinci kadınlardan ben anlamadım. Onlarda isteyerek evli bir Ada'mın metresi oluyor sende. Yoksa senin başına silah mı dayamışlardı? Eğer öyleyse can korkusu diyelim..

:)) öyle olsun.yaşananlar o kadar kötü ki benim için aldatılmanın koyacağını sanmıyorum demek istedim o kadar. Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…