Evli kadın, bekar erkek?

Can'ım gerçekten dürüst olmak istiyorsan hislerinin karşılı olup olmamasını bir kenara bırakıp eşinden ayrılmalısın, zaten aranızda birşey olmuyorsa bugün Ahmet olmaz yarın Mehmet olur aklına düşen ,düşünmekte bir aldatma çeşididir,hislerin olan kişinin yakınlık derecesi konusuna hele hiç değinmek istemiyorum, eşinizden ayrılın sonra gelin konu açın hoşlandığım kişiyle hislerim karşılıklımı diye..

Peki eşime söylemeli miyim bu hislerimi? Ben aslında anlatmak istiyorum. Ama eşim ya bunu kaldıramazsa ve bana zarar verirse?
eşinle mutlu olsan gönlünü başkası meşgul etmezdi belki de. hem sana zarar veremez, o gitsin önce kendi derdine derman bulsun. sana çok büyük haksızlık yaşatıyor. o genç olsa da olmasa da evliliğin bu şekilde devam edecek mi sence? çocuk için mi devam ediyorsun?

Esi bi kere hatali tedavi olup esiyle ilgilenmeli cocuk istemeli kac sene olmus bide kendi nasil duruyoyapmadan anlamadm esinin is arkadasi ayri karaktersiz zaten sana yan gozle bakmasi bile yanlis ama seninde hatsn cok buyuk senin esinlee konusman lazmdi hee anlamiyo mu kv gidip anne bak bole bole ben boyle ccekemem demeliydin olmuyo mu kendi ailene anlat sonra esine boyle olmaz diyip bosancaksin zaten hakim bosar seni hakli bularak

esinizi; baska birine asik olarak kismini da gectim o kisiden hayir cvbi alinca ondan bosanmamakla da aldatmis oluyorsunuz, hani o asla yapmam dediginiz karaktersizligi aslinda yapip, sadece o hoslandiginiz kisiyle fiziksel temas kurarak üstüne mum dikmemissiniz....

Sizi de anlayabilmek adına soruyorum o zaman. Bu adama nasıl aşık oldunuz? Neler yaptı size kendini aşık edebilmek için? Yani siz ona ben evliyim beni rahat bırak vs. dediğiniz halde her yerde karşınıza mı çıktı. Nasıl oldu?

sahsahsahdamdamdamararar sahsahsahdamdamdamararar bu soruya yanıt verir misin? Umut verenin hiç suçu yok mu demişsin. Sana umut verecek, aşık olma noktasına getirecek ne yaptı bu adam?

sahsahsahdamdamdamararar sahsahsahdamdamdamararar bu soruya yanıt verir misin? Umut verenin hiç suçu yok mu demişsin. Sana umut verecek, aşık olma noktasına getirecek ne yaptı bu adam?
Bende bu soruyu merak ettim 9 sayfa sonunda kurmu yapti ne yapti.esinin iş arkadaşi en fazla seni cinsellik için ister

Bir kadin buraya ben kocamla 5 senedir birlikte olmuyorum, sorun bende ama doktora da gitmiyorum diye konu acsa, kocan seni aldatsa yeridir kizmam diyecek insanlar burda neler neler diyor iki yuzlu yorumlara hastayim.

Haklisiniz. Adam hem tedavi olmuyor hem elde tutmak istiyor boyle evlilik olmaz. Sizin aklinizin karismasi gozunuzun kaymasi normal. Ama bunu farkettiginiz an bu evliligi bitirmeniz gerekiyor. Bunu bile bile adami yedekte tutmak guzel bie davranis degil.
Esime hislerimi anlatmak istiyorum demissiniz, anlatmayin. olaylar daha da beter olur.
Bir an once ayrilin yolunuza bakin. O adamla olmazsa da en azindan acinizi bekarken cekersiniz.

5 senedir bi kere bile ilişkiye giremediniz mi?
Adam tedaviyi reddediyor, hem de yanında durmanızı istiyor?
Boşanmanız gerekiyor, ya da boşanmaz buna katlanırsınız.

Tercihiniz ikinciden yana olduysa o zaman da başkasına aşık oldum ama bana yüz vermedi bik bik dememelisiniz. Önce biraz güçlü bir kadın olun, sonra helal ve haramdan bahsedin. Göz göre aldatmaktır çünkü bu.

Seçiminizi yapın, ama adam da kafanıza silah dayamadığına göre benimle ol diye, siz hem eşinizden vazgeçemiyorsunuz, hem de gözünüz ne yazık ki başka adamlara alıcı gözle bakıyor.

İlk paragrafinizi yazınca cokmu namuslu oldunuz?kocanizin iş arkadaşına aşık olmuşsunuz,bosanmayi bile göze almissiniz adamcağızin hiç bir günahı yokken ve 5 yıldır cinsel hayatınız olmuyormuş ona rağmen. İyi bir adamı aldatmış.,haramada bakmışsın işte cnm.bize masal anlatma.adamda size karsi hissim yok diyor, nekadar zorluyorsunuz....Siz hararetlenmissiniz biraz.farkında değilsiniz.

Yemin ederim utanıyorum sizce aldatmak sadece yatmamak mi? Hanımlar bu konuyu erkek açsa topa tutarsınız yada kadın kocası için anlatsa eee sırtını sıvazlayip gönderin bari:KK35::kusmuk:

Severek aşk ile mi evlendin bilemem ama hislerin bitmiş. Bu gün bu çocuğa gönlün kaymış veya aslında kaymamış sadece tanıdık eski bir heyecanı hissetmişsin ne olduğunun bir önemi yok ama yolun yanlış. Yarın öbür gün tekrar ve tekrar aynı durumlarla karşılaşma ihtimalin var çünkü boşluktasın. Bu yüzden kendine eziyet etme, boşan eşinden ve yeni bir hayata başla.

Bir kadin buraya ben kocamla 5 senedir birlikte olmuyorum, sorun bende ama doktora da gitmiyorum diye konu acsa, kocan seni aldatsa yeridir kizmam diyecek insanlar burda neler neler diyor iki yuzlu yorumlara hastayim.

Haklisiniz. Adam hem tedavi olmuyor hem elde tutmak istiyor boyle evlilik olmaz. Sizin aklinizin karismasi gozunuzun kaymasi normal. Ama bunu farkettiginiz an bu evliligi bitirmeniz gerekiyor. Bunu bile bile adami yedekte tutmak guzel bie davranis degil.
Esime hislerimi anlatmak istiyorum demissiniz, anlatmayin. olaylar daha da beter olur.
Bir an once ayrilin yolunuza bakin. O adamla olmazsa da en azindan acinizi bekarken cekersiniz.
Ben öyle düşünmüyorum tavşan cim kadın bu sebepten ayrılsa haklı tabiki ama bir adamdan hoşlanıyor ve aldatmadigini söylüyor

Back
X