Evli, İnstagramda eşinin kardeşleri ekli olan adam ve sevgilisinin yaptığı yorumlar..

zaten beni çok bağlamıyor ama yinede bir huzursuzluk hissettim.Yoksa banane. Ben kendimi kurtarmış gitmişim.Yeni güzel bir hayatım da var.Ardıma bakmaya niyetim de yok
Hayatın güzel olmayacak.
Arkadaşım senin yaptığını yaptı
Şimdi aradan 8 sene geçti her günü cehennem aldatiliyorum diye
Sen de öyle olacaksın
Yaptığın asla aklından çıkmayacak

Gözünü kapayıp, kulağını tıkamalısın. Artık senin bu adamla işin bitti. Lütfen kurcalama. Tövbe et bu mübarek gecede.. Ve o adamla ilgili ne olursa olsun isterse dünyası başına yıkılsın seni ilgilendirmesin. Gerçekten çok büyük bir hata.. Çok da küçüksün daha.. o yüzden bir şey demek istemiyorum. Tövbe et, uzak dur.

hiç karışmayın.

Bu ne yahu kiz kabul edio farkindasiniz demi hataydi rezillikti hatta oo.....tu diyebiliyor ... nedir bu kadar yuklenmekteki amac hatasini farkedip kendini assagilayacak kadar farkinda olan bi insana !!! Boyle yaparak caydiririz diyemi dusunuyorsunuz yoksa tek amaciniz kininizi kusmakmi ... !! Yapmayin Allah askina ya hepimizin bacisi kizi arkadasi esi dostu var bu kadar hurrrraaaa yapilir mi hatasini anlayan bi insana ya yazik gunahhh ! Kinadigimiz hic bir seyi yasamadan gocmuycez bu dunyadan !

+1

Doğrucu davut olmaya çalışma bence zaten yuvalar böyle bozuluyor.allah affetsin günahın büyük.önce eşinin sonra çocuklarının kul Hakkı üstünde.dua et seni helal etsinler

Sende evleneceksin, mutlaka bir gün yaşattığını yaşayacaksın. Sanane hala adamın fotoğraflarına neden bakıyorsun???? Sana mı düşmüş karısına gidip söylemek, Allah senin gibilerden korusun!

Burada ki yorumlar çok ağır
Kendi hincinızı bu kızın itirafindan mı çıkaracaksınız
Her doğru söyleyeni kovacak mısınız? ?
Yoksa kardeşim doğru yola gelmissin. Daha da ardına bakma.. bu hatayı tekrarlama mi yakışır kkya
@inci93 uzak durmalisin o aileden
Adamın karaktersizligi ortada kendini camura bulama..
Sana senin ona deger verdigin kadar cok deger verecek adam çıkar elbet..

Böyle bir konunun ama do fakat ı yok.böyle maceralar yüzünden masum günahsız çocuklar üzüleceğine bile bile isteye isteye zevk ala ala milletin kocasına göz koyan insanlar üzülsün.lütfen normalleştirmeyin böyle konuları.adam kendisini de aldatmasa eminim ayrılmayacaktı.bile bile devam edecekti.lütfen burdan günah çıkarmayın.kendisine hak verenden de şüphe ederim.kendi başınıza geldiğini düşünün çocuklarınızı düşünün.vicdanı olan zaten böyle bir duruma hak verip empati bile yapmaya çalışmaz.yazık

sizi insanlar böyle itip kakar ama adama tek laf yazılmamış ilk yorumlarda . doğru tüm kötülük sizde ya bizim millete göre . evli olan adam yani eşini aldatan o . siz olmasanız da aldatacaktı. sizin yaptığınıza doğru demiyorum ama bu hikayede siz de kurbansınız . yaşınız da çok küçükmüş onla konuşurken . ben o adamı suçlu buluyorum . bir insanla evlenip sadık kalamayan o çünkü . eşinin bildiği halde boşanmaması durumu olmuş. adam gidip aleni yaşar şaşırmam . sizin için erken yaşta büyük tecrübe olmuş. pişmansınız ve tekrarlamayacağınızı düşünüyorum. buraya yaşattığını yaşamadan ölmezsin gibi büyük laf edenler de kınadığını yaşamadan ölmezsin diyenleri de duysun o zaman . bence o adamla ilgili hiç bir konuda konuşmayın size tavsiyem.

bütün ewli erkekerin yalanı şu " sewmiyorum çocklar için boşanmıyorm" ve hala buna inanan kadnlarn olduğu embesillik mi aptallık mı anlamş deilm. oysaki karısı öğrenince ilk tekmeyi sewdğni söyledği kadın yicek
sen elini eteğini çek adamdan o bulur yolunu karışma. karısıda hala boşanmadysa o adam müsveddesnden bunuda göze alıyodr ztn kendi hatası

Hanımefendi kimse kimseye hak vermiyor...Aferin be helal olsun da demiyor.Kimsenin normalleştirdiği falan da yok.
Her ne olduysa oldu nasıl neden ayrıldıysa ayrıldı hatta şuan kafası karışık bile olabilir...
Bizim amacımız bu güzel ayda güzel şeylere vesile olmak...
Tüü, kaka...diyerekte kimse kimseyi yanlışdan caydıramaz..
Siz şuan öfke ile bakıyorsunuz olaya ama daha sakin baksaydınız karşınızda iğrenç diye adlettirdiğiniz insanın 20 yaşında hayatın çok başında ve belki bizim hoş güzel sözlerle bundan sonra hata yapmasını engelleyebileceğimiz ihtimalini düşünebilirdiniz!
Ben bu dünyada o kadar çok şey yaşadım ki küçücük yaşıma koca hayatları sığdırdım ve bunun neticesinde hayat bana HAYAT KADINLARINI BİLE YARGILAMAMAYI,KINAMAMAYI,TÜKÜRÜĞÜMÜ SAVURMAMAYI ÖĞRETTİ!!!
Umarım sizlerde bunun geç farkına varmazsınız...

Farkindaysaniz olayin normal olmadiginin en az siz kadar bizde farkindayiz ama hatasindan donen bi insana kendi yaptigindan pisman olan bi insana boyle yuklenmekte onu itin g.tune sokup cikarmakla onu hicbirimiz adam edemeyiz ... biz farkindayiz benimde seninde hepimizin basimiza gelebilir bu hepimiz boyle bi yikim yasayip aldatilabiliriz Allah korusun ama birde su acidan bakmak lazim ... bu kiz bizim canimiz kanimiz biride olabilirdi o zaman bu kadar rahat atip tutabilirmiydik sizce ??? Bazi acilardan bakmakla olmaz bu isler her acidan bakmak zorundayiz isimize gelen acilardan deil ! Ve boyle bir serefsizlikten adilikten donmus bir insan var karsimizda ... piskinlik ne kadar asagilik bir duygu ise pismanlikta bence bir o kadar saygi duyulmasi gereken bir yeti !

Ya hakikaten millet hemen saldırıya geçmiş, milletin kocasına göz koyanlar diye hınç çıkarmalara kadar varmış konu. Yahu senin kocan düzgünse başka bir kadın kocana göz koysa ne olur? Kocan sağlam bir karaktere sahipse, sana sadıksa hiçbir şey olmaz zaten. Bir hanımefendi de "Kocasını elinden kaçırma korkusu olan kadınlar en çok saldıranlar" diye yorum yapmış, hakikaten katılmadan edemedim bu cümleye. Tamam konu sahibi hatalı ama güzelce tavsiye verip doğru yolu göstermek varken nedir bu vurun kahpeye tarzı yorumlar. Neyden, kimden hınç alıyorsunuz ?

Konu sahibi sen de bir hata yaptığını kabul ediyorsun zaten, bu yaşadıkların sana ders olsun.
Gördüğün gibi kimseye bir şey olmuyor, olan sana oldu. Bak buradaki yorumlardan da anla bunu. Sen de dahil bir sürü kadınla eşini aldatan adam için kimse yorum bile yapmıyor dimi ? Eş, onca kadın tarafından yoldan çıkarılan masum bir adam yorumlara göre dimi? Namussuz, ahlaksız sadece sen seçildin gördüğün üzere. Erkek için ne ki? Uçkurunun peşine düşüp gider onla bunla takılır; sonra elini yıkar, karısının yatağına girer, çocuklarına babalık yapar. Özetle olan sana oldu, kimseye değil. Bu yaşadıkların sana ders olsun. Daha önünde koca yıllar var, pırıl pırıl bir genç kızsın. Bu güzelim yıllarını böyle gayrimeşru ilişkilerde harcamaya değer mi? Değmez.

Hangi adam karımı cok seviyorum der ki
Tabiki cocuk için sürdürüyorum diyecek

Memlekette bekar adam mi kalmadı
Hata yaptıgınızı fark ettiyseniz unutun gtsin daha da deşmeyin

Yoksa eski sevgilinizi kıskandınız mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…