Evli kadın ve evli erkek ilişkisi..

Arkadaşının kocasına gizliden çıtlat, kimliğini belli etmek istemezsen etme, arkadaşından da koşarak uzaklaş. Evli adamla birlikte olan kadınla arkadaşlık yapma. Yuva da bozar bu tipler. Kesinlikle uzaklaş. Hatta imkanın varsa o adamın karısına da çıtlat.

Yazık değilmi o adama.
Babası sanacak o masum bebeği.
2 side şerefsiz yazik diğer evdeki herşeyden bi haber eşlere.

Yaa ama sen konu açmışşın hamilelik tarihini hesaplamaya çalılmışşın sen misin yoksa bu!
Yazık iğrenç olay
Sen değilsen de adama söyle yazık vicdanın sızlamıyor mu

Son düzenleme:
Kadın öteki adamdan hamile olmasa arkadaşlıgını kes ne halt yerse yesinler derdim ama su durumda kadına degıl kocasına yardım etmen lazım. Baskasının cocuguna babalık yapacak korkunc ya. İlerde bu durum muhakkak ortaya cıkacak. Cocuk da es de mahvolacak. Bi şekilde ogrenmesi lazım adamın.

Arkadaşınız için bişey diyemeyecegim. Dilimi ısırıp susuyorum beşer şaşar. Ama siz böyle insanlarla arkadaş kalırsanız zararlı çıkan siz de olursunuz. Bırakın kendi hallerine siz ailenize yuvanıza bakın. Allah ıslah etsin böyle insanları karnındaki bebeğe de hayırlı yazılar yazsın inşallah.

Canimmm akilli zeki konu sahibi arkdasim.. bisi dicemm sana , neden daha önce bir konu açıp o konuda hamilemiyim diye sorup hadi onu gectim yana döne neden oturupta hangi hafta hamile kalmışımdır diye sorguladın? Çevrende Birilerine bişimi kanıtlaman gerekiyordu bu ay şu hafta falan diye?? Sonra yine hamilelikle ilgili konu acip ardindan böyle bir konuyla gelmen inan bana okları senin üstüne çevirmedi , sadece ben veya biz çok şùpheciyiz tesadüftür canım

Arkadaşınız dert etmemiş, siz niye derdine düştünüz? Hamile olan hanımefendi kafasına sizin kadar taksaydı, şu an o üye olmuştu buraya.

Sizin yapabileceğiniz bir şey yok.

Dipnot: Şeref yoksunu olan sadece adam değil, kadın da aynı kategoriye giriyor. Kocası ilgi göstermedi, hoop aldatayım, oh ne ala..

Ayy canim yaa ( Allahim sanada saglikli evlat nasip eder inshAllah

Konuya birsey yazmıyorum biktim banlanmaktan
Al benden de o kadar :) bende ne zaman biyle bir konuya yorum yapsam banlaniyorum o yuzden hic yorum yazmicam konuyla ilgili

ama lütfen "kadın ve erkek" gibi insana ait sıfatları bu iki mahlukat için kullanmayalım. gerisinde ise pisliklerinde boğulsunlar fazla söylenecek söz yok bu iki yaratık için. İnşaallah bir an önce eşleri öğrenir ve gereği gibi kapının önüne koyar bunları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…