Akıl alacak anlatacak kimsem yok bakardım siteye en sonunda uye olma karari aldim kimseye anlatamiyorum.
20 yasindayim ve 4,5 yıl süren ciddi ailelerinde bildigi onay verdigi iliskim vardı. Gecen hafta tartistik ve ayrildik (gereksizdi konu buyudu sinirle agir seyler dendi ayrilmistik) kendine yeni instagram hesabi acmis bende sifresini tahmin ettim o hesaba giris yaptim birde ne goreyim eskiden yaninda calistigi abi dedigi insanin karisina instagramdan istek atmis (kadin 2 cocuk annesi ve 21 yasinda) ve sonrada mesajdan kadina napiyosun nasilsin vs vs sohbete girmis sonra kadinda buna senin ciddi iliskin vardi ne oldu benle degisik konusuyosun yazmis kadin buna ve benim senelerdir birlikte oldugum insan benim arkamdan kadina "platonik asik o bana kırık kafadan pesimi birakmiyo ailesi onu burdan yolladi basina bela olmaz numarani versene whatsappa gecelim ben senden cok hoslaniyorum " yazmis...
Ben hayatimda boyle canim yandigini agladigimi bilmem şok gecirdim senelerdir sevdigim asık oldugum evlencegim dedigim guvendigim bekaretimi ona teslim ettigim utanarak yaziyorum ona guvenim inancim sonsuzdu bunu bana nasıl yapar 1 haftadir ayriyiz bugun bunları gordum kadına numarasini atmis ne olur ara beni bir sey soylemem lazim sana demis kadinda aramis bunu goruselim bulusalim cok hoslaniyorum senden demis telefonda kadinda kocama dicem artik yeter evli barkli insanim demis ben kadina ulastim telefonda bunlari konustugunu anlatti bana
Allah rizasi icin yasadigim su durumu yemin ederim kaldiramiyorum cok canim yaniyo eve odalara sigamiyorum sanki kafami kaldiramiyorum kalbim canim icim diri diri yaniyo ben bu insanin gercek yuzunu nasil goremedim..
EKLEME YAPAYIM .
bu olaydan sonra evine uctum gittim asagi in dedim ilk basta inkar etti sonra kavga ettigimiz ayrildigimiz gun bana cok agir konustun beni yalniz biraktin dedi sonrasinda kavga gurultu oralari demiyorum dedigi aciklama buydu affet ozur dilerim bile diyemedi yarin sakin kafayla konusalim dedi ben cok agir hakaretler kufurler ettim evime cektim geldim