Evli kadınla mesajlarını yakaladım çok çaresizim ne olur yardım edin

Sevgiliniz şerefsizmiş. Olayın özeti bu. Adam sizi aldatmış belki de devamlı adatıyordu haberiniz bile olmuyordu.
Yollayın gitsin. Daha çok gençsiniz. Bir müddet üzülürsünüz sonra hayatınıza devam edersiniz.
Böyle şerefsizlere harcadığınız vakte yazık.

Bu aldatmadır. Ötesi yoktur. Kadin da kocasına gitmesin diye tutuşmuş belli. Siz sakın barışmayın. Sevgiliyken başlamış bir de bahaneyle bak "bono koroco soylor soylodon" kim bilir başkalarına da yazmıştır. Evlendikten sonra yemeğin tuzluydu ondan başkasına yazdım der. Üzülmeniz normal ama geçer gider. Bir daha konuşmayın bırakın gitsin. Çünkü iki tatlı sözden etkilenecekmissiniz gibi sevdim. Sakın. Bir daha hiçbir şey eskisi gibi olmaz sürekli şüphe içinde yaşayacaksınız. Sürekli ölmektense bir kez ölmek iyidir derler.

yemek tuzlu

Nasil cocukken asik olup olup bitip evlenmeye karar veriyorsunuz?
Daha 20 yasindasiniz ne evlenmesi , hayatiniza bakin , buyuyun ve olgun bir adamla evlenin ileridr
Su anda kendinizi cok buyuk zannediyorsunuz ama degilsiniz , bu adamdan ne sevgili olur ne koca , okuyun mesleginiz olsun calisip hayatiniza bakin

Evlisiniz sandım sizi de, çok şükür degilsmissiniz. Koşarak mi uzaklaşırsiniz uçarak mı kacarsiniz bilmem.donmeyin geri sakin

Bencede bu ilk değildir evli bı kadına bu kadar rahat yazabilen biri herkese yazar size çok kızıp intikam amacıyla yaptı desem evli kadın niye bence kesinlikle affetmeyın çünkü bunun devamı gelır

Bu işin peşini bırakma derim. Kadının kocasına anlat her şeyi. Oğlanın da ailesine anlat. Rezil olsunlar pislikler..

Sevgilin zaten karaktersizmis. Yol yakınken ayril kurtul. Ama o kadına da güvenme belki de ilişkilerini kocasına söyleme diye senin tarafını tutuyor. Muahattap olma kocasına da sen söyleme boşver ne yaparlarsa yapsinlar

Buarada evli kadın tutuşmuş seni pohpohlayarak olay duyulmasın derdinde ama burda kadından çok sevgiliniz suçlu

Bir hatadır yapmışsınız ama dünyanın sonu değil.
Sıkıntılı problemli bir adam ki ayrıldığınız gün şıpsevdi gibi birine yazzmış.
E ben böyle bir adamın sevgisini zaten düşünemem.
Bu yüzden uğraşmayın rica ederim.
Vicdanına bırakın ....

Ayrildiginizda yapmis ne yapmissa.
Yani bu acidan bakilirsa sorun yok
Sonucta ayriymissiniz

Ama evli kadinla vs tabi yanlis

Seni sevse zaten o surede baska kadina gitmez senle ugrasirdi.

Sonuc; yoluna bak

bekaretimi ona teslim ettim diye yakınanları anlamıyorum. isteyerek sevişmedin mi?
şu hayatta hiç bişeyin garantisi yok. pişman olacağınız şeyler yapmayın.

evet bi buna takıldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…