- 4 Aralık 2017
- 1.112
- 645
- 53
- Konu Sahibi toramanaye
Nedense başroldeki kadın sizmişsiniz gibi hissettim 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
adam boşanmıyor ama kadın da boşanmıyor.Burada sadece ADAM mı Şeref yoksunu ?
Arkadaşınız hamileliği konusunda eşine ne diyecek !
Vicdan diyorum sızlamıyor mu ?
Adam boşanmayı tercih etmiyor çünkü 2.si de cazip geliyor niye boşasınki biride üzgünüm ama cepte.
Çok zor ve ağır bir durum olmalı,Allah islah etsin.
Hatunun işine gelmiyo onu alkıslamamızı bekliyordu galibatoramanaye üyesinin en son etkinliği:
Konuya Bakıyor Kiramı sabretmek mi, Bugün 12:25 Sevgili konu sahibi başka konularda geziceginize neden açtığınız konuyla ilgilenmiyorsunuz? Hani fikir istiyordunuz ya ne oldu cevapmi bulamadiniz size yöneltilen sorulara? ? Aaa ama pardon dün bi ara gelip "bakamiyorum nete kusura bakmayin kucuk cocuğum var" demistin dimii tühhhhh yaaa bende ne ajan çıktımsiz değil arkadasiniz girmiştir diğer konularada pardon yaaa ah bu be yokmuyum ben
![]()
Yaa sorma cok ayip ettik biz kuzum yaa ☺ çok saf olmamiz lazimdi dimi amaa.. hadi tamam gel gel sen degilsin o ☺Hatunun işine gelmiyo onu alkıslamamızı bekliyordu galibaBizde cok ayıpmı yaptık ne
![]()
Yaa sorma cok ayip ettik biz kuzum yaa ☺ çok saf olmamiz lazimdi dimi amaa.. hadi tamam gel gel sen degilsin o ☺
Ama kadının kocası erölü öldürcek hizmetçi erölsüz kalcek canım.Bencede konu sizsiniz.siz kocanıza soyleyin sevgiliniz karısına onlarda tanıssın :) cocuk kimden ? Cocuk erölden ,eröl nerde hizmdtciyle pembe dizi mubarek . Yaparken arkadasın dusunmemiş sana ne oluyo. Bak işine hanım bukadar oyunu kıvırmısın gerisinide halledersin sen
Aaa hizmetci bahcıvanla devam edicek bahcivanda evin hanımıylaAma kadının kocası erölü öldürcek hizmetçi erölsüz kalcek canım.![]()
Bu konu sahipleri uzun süreli ban almalı bana göre de. Ve konu kapanmalı.Kk'da en sinir oldugun şey ne diye sorsalar,konu açıp hicbir soruya cevap vermeyen hatta kendi konusunu birakip tum uyelere saygısızlık yaptigini umursamadan başka konularda aktif olan tipler derim..
Bu kadar insan zahmet edip konunuza ilgi gostermis, size sorular sormus niye cevap yazmiyorsunuz?Ayip degilmi şu yaptiginiz?
Mune siz daha iyi bilirsiniz ama konu sahibi kendi konusunu terk etmis görünüyor,ilgenirmisiniz acaba?