- Konu Sahibi Bogazmanzarasi
-
Çalışmayacaksan niye okudun ?Çalışın şu memlekete de bir katkınız olsun..Yüksek lisans mezunuyum
Kocaya para yedirmek nedir yahu?? Nasıl bir bakış açısı...adam sana yediriyor ya...hak görüyorsun onu ( genel bir ifade bu konu sahibi üzerine alinmasın bj lafı soyleyenlere)Cevrmdeki bazi insanlar evlenince cals muhtac olma dio bende ayni fikirdeyim ama bazilari da calisip kocana mi apra yedirceksin birak otur evde seni gecindirsin ev gecindirmeyi ögrensim erkegin kafasi rahat olunca hemen kadini degsitirmeyi duusnuyo diyolar.. hangisi dogru kararsiz kaldim? Calissam borcalrimizi hemen bitiririz yaptgmz plana göre.. ama borclarin bitip esin kafasinin rahatlamasi guzel biseu mi orasi muamma..bide isin cocuklara eve vakit ayiramama boyutu var esim vardiyali caliscak ben ozelde evde olamicam o evdeyken mesela..
İnanılır gibi değil.Yüksek lisans mezunuyum
İyi guzel elestiriyosunuz herseyi de ben cevremde gordugum şeylere istinaden bu konuyu actim.. bazi erkekler de mesela eve gelen parayi borcu kapatmak yerine kendi anne babasina vererek harciyo esine danismadan.. benim bahsettigim boyle bi durumdu.. bir de şu önyargıdan kurtulabilsek.
Boşansın. Kendisi işi mi bıraktı bu durum karşısında?Bunu söyleyen kişinin eşiyle problemi vardi adam parayi esine vereceğine gidip kendi ailesinin haciz borclarina yatiriyordu.. kadin da ona sinirlenip bana öyle dedi
yüksek lisans mezunu olup böyle bir konu açmanız enteresan geldi banaYüksek lisans mezunuyum
Tabiki çalışmalı hiçbir zaman erkeğe muhtaç olmamalı bir kadın borcunuz bittikten sonra maaşınızı kendinize saklayabilirsiniz kocanız evi geçindirmek zorunda zaten bu dinen de böyledir hem borç bitince ev araba gibi yatırımlarda olur çalışırsanız ille para yedirilecek har vurup harman savrulacak diye bişey yok. Ben den tavsiye ne kadar iyi de olsa bir erkege ben çalışıyorum ben kazanıyorum sen oturup yiyorsun kozunu vermeyin.Cevrmdeki bazi insanlar evlenince cals muhtac olma dio bende ayni fikirdeyim ama bazilari da calisip kocana mi apra yedirceksin birak otur evde seni gecindirsin ev gecindirmeyi ögrensim erkegin kafasi rahat olunca hemen kadini degsitirmeyi duusnuyo diyolar.. hangisi dogru kararsiz kaldim? Calissam borcalrimizi hemen bitiririz yaptgmz plana göre.. ama borclarin bitip esin kafasinin rahatlamasi guzel biseu mi orasi muamma..bide isin cocuklara eve vakit ayiramama boyutu var esim vardiyali caliscak ben ozelde evde olamicam o evdeyken mesela..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?