- 17 Ağustos 2011
- 25.048
- 158.213
- 798
- Konu Sahibi Bogazmanzarasi
-
Cevrmdeki bazi insanlar evlenince cals muhtac olma dio bende ayni fikirdeyim ama bazilari da calisip kocana mi apra yedirceksin birak otur evde seni gecindirsin ev gecindirmeyi ögrensim erkegin kafasi rahat olunca hemen kadini degsitirmeyi duusnuyo diyolar.. hangisi dogru kararsiz kaldim? Calissam borcalrimizi hemen bitiririz yaptgmz plana göre.. ama borclarin bitip esin kafasinin rahatlamasi guzel biseu mi orasi muamma..bide isin cocuklara eve vakit ayiramama boyutu var esim vardiyali caliscak ben ozelde evde olamicam o evdeyken mesela..
bosuna okumussunuzYüksek lisans mezunuyum
Eşin vardiyalı çalışıyorsa çok zor senin için...Cevrmdeki bazi insanlar evlenince cals muhtac olma dio bende ayni fikirdeyim ama bazilari da calisip kocana mi apra yedirceksin birak otur evde seni gecindirsin ev gecindirmeyi ögrensim erkegin kafasi rahat olunca hemen kadini degsitirmeyi duusnuyo diyolar.. hangisi dogru kararsiz kaldim? Calissam borcalrimizi hemen bitiririz yaptgmz plana göre.. ama borclarin bitip esin kafasinin rahatlamasi guzel biseu mi orasi muamma..bide isin cocuklara eve vakit ayiramama boyutu var esim vardiyali caliscak ben ozelde evde olamicam o evdeyken mesela..
Valla annem o dönem emekli sandıgı bagkur ssk ayrımı cok derin oldugu icin, calısmıs ama calıstıgı yerlerden sigorta istememiş emekli sandıgından faydalanmak icin babamın. Sonuc ne mi babam aldattı mal kacırdı tek kuruş vermeden 30 yıl sonra boşadı 500tl nafaka, sağlık sigortası bile yok dedeme muhtac kaldı.Tüm aile söyleniyor şimdi neden babasının sigortasını sömürüyormuşmuş. Aklıma Mehmet Aslantuğun sözü geldi aynen alıntılamak istiyorum “Hiçbir kadın üretimden çekilip bütün istikbalini bir adamın vicdanına, aşkına, günün sonunda bir gün aklının karışmasına bırakmamalı.”Cevrmdeki bazi insanlar evlenince cals muhtac olma dio bende ayni fikirdeyim ama bazilari da calisip kocana mi apra yedirceksin birak otur evde seni gecindirsin ev gecindirmeyi ögrensim erkegin kafasi rahat olunca hemen kadini degsitirmeyi duusnuyo diyolar.. hangisi dogru kararsiz kaldim? Calissam borcalrimizi hemen bitiririz yaptgmz plana göre.. ama borclarin bitip esin kafasinin rahatlamasi guzel biseu mi orasi muamma..bide isin cocuklara eve vakit ayiramama boyutu var esim vardiyali caliscak ben ozelde evde olamicam o evdeyken mesela..
insanlar ne kadar rahat ölüm yok kaza yok hastalık yok boşanma yok değil mi bu hayatta her şey şahane allah akıl fikir versin vizyon sahibi olmayı nasip etsinCevrmdeki bazi insanlar evlenince cals muhtac olma dio bende ayni fikirdeyim ama bazilari da calisip kocana mi apra yedirceksin birak otur evde seni gecindirsin ev gecindirmeyi ögrensim erkegin kafasi rahat olunca hemen kadini degsitirmeyi duusnuyo diyolar.. hangisi dogru kararsiz kaldim? Calissam borcalrimizi hemen bitiririz yaptgmz plana göre.. ama borclarin bitip esin kafasinin rahatlamasi guzel biseu mi orasi muamma..bide isin cocuklara eve vakit ayiramama boyutu var esim vardiyali caliscak ben ozelde evde olamicam o evdeyken mesela..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?