• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli kadın ve evli erkek ilişkisi..

Burada sadece ADAM mı Şeref yoksunu ?
Arkadaşınız hamileliği konusunda eşine ne diyecek !
Vicdan diyorum sızlamıyor mu ?
Adam boşanmayı tercih etmiyor çünkü 2.si de cazip geliyor niye boşasınki biride üzgünüm ama cepte.
Çok zor ve ağır bir durum olmalı,Allah islah etsin.
adam boşanmıyor ama kadın da boşanmıyor.

Bencede konu sizsiniz.siz kocanıza soyleyin sevgiliniz karısına onlarda tanıssın :) cocuk kimden ? Cocuk erölden ,eröl nerde hizmdtciyle pembe dizi mubarek . Yaparken arkadasın dusunmemiş sana ne oluyo. Bak işine hanım bukadar oyunu kıvırmısın gerisinide halledersin sen

toramanaye üyesinin en son etkinliği:

Konuya Bakıyor Kiramı sabretmek mi, Bugün 12:25 Sevgili konu sahibi başka konularda geziceginize neden açtığınız konuyla ilgilenmiyorsunuz? Hani fikir istiyordunuz ya ne oldu cevapmi bulamadiniz size yöneltilen sorulara? ? Aaa ama pardon dün bi ara gelip "bakamiyorum nete kusura bakmayin kucuk cocuğum var" demistin dimii tühhhhh yaaa bende ne ajan çıktım :kahve: siz değil arkadasiniz girmiştir diğer konularada pardon yaaa ah bu be yokmuyum ben :anneadayı:

toramanaye üyesinin en son etkinliği:

Konuya Bakıyor Kiramı sabretmek mi, Bugün 12:25 Sevgili konu sahibi başka konularda geziceginize neden açtığınız konuyla ilgilenmiyorsunuz? Hani fikir istiyordunuz ya ne oldu cevapmi bulamadiniz size yöneltilen sorulara? ? Aaa ama pardon dün bi ara gelip "bakamiyorum nete kusura bakmayin kucuk cocuğum var" demistin dimii tühhhhh yaaa bende ne ajan çıktım :kahve: siz değil arkadasiniz girmiştir diğer konularada pardon yaaa ah bu be yokmuyum ben :anneadayı:
Hatunun işine gelmiyo onu alkıslamamızı bekliyordu galiba :KK47:Bizde cok ayıpmı yaptık ne :halay:

Kk'da en sinir oldugun şey ne diye sorsalar,konu açıp hicbir soruya cevap vermeyen hatta kendi konusunu birakip tum uyelere saygısızlık yaptigini umursamadan başka konularda aktif olan tipler derim..
Bu kadar insan zahmet edip konunuza ilgi gostermis, size sorular sormus niye cevap yazmiyorsunuz?Ayip degilmi şu yaptiginiz?
Mune Mune siz daha iyi bilirsiniz ama konu sahibi kendi konusunu terk etmis görünüyor,ilgenirmisiniz acaba?

"adam zaten karısını boşamayarak sevmediği anlamına gelmez mi"

şu soru var ya şu soru, içinde neleri barındırıyor.. umut, hayal kırıklığı, çaresizlik.. ama sıfır pişmanlık ve mahcubiyet.. senin gibi kadınlara acımıyorum konu sahibi.. hatta sen tehlikelisin.. içinde gram vicdan ya da merhamet yok.. bu da yetmezmiş gibi böyle çocuklar yetiştirip salacaksın ortaya.. ne diyeyim allah o çocuklara acısın artık kocanı geçtim..

Bencede konu sizsiniz.siz kocanıza soyleyin sevgiliniz karısına onlarda tanıssın :) cocuk kimden ? Cocuk erölden ,eröl nerde hizmdtciyle pembe dizi mubarek . Yaparken arkadasın dusunmemiş sana ne oluyo. Bak işine hanım bukadar oyunu kıvırmısın gerisinide halledersin sen
Ama kadının kocası erölü öldürcek hizmetçi erölsüz kalcek canım.:KK70:

:oha:diyorum çocuk kimden acaba kocasına yazık yahu daha geçen tanıdığım bir adamın başına geldi sonuç iki yuva dağıldı bence siz bu arkadaşınızla ilişkinizi kesin ben böyle düşünüyorum uzak durun ar damarı çatlamış derler bizim buralarda

evli bir kadın ve evli bir erkek ilişkisi diye bir şey olamaz konu başlığı yanlış .

Sevmediği anlamına gelir
Seven insan cesaretli olur
Herşeyi geçtim hadi birsey yaptın
Hamile kalmak ne ya?
Korunmayı bilmiyor mu iki koskoca insan?

Kk'da en sinir oldugun şey ne diye sorsalar,konu açıp hicbir soruya cevap vermeyen hatta kendi konusunu birakip tum uyelere saygısızlık yaptigini umursamadan başka konularda aktif olan tipler derim..
Bu kadar insan zahmet edip konunuza ilgi gostermis, size sorular sormus niye cevap yazmiyorsunuz?Ayip degilmi şu yaptiginiz?
Mune Mune siz daha iyi bilirsiniz ama konu sahibi kendi konusunu terk etmis görünüyor,ilgenirmisiniz acaba?
Bu konu sahipleri uzun süreli ban almalı bana göre de. Ve konu kapanmalı.

Ya açmıcaksın konuyu ya kapattıracaksın. Amacın ne yani konu sahibi? Herkes sen olduğunu anladı yazmıyorsun anladıkta, kapattır daha fazla hakaret işitme.

Adam zaten karısını boşamayarak sevmediği anlamına geliyor öyle mi? Kafanız çok güzelmiş :27:

Arkadaşınızinda kocası ilgisiz ama hop adamin koynuna ordan kocanın koynuna. Rezillik diz boyu...

Bende yorum yapmıycam herkesin derdi kendine
benimle ilgili olmayan bir konu içinde ben olsam kafamı
bu kadar yormazdım demek ki ucu sana da dokunuyor..

Ben yılla dur takip ediyorum siteyi eröl mevzusunu bir bayan erol a eröl demişti ne gülmüştüm şimdi hatırladım erölün yasak aşkı gebe mi kalmış şimdi de şoka girdim

Back
X