• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli kadın ve evli erkek ilişkisi..

Bu konu sahipleri uzun süreli ban almalı bana göre de. Ve konu kapanmalı.

Ya açmıcaksın konuyu ya kapattıracaksın. Amacın ne yani konu sahibi? Herkes sen olduğunu anladı yazmıyorsun anladıkta, kapattır daha fazla hakaret işitme.
Kesinlikle cok haklisin..konuyu acmis gitmis..yani diyor ki;Sizde kimsiniz??

Pardonda sayfalarca ilgi göstermişlermiş yahu sadece hakaret etmişsiniz etmeyenleri tenzih ediyorum diyelimki o kadın benim yahu bunu neden saklayayım?adımmı çıkıyor yada resmim kimden korkarım?bence az mantıklı olun başka heriften çocuk yapacak kadar adi olsam zaten bunuda burada bal gibi yazarım biraz mantık lütfen

Pardonda sayfalarca ilgi göstermişlermiş yahu sadece hakaret etmişsiniz etmeyenleri tenzih ediyorum diyelimki o kadın benim yahu bunu neden saklayayım?adımmı çıkıyor yada resmim kimden korkarım?bence az mantıklı olun başka heriften çocuk yapacak kadar adi olsam zaten bunuda burada bal gibi yazarım biraz mantık lütfen
gelmissin ok

Canım gerçekten tavsiye verenlere teşekkür ederiyorum lakin birçoğu hakaret.ben o kadın olsam bunu neden saklayayım sorarım size?
Çünkü taşlanırsınız, kimse size akıl vermez. Bu yüzden sanki arkadaşınızınmış gibi yazıp, akıl alabilecektiniz. Geçmiş sayfalarda bir sürü soru var, hakaret edilmeden yazılan. Cevaplasaydınız. Ayrıca hakaret edildiyse arkadaşınıza edildi, ne mana üstünüze alınıp, kaçtınız?

Iyide hakaret edenler arkadasiniza etmis niye ustunuze alındınız?Yada siz arkadasinizin yaptigini hakli mi goruyorsunuz?Yada o kisi sizsiniz ve bu yuzden alindiniz?
Herneyse umrumda degil sizmisiniz degilmisiniz..Ama konu icerigindeki o iki kisiden midem bulandi.Belalarini bulurlar tez vakitte insallah!

Arkadaşınla aynı anda hamile mi kaldınız? Ne tatlı, hayat tesadüflerle dolu vallahi. Bu konu da galiba "Ben yazmadım, kuzenim yazdı" stili bir konu.

Yorumuma gelince, evli erkekle "Ay sevmiyordur bence" diye zavallı bir inkarla bile isteye düşüp kalkan, üstüne hamile kalan kadın da, karısına ayrı yalanlar söyleyip bir taraftan başka bir kadını hamile bırakan erkek de beter olsun. Acıdığım sadece o zavallı çocuklar. Aklı baliğ insanlara acıyacak değilim, bu sadakatsizliği güzelleyecek de değilim.

Çünkü taşlanırsınız, kimse size akıl vermez. Bu yüzden sanki arkadaşınızınmış gibi yazıp, akıl alabilecektiniz. Geçmiş sayfalarda bir sürü soru var, hakaret edilmeden yazılan. Cevaplasaydınız. Ayrıca hakaret edildiyse arkadaşınıza edildi, ne mana üstünüze alınıp, kaçtınız?

aslında amacı fikir almak da değil, dönüp dönemeyeceğini öğrenmek.. yani muhtemelen buradan "o adam madem karısını sevmiyor bebek olunca 'arkadaşına' döner" lafını duymaktı.. o yüzden beğendi bazı yumuşak mesajları..

aslında amacı fikir almak da değil, dönüp dönemeyeceğini öğrenmek.. yani muhtemelen buradan "o adam madem karısını sevmiyor bebek olunca 'arkadaşına' döner" lafını duymaktı.. o yüzden beğendi bazı yumuşak mesajları..
Akıl almaktan kastım oydu benim de. Işin enteresan tarafı hala hiçbir soruyu cevaplamayıp, kendisi soru soruyor. Olaydaki kadın kendisi olmasa mantıklı açıklamalar yapar sorulara, böyle taktiklere girişmez. Kocasını kandıran zeki olduğunu düşünüp, herkese her şeyi yuttururum tribine giriyor.

Akıl almaktan kastım oydu benim de. Işin enteresan tarafı hala hiçbir soruyu cevaplamayıp, kendisi soru soruyor. Olaydaki kadın kendisi olmasa mantıklı açıklamalar yapar sorulara, böyle taktiklere girişmez. Kocasını kandıran zeki olduğunu düşünüp, herkese her şeyi yuttururum tribine giriyor.

inşallah adam da doğumdan önce ayılır, koyar kapının önüne.. burada aldatan adamlara saydırmadığımız kalmıyor bu kadının onlardan hiçbir farkı yok.. yollasın adam sevgilisinin evine, daha hala seviyor mu diye soruyor yahu aşırı sinirlendim, zerre pişmanlık, utanç falan da yok.. nasıl bakıyorsunuz yahu evladınızın yüzüne, bu kadar mı bittiniz anlamıyorum.

Madem amacin fikir almak degilde,adamin karisini sevip sevmedigi ve bosanma konusunda ne yapacagini ogrenmekti yazayim konu sahibi can çekişme orada boşuna..
O pis zampara karisini asla bosamaz,hem sevdigi icin hemde duzeni bozulsun istemedigi icin..
Uzgunum diyemem buyuk bir hayal kirikligi oldu bu durum size ama hak etmis O KADIN..
Gerçekler ortaya çıktığında ne halt edecek (sin)bakalim..

bence ikiniz de eşlerinizden boşanın madem çocuğunuzu aldırmayacaksınız bari eşinizi kandırmayın..
arkadaşına yazdım bu öneriyi iletirsin :KK25:

Şimdi adam şeref yoksunuda kadın şerefli mi? Arkadasınıza yakıştırma yapacağım ama hesabımın iptal olmasını istemiyorum !

Back
X