Evli kadın ve evli erkek ilişkisi..

Off bilmeyen eşler için nasıl kötü bişey bu.Kadın evde,kocasının yediği haltlardan, gayri meşru çocugundan bi haber,evini eşini hoş tutmaya çalışıyodur.Adam dersen karısı hamile diye havalara uçuyordur,kendisinin olmayan çocuğu bekleyecek dokuz ay boyunca,belki yıllarca öğrenemeyecek.Çocuk doğup büyümeden bence gerçekler ortaya çıkmalı,ilerde çocuğun yaşayacağı travma herkesten kat kat fazla olacak!

Yaa şu eşim ilgisizdi bende boşluktaydım aldattım diyen kadın ve erkeklerden nefret ediyorum...Çok mu zor ya mutlu değilsen beklentilerini karşılamıyorsa eş kişisi boşan ne halin varsa gör ya..Sen bu arkadaşından koşarak uzaklaş bu günaha ortak olma derim.Sanki aldatmayan bütün kadınlar ve erkekleri eşleri pamuklara sarıp sarmalıyor

Zaten konunun girizgahı bile ben değilim benim mutlu evliliğim denerek başlanmış

zinayı masumlaştırıp çok güzel birşeymiş gibi yaşayan ve halen devam edenleri Allah bildiği gibi yapsın isterlerse modlar beni banlasın k....liğin, o....luğun , ş.....liğin önde gideni olmuş arkadaşınız ve o adi köpek herif hayatlarına devam ediyor. hiçbirşeyden haberi olmayan diğer tarafda bir koca ve adamın karısı var yazıklar olsun madem evliliğiniz sorunlu yürümüyor boşanın öyle yiyin bu bokları ya zihniyetim hafsalım almıyor, lütfen aradaşınızla irtibatı kesin yoksa pisliği size sıçrar. Benim vicdanım el vermiyor diyorsanız kocasına ve adamın karısına söyleyin aptal yerine koymasınlar insanı

Son düzenleme:
sizin gibi insanları var olduğunu görmek çok güzel. son kelimesine kadar katılıyorum.

Her ikiside şerefsizin teki, neden burada sadece adam için şerefsiz deniliyor?

Eşinin İlgisi yokmuş sevgisi yokmuş, oldu o zaman her ilgisiz kaldığımızda sokaktan bir adam çevirelim yatalım kalkalım? Olay bu kadar basit mi?

Uyarmalarıma rağmen bu hatalara devam eden arkadaşım bir zahmet benden medet ummasın yol veririm kimse kusura bakmasın. Dostum değil bu hatayı yapan anam bile olsa arkamı dönmem.

Düştüğü değil, bilerek atladığı çukurdan da kendisi çıksın bir zahmet.

Ne tesaduf arkadasinizla ayni anda hamile olmaniz. Ustelik si.z ha babam haftasini anlamaya calisiyordunuz. Haftasi da ayni cikti mi bari arkadasinizla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…