Evli kadınla mesajlarını yakaladım çok çaresizim ne olur yardım edin

Bu yoruma tamamen katılıyorum gözünü aç

hem kadın kocam var arama yeter diıyor hem ınstegramdan laf carpıtıyor hem numarasınuı verıyor hem telefonunu açıyor anlamadım

Bunda çaresiz olacak ne var bende bunu anlamıyorum boşver gitsin gördün işte gerçek yüzünü daha kafanı bile çevirip bakma altı üstü bir ilişki yani aileler bilse ne bilmese ne böyle böyle yaptı istemiyorum dersin olur biter

Dua et ki evli değildin. Ben olsam suratına tükürür dönerdim daha ne konuşacakmış

Ay kadında ne kadar ikiyüzlüymüş. Hem numaranı ver hem evli barklı kadınım yeter de. Samimi olduğuna inanıpta hiiç konuşmayı sürdürme. Tek derdi aman kocası duymasın.

Eski sevgiliye gelince, eski derken bile sevgili demeyi haketmeyecek bir ergenmiş. İlk boşlukta başkasına sarmış. Daha görüşüp ne konuşacaksınız ki?

Ne diye hala pesindesin o zaman evine gitmeler falan. Al ekran goruntusunu mesajlasmalarin sen boyle bir sapkinsin serefsiz de tum baglantinj kes.

Iyi olmus simdi gercek yuzunu gormen. Ilerde evlenmis ve cocukli oldugunu boyle bir sey basima geldigini düşünsene. Bu ne onun ilktir ne de kadının. Sadece senin yeni haberim olmuş. Kadın da kocası duyacak diye korkuyor belli ki.

Hiç birşey değilde hepsini geçtim çünkü söylenecek söz bulamıyorum artık alem karaktersizlikte önde gidiyor. Şunu demek için geldim. Evli barklı kadın yalan söylüyor. Arayıp evli barklı kadınım ben arama beni diyecek olan kadın 1.si senin ciddi ilişkin vardı noldu ona demeeeez. 2.side evli barklı kadın onu gidip aramaaaz. Kocasına ulaşıp anlatırsınız diye kendini aklamaya çalışmış. Güvenip evlenmeyi düşündüğün adamdan ayrılmış olduğun için şükret başkada birşey yapma. Böyle kalitesiz adamı düşünme çevrene bile yaklaştırma

Yarın konuşsanız ve affetler pişmanlıklar yeminler havada uçuşsa geri döner misin sen ondan haber ver ?

Kadın da bir garip senin ikiskin yokmuydu niye bana yaziyorsun diyor..haysiyetsiz..evliyim diyecegine kiyametler koparacagina..e sen durduk yere niye mesaj atiyon diyor..

Umarim bu yuzunu gördükten sonra devam etmessin

Bu cibiliyetsizi asla affetme, pislik
Sakin kafayla evli barkli coluklu cocuklu kadina hallendigini mi anlatacak, rezil.

Çok pardon ama o kadında namus diye bir durum olduğunu düşünmüyorum. Evli kadın rahatsız edileceğini bile bile verir mi numarasını üstelik çok hoşlanıyorum senden dediği halde. Kusura bakma ama kadında sevgilim dediğin adamda namussuz yani. Kocası öğrenir diye korkup kenara çekiliyor. Yerinde olsam o k...peyi de kocasına söylerim böylece hem sevgilim dediğin mahluk hemde yazıştığı evli ola mahluk cezasını çeker. Üstelik senin parmağın bile oynamadan. Şükür de yoluna devam et şanslı insanmışsın

Kişilikler oturmadan oluşturulan gönül bağlarının tehlikeleri saymakla bitmiyordu...
Farklı insanlar tanımadan çocuk yaşta yapılan izdivaçlar bence genelde hüsranla sonlanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…