Evli, İnstagramda eşinin kardeşleri ekli olan adam ve sevgilisinin yaptığı yorumlar..

Ya sizin ananız babanız yok mu? Aklım almıyo ya. Piyasada başka adam mı kalmadı? Karısına ayrı yazık o meleklere ayrı yazık günah ya. Aşkmış sevgiymiş. Kaç yıllık evlilikler bitiyo ölüyo mu bu insanlar bağlılıkları yuzunden? Unutuluyo. Karışma daha da hırsından mı yapıyosun iyilik meleği oldugun icin mi onuda bilemicem

Sizi ilgilendirmez.siz en büyük kötülüğü yapmışsınız zaten kadıncağıza uğraşmayın insanlarla
Ayrıca eşine üzüldüğünüze zerre kadar inanmadım sanki siz aldatılmayı (teknik olarak aldatmayı sizden önce yaşayan var)kabul etmemişsiniz ama eşi kabul edip evliliğe devam ettiler diye içinize dert olmuş tekrar çomak sokmaya bahane arıyorsunuz gibi geldi

Tarıfsiz acılar derken?duyanda seni zorla metresi yaptı sanır

Diyelimki adamin esini aradin yine seni aldatiyor dedin kadin ne yapack gene kavga gurultu adamda senden icin hala gozu bende diyecek cikacak isin icinden seni duyunca ne yapmis ki kadin simdi ne yapsin zavalli kendi egonu tatmin etmek icin o kizi uzmeye ne hakkin var serefsiz kocasida sende simdiki kadinda Allahinizdan bulun

Bence icinizde kadin o sevgiliyi kabul etti onlar devam ediyorlar ama ben niye bitirdim gibi bir his var. Ben yakalandim bitirdiysem oda yakalansin o da bitirsin. Bir nevi 3. Kadini kiskaniyorsunuz. Esini dusunuyorum maskesi altina gizlemeyin bosuna

Ne diyeyim ki simdi. Esini sizle sizi baska bir kadinla daha dogrusu esini 2 kadinla birden aldatan bir adam var ortada. Adam mi kalmadi dunya da?

Kul hakkini bilen bir insanin bu taraflarda bezi olmamasi lazim.

Bahsettiginiz pismanlikta samimiyseniz pisman olmanin gerekliligini yapin lutfen.

Kadına kötülüğü gene kadın yapıyor. Burada erkeklere sayıp sövüyoruz da hemcinslerimiz çok mu düzgün sanki ? Evli olduğunu bildiği halde adamla 2 yıl ilişki sürdürmüş , aldatılınca ayrılmış adam yeni sevgili yapmış , karısına kocana sahip çık diye mesaj atacakmış ne akıllısınız ya bu aklı başka şeylere kullanmayın lütfen.

Ya ben de nisanliyim gelecek sene insallah evli olacağım. Ama senin gibi hemcinslerimi gördükçe korkuyorum ya. Tabiki suçun büyüğü erkekte, o şeref yoksunu herif sana yüz vermese sen hiçbir halt yapamazdin ama insan esine ne kadar güvense de eşinin etrafinda senin gibi kadinlar olsun istemez yani.

Allah eslerimizi senin gibilerden uzak tutsun. Bi bitin artık evli erkek daha mi çekici geliyo yahu?

Biliyorsun o adamın senin koynundan çıkıp karısının koynuna gittiğini. Onunkinden çıkıp senin koynuna geldiğini. Bu nasıl bi midesizlik? Ikiniz de igrencsiniz.

Yerinde olsam daha da karışmam, hele ki karisini aramak gibi bi yüzsüzlük asla yapmam. Bi söz var "kasnak yuvarlandı elek oldu, eski ........... melek oldu."

2 sene sen adamla beraber olurken karısı umrunda değildi. Şimdi karaktersizin öteki metresini görünce karısına iyilik yapasin mi tuttu?
Kusura bakma ağır konuştum ama evli erkeklerle birlikte olan kadınlara tahammül edemiyorum. Normalde hiç böyle konuşan biri değilimdir.

bu ne çoklu ilişki, bu nasıl çok eşlilik. bence onu bunu bırakın doğru bir hastaneye, smear test, kültür test, üroplazma mikoplazma testleri, kan testleri bile hatta, bi koşu bunları yaptırın gelin. bu ne arkadaş umumi tuvalete dönmüş adamla nasıl yat kalk yapıyosunuz?
ne bakteriler ne mantarlar ne enfeksiyonlar üremiştir bi araştırın temizlenin.

Gunluk hayattaki tum stres,sikinti,nefret,negatif enerjilerini boyle konularda karsilarinda bir muhatap oldugunu icin boylesine kusuyorlar.Haberlerde izleseler "tuuhh rezill" deyip diger haber basladiginda unutacakkdn ,burda karsilarinda canli kanli birini bulunca "kantarin topuzunu kacirma"durumu oluyor..Sayip sovme saydirmada da bir doz var !ISin b*kunu cikarmadan rahat etmiyorlar..Cok siklikla bu duruma denk geliyorum.Yeter yani !

kendiniz görüşürken söyleseydiniz ya kadına şimdi pabucun dama atılınca mı aklına geldi karısına söylemek?? bunlar hep kıskançlıktan..

Hazmedemiyorum başkasıyla olmasını demiyorsunda,eşini düşünüyorsun güya.. O adam eklememiştir senin arkadaşını,sen ekletmişsindir arkadaşına.. Bize hikaye anlatma.. Zaten iğrenleşmişsin yeterince,dahada abartma..
Allah senin gibilerden korusun hepimizi..

Eee eden bulur misali demekki esinin göz yaşları yerde kalmamış

Sabah sabah bana bir gülme geldi. Vay be kadına bak dedim kendi kendime. Metresken 3. Kadın ortaya cıkınca evli sevgilisinden ayrılmış. Birde 3. Kadın ortaya çıkınca yıllarca aldatılan ne haller, ne acı içinde yaşayan kadının tarafına geçince pişman olmuşsunuz.
Hak etmişsiniz.
Şimdide adamın eşini düşündüğünüz falan yok adamın oynaştığı diğer kadını kıskanıyorsunuz ondan melek rolü yapıyorsunuz. Bizde yedik.
Karışmayın artık kadının yakasından düşün.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…