• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli kadın ve evli erkek ilişkisi..

Bide ben şey merak ediyorum hani ben henüz bekarim yaa.. Tamam bekarlar icin hani 2 karsilikli bekarlar icin biraz normal diyelim böyle iliski nikahsiz cocuk falan hadi bi tik normal diyelim... yahu evliler nasil ,neden, niye baska bi adamla yada kadinla aldatir bide cocuk yapar? ulen zaten sevişmek icin karin yada kocan var diledigince seviş yani ne farki var ötekininden, altinmi? yani ben onu anlamadim. .. hazir kocan yada karin var onla gir ilişkiye ne disari bakiyorsun. . Vallahi biz bekarlar bazen daha edepli namuslu gibiyiz kırıp dizimizi oturup bekliyoruz evde evlenecegimiz adami☺

Allahım şunlara vereceğin bebeği artık bizlere ver hayırlısı ile lütfen yaa :KK43:(
Bu yaptığınız hadsizlik ama böyle dua edilmez ki.. kötü niyetle yazmıyorum. Sadece bu gözle bakıyosanız olaylara bu pencereyi kapatıp başka bi penceren bakın bi de.. bakarsınız Allah ın izniyle gelivermiş bebeğiniz.. yürekten diliyorum bunu..

Bu yaptığınız hadsizlik ama böyle dua edilmez ki.. kötü niyetle yazmıyorum. Sadece bu gözle bakıyosanız olaylara bu pencereyi kapatıp başka bi penceren bakın bi de.. bakarsınız Allah ın izniyle gelivermiş bebeğiniz.. yürekten diliyorum bunu..
Niye öyle dediniz ki kötü bi niyeti yok arkadaşın

Niye öyle dediniz ki kötü bi niyeti yok arkadaşın
Duada hadsizlik yapmış çünkü. Allah dilediğine verir dileğine vermez öyle imtihan eder. Bende kötü niyetle yazmadım sadece farkına varsın diye belirttim.. ona vereceğine bana ver ya da bize ver demek yüce yaradanın karşısında hadsizliktir. Kırmak için değil sadece farkındalık için yazdım..

Duada hadsizlik yapmış çünkü. Allah dilediğine verir dileğine vermez öyle imtihan eder. Bende kötü niyetle yazmadım sadece farkına varsın diye belirttim.. ona vereceğine bana ver ya da bize ver demek yüce yaradanın karşısında hadsizliktir. Kırmak için değil sadece farkındalık için yazdım..
O da işte içinin acısıyla öyle demişş ama en başta herşeyin hayırlısını dilemek lazım tabi

O da işte içinin acısıyla öyle demişş ama en başta herşeyin hayırlısını dilemek lazım tabi
Tabiki de öyle her şeyin en hayırlısı. O can acısıyla da olsa isyanvari şekilde konuşmak bize yakışmaz. Umarım derdimi ifade edebilmişimdir.. kimseyi kırmak üzmek ya da bilmişlik taslamak gibi bi niyetim yok asla sadece doğru olanı söylemesem bu bana vicdan azabı olurdu.

Bide ben şey merak ediyorum hani ben henüz bekarim yaa.. Tamam bekarlar icin hani 2 karsilikli bekarlar icin biraz normal diyelim böyle iliski nikahsiz cocuk falan hadi bi tik normal diyelim... yahu evliler nasil ,neden, niye baska bi adamla yada kadinla aldatir bide cocuk yapar? ulen zaten sevişmek icin karin yada kocan var diledigince seviş yani ne farki var ötekininden, altinmi? yani ben onu anlamadim. .. hazir kocan yada karin var onla gir ilişkiye ne disari bakiyorsun. . Vallahi biz bekarlar bazen daha edepli namuslu gibiyiz kırıp dizimizi oturup bekliyoruz evde evlenecegimiz adami☺

Kız belki altındandir ne biliyorsun :KK53: onlarınki aşkmış şekerim aşkkkk biz anlayamayız büyük aşk o :olamaz:

Olay vajina ya da penis olayi degil tatlim :) adrenalin :)

Topluma kadının kadına destek vermesi asilanmali arkadaş evli barkli adamla birlikte ol bir de çocuk yap evde esin var birde çocuğun ya o adamın ailesi o adam hadi baştan. .ş...... sen nasıl yaparsın ya sen bir kadınsin karşı tarafın ne hissedecegini nasıl anlamz kocası aynı şeyi yapsa kıyameti koparır evli kadına yakistirilamayacak şey

Ca
Ben yılla dur takip ediyorum siteyi eröl mevzusunu bir bayan erol a eröl demişti ne gülmüştüm şimdi hatırladım erölün yasak aşkı gebe mi kalmış şimdi de şoka girdim
canım cım eröl hastası kadınlar oldukca eröller bitmez. Hatta erölleri koruma vakfı kurar bunlar.nuri alcov bile bu erollerin yanında kedicik kaldı. Evet eröl gol atmıs. Cok heycanlı haftaya ki bölümü merakla bekliyoz.:oha::cool:

Ca
canım cım eröl hastası kadınlar oldukca eröller bitmez. Hatta erölleri koruma vakfı kurar bunlar.nuri alcov bile bu erollerin yanında kedicik kaldı. Evet eröl gol atmıs. Cok heycanlı haftaya ki bölümü merakla bekliyoz.:oha::cool:
Ay neler var allah esirgesin yarabbi evlerden er ölsün bu eröller de hizmetçileri de inş.

Valla bilemedim ben onu altinmi gumusmu☺ Dedimya ben bekarim bilemem sadece cok sacma gelir bu evlilerin baska bi adamla yada kadinla iliskiye girmesi .. ulen zaten hazir yaninda var ☺
Ay ilahi:KK70: demek ki mevzu sadece uzuvsal değilmiş diyerek bu erotik mesaja son veriyorum zira banın nereden geleceği belli olmuyor:KK53:

Back
X