- 23 Şubat 2017
- 424
- 320
- 103
- Konu Sahibi Bogazmanzarasi
-
Çalışın ama hem evde hem işte değil ben çalışırken eşim ev işlerine yardım ederdi şimdi çalışmıyorum hala bile yardım ediyo elinden geldiğince çalışıcaksanız hayat müşterekse ev işlerinden beklentilerinizi eşinizinde karşılaması lazım yoksa sabah işe git gel yorgun argın yemek çamaşır ütü pazarlarınız temizlik sora çocuk adamsa sadece çalışıp eve gelip tv izlesin...Cevrmdeki bazi insanlar evlenince cals muhtac olma dio bende ayni fikirdeyim ama bazilari da calisip kocana mi apra yedirceksin birak otur evde seni gecindirsin ev gecindirmeyi ögrensim erkegin kafasi rahat olunca hemen kadini degsitirmeyi duusnuyo diyolar.. hangisi dogru kararsiz kaldim? Calissam borcalrimizi hemen bitiririz yaptgmz plana göre.. ama borclarin bitip esin kafasinin rahatlamasi guzel biseu mi orasi muamma..bide isin cocuklara eve vakit ayiramama boyutu var esim vardiyali caliscak ben ozelde evde olamicam o evdeyken mesela..
2 yillik evliyim. Gece gündüz is ariyorum. Keisnlkle kadin calismali ve eko. Ozgurlugu olmali diyenlerdenm. O parayi kocaya yedircen diyenlerde bencillik gibi geliyo. Hayat ortaginiz bugün obakar yarin siz. Kmse kmseyi beslemeye mecbur degil. Lafa gelnce kadin erkek esitligi diyolar ama is parayagelnce erkek bakmak beslemek zornda diyolar sacma .Cevrmdeki bazi insanlar evlenince cals muhtac olma dio bende ayni fikirdeyim ama bazilari da calisip kocana mi apra yedirceksin birak otur evde seni gecindirsin ev gecindirmeyi ögrensim erkegin kafasi rahat olunca hemen kadini degsitirmeyi duusnuyo diyolar.. hangisi dogru kararsiz kaldim? Calissam borcalrimizi hemen bitiririz yaptgmz plana göre.. ama borclarin bitip esin kafasinin rahatlamasi guzel biseu mi orasi muamma..bide isin cocuklara eve vakit ayiramama boyutu var esim vardiyali caliscak ben ozelde evde olamicam o evdeyken mesela..
kesinlikle calismanizi oneriririm.. bu devirde hala -erkek baksin, seni gecindirsin- diye dusunen kadınlar olması da uzucu cokCevrmdeki bazi insanlar evlenince cals muhtac olma dio bende ayni fikirdeyim ama bazilari da calisip kocana mi apra yedirceksin birak otur evde seni gecindirsin ev gecindirmeyi ögrensim erkegin kafasi rahat olunca hemen kadini degsitirmeyi duusnuyo diyolar.. hangisi dogru kararsiz kaldim? Calissam borcalrimizi hemen bitiririz yaptgmz plana göre.. ama borclarin bitip esin kafasinin rahatlamasi guzel biseu mi orasi muamma..bide isin cocuklara eve vakit ayiramama boyutu var esim vardiyali caliscak ben ozelde evde olamicam o evdeyken mesela..
İmkanınız varsa tabiki çalışın. Ilerde çocuk olur işyerinden memnun kalmazsınız vs birak9ir ara verir o dönem calismaZsiniz olur biter.Cevrmdeki bazi insanlar evlenince cals muhtac olma dio bende ayni fikirdeyim ama bazilari da calisip kocana mi apra yedirceksin birak otur evde seni gecindirsin ev gecindirmeyi ögrensim erkegin kafasi rahat olunca hemen kadini degsitirmeyi duusnuyo diyolar.. hangisi dogru kararsiz kaldim? Calissam borcalrimizi hemen bitiririz yaptgmz plana göre.. ama borclarin bitip esin kafasinin rahatlamasi guzel biseu mi orasi muamma..bide isin cocuklara eve vakit ayiramama boyutu var esim vardiyali caliscak ben ozelde evde olamicam o evdeyken mesela..
Bak kariyerimde var benim.yüksek lisansım da var.sana yemin ediyorum eşimin maddi durumu iyi olsun çalışmam.
Şimdi feministikler beni bombalayacaklar ama sabah kalkar eşimle mükemmel bir kahvaltı yaparım.öğleye kadar evimi toplarım.doktoramı yaparım.bir kursa yazılırım aşçılık olabilir masaj ya da. Ya da direk dansı
Evde bakımımı yaparım akşam mum ışıklı masalar kurarım.enerjim olacağı için elimin masajını yaparım.adamla ilgilenirim.
Çalışınca ne olacak söyleyeyim.dılarıda çalışacağım e evde de sorumluluklarım olacak erkeklerin yardım edenleri elbette vardır ama benimki edince keşke etmeseydin hayatım diyorum içimden tabi
Maddiyat yerindeyse ben çalışmamayı tercih ediyorum.ha yatdımcı tutulur va diyenler olacaktır.yardımcı da bi yere kadar yine yapıyorsun günlük rutin işini.bi de adam zati yardımcısı var deyip iyice salıyor.
Velhasılı kelam adamın gözü kayacak diye değil kendi rahatınız için çalışmayın.
Keşke benim koca da zengin olsa valla asla tutturmam çlışıcam diye
Bak kariyerimde var benim.yüksek lisansım da var.sana yemin ediyorum eşimin maddi durumu iyi olsun çalışmam.
Şimdi feministikler beni bombalayacaklar ama sabah kalkar eşimle mükemmel bir kahvaltı yaparım.öğleye kadar evimi toplarım.doktoramı yaparım.bir kursa yazılırım aşçılık olabilir masaj ya da. Ya da direk dansı
Evde bakımımı yaparım akşam mum ışıklı masalar kurarım.enerjim olacağı için elimin masajını yaparım.adamla ilgilenirim.
Çalışınca ne olacak söyleyeyim.dılarıda çalışacağım e evde de sorumluluklarım olacak erkeklerin yardım edenleri elbette vardır ama benimki edince keşke etmeseydin hayatım diyorum içimden tabi
Maddiyat yerindeyse ben çalışmamayı tercih ediyorum.ha yatdımcı tutulur va diyenler olacaktır.yardımcı da bi yere kadar yine yapıyorsun günlük rutin işini.bi de adam zati yardımcısı var deyip iyice salıyor.
Velhasılı kelam adamın gözü kayacak diye değil kendi rahatınız için çalışmayın.
Keşke benim koca da zengin olsa valla asla tutturmam çlışıcam diye
Üff feminiklerSiz feministligi cok yanlis anlamissiniz. Bence hic doktorayla ugrasmayin sayet cok gereksiz sizin icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?