- 15 Ekim 2017
- 1.906
- 4.920
- 133
- Konu Sahibi toramanaye
-
Ama benle aynı yorum yapanlar banlanmamıştı en sonAl benden de o kadar :) bende ne zaman biyle bir konuya yorum yapsam banlaniyorum o yuzden hic yorum yazmicam konuyla ilgili
HEm kocasıyla hem sevgilisiyle ilişkiye giriyorsa ikisinden de olabilir nerden biliyor sevgilisinden olduğunuAynen durum bu.kocasıda karım hamile aramızdaki buzlar eriyecek diye mutlu bu nasıl bir durum kafam durdu
Zaten konunun girizgahı bile ben değilim benim mutlu evliliğim denerek başlanmışCanimmm akilli zeki konu sahibi arkdasim.. bisi dicemm sana , neden daha önce bir konu açıp o konuda hamilemiyim diye sorup hadi onu gectim yana döne neden oturupta hangi hafta hamile kalmışımdır diye sorguladın? Çevrende Birilerine bişimi kanıtlaman gerekiyordu bu ay şu hafta falan diye?? Sonra yine hamilelikle ilgili konu acip ardindan böyle bir konuyla gelmen inan bana okları senin üstüne çevirmedi , sadece ben veya biz çok şùpheciyiz tesadüftür canım
konu açarken biri yolda demiş zaten kendisi için.
arkadaşıyla aynı mı gebelik ayları?
sizin gibi insanları var olduğunu görmek çok güzel. son kelimesine kadar katılıyorum.zinayı masumlaştırıp çok güzel birşeymiş gibi yaşayan ve halen devam edenleri Allah bildiği gibi yapsın isterlerse modlar beni banlasın k....liğin, o....luğun , ş.....liğin önde gideni olmuş arkadaşınız ve o adi köpek herif hayatlarına devam ediyor. hiçbirşeyden haberi olmayan diğer tarafda bir koca ve adamın karısı var yazıklar olsun madem evliliğiniz sorunlu yürümüyor boşanın öyle yiyin bu bokları ya zihniyetim hafsalım almıyor, lütfen aradaşınızla irtibatı kesin yoksa pisliği size sıçrar. Benim vicdanım el vermiyor diyorsanız kocasına ve adamın karısına söyleyin aptal yerine koymasınlar insanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?