- Konu Sahibi toramanaye
-
Hayır rezillik kısmını anladıkta cevabı nedir kısmını anlamadım.O da ayrı bir rezillik ya
Allahım şunlara vereceğin bebeği artık bizlere ver hayırlısı ile lütfen yaa(
Arkadaşınız da şeref yoksunu tek hatalı adam değil yani. Böyle bir insanın yüzüne bile bakılmaz isterse can ciğer olsun , kocasına bunu yapan yakınlarına neler yapar. Sanki zorla adamla beraber ol demişler.Aynen durum bu.kocasıda karım hamile aramızdaki buzlar eriyecek diye mutlu bu nasıl bir durum kafam durdu
olur mu hiç boşanmaması sevmediği anlamına gelmez arkadaşını iyi metres yapar tadından yenmez hadi canım.KİBkızlar konuyu arkadaşım adına açıyorum benle alakası yok önce onu diyeyim benim doğru düzgün bir evliliğim ve de bebeğim var şükür hatta biride yoldaNeyse şimdi benim çok samimi bir bayan arkadaşım iş yerindeki bir beyle ikiside evli çocuklu duygusal bir ilişki içinde buldu kendini çok uyardım yapma etme tutma hayatın bitecek ama yok olay cinsellik boyutuna taşınmış şuan hamile.eşi dünya iyisi bir adam ama ilgisizliği vardı az çok belliydi diğer şeref yoksunu adam ise güya toplumda çok sevilen sayılan bir adam karısını asla aldatmaz denen tiplerden karımı sevmiyorum ama bu benim kaderim katlanmak zorundayım demiş yani ayrılacamda demiyor şaka gibi.ölüyorum seviyorum diye sürekli bizimkinin peşinde.arkadaşım ayrıldı ama bebeği öğreneli beri adam bırakmıyor sana destek olmak istiyorum yanında olmak istiyorum bilmem ne.ya göz göre göre arkadaşım batağa saplantı durumun neresinden tutsam elimde kalıyor ama salak bu adama hala inanıyor ya ne demeliyim?adam zaten karısını boşamayarak sevmediği anlamına gelmez mi
toplumumuzda bir söz vardır yanlış anlamayın amaKonu maalesef gerçek evet arkadaşımda şeref yoksunu o noktada eksik yazmışım ama bu güne kadar en ufak bir hatası olmadı bana karşı.ilk defa böyle bir durumlar karşılaşınca afalladım ilkokuldan beri arkadaşım o benim
Onu hayatından çıkararak önce kendine yardım et bence.Yok değilde ben tıkandım onun bir sorunu yok cidden yardım etmek istiyorum
kızlar konuyu arkadaşım adına açıyorum benle alakası yok önce onu diyeyim benim doğru düzgün bir evliliğim ve de bebeğim var şükür hatta biride yoldaNeyse şimdi benim çok samimi bir bayan arkadaşım iş yerindeki bir beyle ikiside evli çocuklu duygusal bir ilişki içinde buldu kendini çok uyardım yapma etme tutma hayatın bitecek ama yok olay cinsellik boyutuna taşınmış şuan hamile.eşi dünya iyisi bir adam ama ilgisizliği vardı az çok belliydi diğer şeref yoksunu adam ise güya toplumda çok sevilen sayılan bir adam karısını asla aldatmaz denen tiplerden karımı sevmiyorum ama bu benim kaderim katlanmak zorundayım demiş yani ayrılacamda demiyor şaka gibi.ölüyorum seviyorum diye sürekli bizimkinin peşinde.arkadaşım ayrıldı ama bebeği öğreneli beri adam bırakmıyor sana destek olmak istiyorum yanında olmak istiyorum bilmem ne.ya göz göre göre arkadaşım batağa saplantı durumun neresinden tutsam elimde kalıyor ama salak bu adama hala inanıyor ya ne demeliyim?adam zaten karısını boşamayarak sevmediği anlamına gelmez mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?